Scudo Sports

10 adımda apaçi bisikleti nasıl yapılır?

Scudo
Abi bu çocuklardan bende çok görüyorum . Tamam o biçim bisiklet tasarımını yaparak sinirini öfke vs çıkartıyorlar fakat bu anormal isteği arzuyu bisikleti amacında kullanılarak bir çift amörtisörlü mtb olsa bile kendilerini geliştirmeleri daha hoş olur . Hem konya da bisiklet takımları çocuklara kendisi veriyor bakımını yapıyorlar . Abi kısacası çocukların hayallerini üç günlük bisikleti basıyım apaçi yapayım . Büyüyünce motora ... binerim kafasından kurtarmak lazım . Onlara profesyonelliğin yolunu gösterip hayallerine yerleştirmek lazım .

Bir de şu mevzu var abi çift amörtisörlü mtblerle aran neden bozuk ? Yani bir sevmeme sebebin nefret kaynağın varsa ben sevme sebebin olayım . Sen hiç yolda çift amörtisörlü Mtb nin üstünde ön maşalarına yapışıp gerektiğinde dağa bayıra çıkıp hoplayan bir genç gördün mü ?

@MAERKEK
Hayir canim benim hic bir tür bisiklete herhangi bir garezim yok. Bu yazi zaten onlarin dunyasina bi isik tutma maksadliydi, biraz makara biraz gercek.

Can sıkıntısından yine onların dünyasına daldım:
Screenshot_20180228-195911.jpeg
Hiçbirinin bisikletinde turbo etkisi yaratan mucizevi pedal kilidi göremeyince tanıtma amaçlı böyle bir gönderi yolladım. Bu sihirli aparatla tanışsınlar ve hızlandırılmış basıq piskiletleriyle makas atma heyecanını yaşarken yüzlerine daha hızlı çarpan rüzgarın keyfini yaşasınlar diye. Bu arada kalpiyeler gerçekten de bugün elime ulaştılar.

Screenshot_20180228-200228.jpeg
Bu eleman resmen hayaller aleminde yaşıyor.

Gecen bizim evin oradan asagi inerken acaip korkunc metal surtme sesi geliyordu. Rampa asagi uzun bir yol orasi
La bi baktim 2 apaçi basıqci belki sirinleri goruruz diye pedallari yere dayamislar tam gaz iniyorlar. Yaslari 13 civari.
Kelimeler bazen gercekten biter
( tabi bu attigim bir trollun ekran şeysi )
Screenshot_2017-01-09-03-23-56.png

@kadir karakaya
Sorma , bisikletler daha cok Roma imparatorlugu savas arabalari gibi oldugundan fena yaralanmis ufaklik. Ama ironik olan kendini degil bisikleti pert olarak belirtmesi

Kimisi de gidonu iyice aşağıda indiriyo yukarı fazlalık uzun boru kalıyo kesmek aklına gelmiyo mu acaba? Motorlarda da görüyorum bunu. Motordakiler amortisorlerin uzantısı herhalde. Bi kaza durumda saplanma ihtimali %99

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kunget

Bazı bisikletçiler basmak için özellikle downhill maşa alıyorlar basıldığında o çıkıntıların olması için. O uzantıların bisikleti havalı gösterdiğine inanıyorlar.

Screenshot_20180302-171313.jpeg
Gruptakilere söz verdiğim gibi kalpiyeleri takıp fotoyu attım(dün atacaktım kar nedeniyle bisikleti çıkartamadım)

Screenshot_20180302-164459.jpeg
Porofeşınıl bir dizaynırın elinden çıkmış özel yapım bir piskilet
Screenshot_20180302-164412.jpeg
Mondial drift grenajlı özgün, radikal bir tasarım
Kalpiye fotoları atmaya bunların alemine dalmışken 2 screenshot alıp öyle geldim.

Bu arkadaşların bir ileri versiyonu cg ciler kesik süspansiyonlar büyük jantlar ve ince lastikler özel egzozlar çakma xenon farlar vb videodada görüyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Anonim
Efendim ben kendimi feda etmişim, sizlere daha guzel yazilar yazabilmek ve okuyucularıma daha toplumsal mesajlar sunmak adına 3 ay onlarla yaşamışım ama bu yaptiginiz ne etiktir, nede epik bildigin çirkefliktir mirim :)

Screenshot_2016-12-31-12-30-48.png
aviary-image-1482805899266.jpeg

Geri