Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

10. Edirne Cumhuriyet Kupası bisiklet yol yarışı (ücretsiz)

Abi illa ücretli yapacan şu Edirne yarışını, 25 filan vermeyelim biz, hep ücretsiz olsun bu güzel yarış. Chip için de bir babayiğit sponsor oluversin. Meblağ çok değil zaten. Yağlı güreşlerde bir sürü iş adamı çıkıyor sponsor veya ağalığa bize de çıkar biri elbet. İş adamı kalantor biri olsam ayarlayıverecem de yok işte :)

Scudo
@Abdülkadir Ergin

Bu devirde 25 lira para değil,bu yarışta gene bazı uyanıklar çıkacak ve kaynak yapacak bunun garantisi yok,uyanıklık zannettikleri esasında diğer yarışcilarin hakkını çalmak, asla bu ülkede babasının hayrına kimse bedava iş yapmaz,adam gibi yarış istiyor isek ortalamaların hesaplanması gerekir,geçen seneki yarış sonucu ortalama yok,bende kendi ortalamami saat tutarak hesaplayarak sonuça ulaşacağım,eksikliklere rağmen katılım yapıyorum,buda benim açıdan ozveridir,

Çoğunluk bana ne kardeşim ortalamamdan diyebilir,ama yunus oturak öyle düşünmüyor,çocuk geçen sene girdi yarışa ortalamasını bilmiyor çünki staravasida yoktu,sadece 45 'inci olduğunu biliyor ortalama yok,bu işler çipe bakar,25 liraya laf etmekte ayıptır

Geçen sene stravası olanlar ortalamasını aynen gördü,herkesin stravası yok,,,

Bu yarisa ben de cok katilmak istiyordum ancak ne yazik ki katilamayacagim , ancak Cesme'deki yarisa katilmak icin zaman ayirmaya calisacagim.
Sayet ben katilabilseydim , sadece Cesme icin bir antreman yeri olarak dusunecek ve buna gore katilacaktim, yani herhangi bir iddiam olamayacakti , kez'a , benden cok daha profesyonel dostlarin da bu yaris icin ayni seyleri planladigini dusunuyorum.

Bu yaris ucretsiz olup , sadece ve sadece , bir cok amatorun katilimini saglamak ve bisiklet kulturune bir destek olmak ve tarihi olarak da , Cumhuriyet Bayrami'na bir farkindalik yaratmak icin organize edilen bir proje oldugunu dusunuyorum.

Kisaca , herkes gelsin ve yarissin , burada illaki chip vs olmasina gerek yok. eglenmenize bakin , bu sadece bir eglence , cunku herkes davet edilmis.

@a.valverde

Eğlence değil bazılarına göre murat kör öyle düşünmüyor sizin gibi size saygım var ama sizin gibi düşünmüyorum ben edirneye kürsüye talibim ve de eğlenmeye gitmiyorum sürat yapmaya gidiyorum ,,,,

@a.valverde

Siz yarış ile eğlenceyi bir tutmayın,yarışmak acı çekmektir

@a.valverde

8 kişiyiz 4 kişi ekarte sayılır,3 kişi bulgar ,biri georgi ortalaması 35 üstü ,adam eğlenmeye gelmiyor oraya petko diskalifiye oldu geçen sene,
geriye jordan kaldı,2 veya 3 üncülük,hedefi ,stratejiyi belirlerim ve savaşa aynen giderim,benim tarzım budur

@Kudret Kurtcebe Ben bisikleti kullanirken mutlu oluyorum ve egleniyorum. Yarismak ayri bir vasif , ancak ben yarisacagim diye de , sizin belirtiginiz sekilde bu isi bir "savasa" benzetmem . bu sadece bir spor ve cok iyi olan kazanir. Size cok basarilar dilerim , umarim istediginiz sekilde bir derece elde edersiniz.

@Kudret Kurtcebe abi yarış ücretli olduğu zaman federasyona belli bi miktar harç vermek gerekiyor. Bundan dolayı ücretsiz olarak yapılıyor. Ücretliye dönerse federasyonun alacağı rakam için ciddi rakam gerekşyor ve bu halde ücret olayı direkt olarak katılımcıya yansımak zorunda kalacak. Keza dolaylı olarak verilmesi gereken hizmette yükseltilmesi gerekecek. Kısaca Edirne yarışını 10. kez tekrarlatan ve kültleştiren olgular gidecek..

Yarış başladığında Kudret abiyi görünce kendimi çimenlere atacağım. Ezip geçecek bizi valla. Benim hedef supurulmemek.:):):)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@lealtad

Bugün aynen dinledim,kimi ?erol küçükbakırciyi ne dedi ?amatörlere destek dedi,zati hiç merak etme erol bey ile tanışacak ve isteklerimi aynen ileteceğim,öncelikle edirneden para alınmamasını isteyeceğim

@trainspotting35

Işin doğrusu valla 80 km 'de geçen pazar duzde önce 30 sonra 35 oldu valla işi sağlama aldım

@trainspotting35

Valla bende yalan yok ,21 km 'de rekor 43 dakika non stop iki uzun egimde çabasi
Ispat aynen korçan,beraber idik,etap mudanya bursa arası bu yarışta 28 km esas tempolu sürüş olacak ,,,dönüş aynı yerden 38 km toplam 66 km kopartmak gerekecek

@trainspotting35

Yok daha iyi olacak edirne ,çip olayı 25 lira ile halledilir ,erol beye ben aynen ulasirim merak etmeyin edirneden para alınmamasını rica ederim,çünki toplanan 17500 tl aynen chip firmasına gider etraflıca ebis ile bu konuyuda konuşuruz 2019 edirneye daha zaman var,

Bugün Erol beyi çok yakından gördüm kürsüde, açıkçası emeklilik vakti gelmiş geçmiş bile, çook yaşlı geldi gözüme :) genç dinamik kadrolar şart diye düşünmeden edemedim.

@Abdülkadir Ergin

Doğru tabi ,bürokrasiye takıldığı bir gerçek olayları yakınen biliyorum hakemlerden 2017 gran fondoda hakemler ile federasyon masaya yatırıldı,hakemler memnun değil,

@trainspotting35

Valla benim iş kolay kategoride 8 kişi ,bir kere burda 65 mastır yok 4 kişi 65 mastırda 60 /64 kategoride 4 kişiyiz zati iş kolay

@lealtad

Senin kaygılarını anlıyorum,ama federasyonun 25 liralık bir yarıştan ucret talebinde bulunması benim için etik değil hesap kitap ortada bu iş aynen yapılır ,yeterki federasyon iyi niyetli olsun ,amatör yarışlarda gönül isterdiki federasyon ödesin chip parasını ,amaç herkesin ortalamasını görmesi,

Sporcular da halkta memnun değil abi. Bugün etap bitimi Milli takım geldi takım aracına, adamın biri o ara yüksek sesle bisikletlere gösterilen muameleden yakındı sporculara doğrusu tamda anlayamadım mevzuyu. Dayı bize ne söylüyon felan dediler, adam sesimiz duyulsun diye cevabını verdi. Bizim çocukların ortak tepkisi federasyon başkanı orda abicim git başkana söyle dediler ama sitemkar bir şekilde. Herkeste bir sitem ve bıkkınlık hali görüyorum federasyon konusunda.

@Abdülkadir Ergin

Neyse konuşmayı kesiyorum yorum yapmayayım,olay bir gün patlayacak bakalım ne olacak,
Sadece şunu söyleyeceğim,erol bey eski bir millidir ve atakcidir,değerli başarıları vardır,ama gel gelelim federasyon içinde ne kadar sıkı antrenörler vardır,ve bu antrenörler milli takımı nasıl hazırlamaktadırlar,bir ülkede degersizler değerli ,değerli olanlar değersiz duruma düşmüş ise iki yakamız bir araya gelmez,ben bu günkü yarışı seyrettim,onur önden koptu beyaz formayı kaptı ama kürsüyu kapamadi,ahmet beşinci oldu ,biz kendimizi bunlar ile avutacagiz herhalde

@a.valverde
Ana fikrimizi çok güzel özetlemişsiniz.

@Kudret Kurtcebe

Federasyon herhangi bir ÜCRET talep edilen yarışlardan belli bir mevla + hakem konaklama masrafı talep etmektedir. Bu Edirne' yarışına spesifik değildir. Bu mevla uluslarası katılımlı yarışta çok daha fazlasına çıkmaktadır. Emin ol kudret abi, biz federasyon başkanı ile çok daha tanışık bir klübüz. Bu federasyonun almış olduğu bir karar, beğenebiliriz ya da beğenmeyebiliriz fakat saygı duymak zorundayız.
Ha samimiyetim çok iyi ben bunu değiştiririm diyorsan saygı duyarım.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Geri