Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

10. Edirne Cumhuriyet Kupası bisiklet yol yarışı (ücretsiz)

@BerkEvren

berk selam .organizatör ümit bey ile görüştüm biraz önce .kartepe ertelenecek dedi,yüzde 90.bu akşam toplantı sonucu kararı bekliyorum,duyuru yapacaklar linge bakacağım ,paramızı geri alabileceğiz.sabah bizim ıron man osman şirine uğradım kartepe için gideriz dedide yanlız bu durumu bilmiyor haber edecem bu gün ,
osman şirin ile edirne yapabiliriz bakalım ne diyecek..

Scudo
Sevgili arkadaşlar organizasyon sorumlusu olarak tereddütleri gidermek adına aşağıdaki bilgileri yazıyorum.

1. Yarış Tarihi: 28 Ekim 2018 Saat 09:30'dur. Valilik ile Federasyon onayı alınmıştır.
2. Tüm katılımcılara anı madalyası kayıt esnasında verilecektir ve yeterli sayı kadar tedbir alınmıştır.
3. Tüm katılımcılara bir çift EBİS baskılı spor çorabı kayıt esnasında hediye edilecektir ve yeterli sayı kadar tedbir alınmıştır.
3. Tüm katılımcılara Sabah çorbası ve Yarış sonrası Makarna ile Ayran ikram edilecektir.
4. Yeteri kadar su için tedbir alınmıştır, yarış güzergahında ve bitiş noktasında dağıtımı yapılacaktır.
5. Genel Klasman Birincisi ile Yaş kategori 1.2. ve 3. lerine Kupa, Madalya, Klasman Forması, hediye çantası ve Ödül verilecektir.(Zaruri lojistik harcama durumuna göre ödül kısmını sonra açıklayacağız.)
6. Sıralamayı fotofiniş ile yapıyoruz. Genel Klasman ve yaş kategorisi sıralaması vereceğiz. Zaman ve hız ortalaması gibi değerler veremeyeceğiz. Kürsü sıralamasını yarış sonrasında diğer sıralamaları ise akşam geç saatlere doğru açıklayacağız.
7. Yarış tahsis edilen sürede trafiğe kapatılmış D-100 (E-5) karayolunda koşulacaktır.
8. Edirne'ye bir gün önce gelenler içinde kayıt masası açılacaktır.
9. Ayrıntılara bu linkten ulaşabilirsiniz. (link)
Sevgi ve Saygılarımla. Yarışta görüşmek üzere.

Bahtiyar közen dostum rotayı edirneye çevirmiş bulunmaktadır,dostumu yanlız bırakmayacağım,son derece vefalı bu dostum ile edirnede 60 mastırda hazır olacağım
Foto finiş yöntemi ile katagori sonuçlarının 1 ,2,3 'leri belli olacak bu anlaşıldı,
Bi adet kol saati ile yarışa gireceğim,staravam olmadığı için 76 km 'de ortalamamı kendim hesaplayarak
Durumumu tahlil edeceğim,60 mastırda ,şu anda 3 yabancı 4 türk bulunmaktadır,kerim yelkenci ise 65 mastırda olmaktadir,
Bahattin sürek 'e buradan başarılar dilerim keza sebahattin turala,ilhan balkana,
Herhangi bir hata olacağını zannetmiyorum,zati 60 mastırda ben ile beraber şu an 8 kişiyiz,henüz kayıt olmadım ama olacağım

Edirne yarışı ile kartepe yarışının aynı güne çakışması iyi olmamış idi,bu gün durum belli oldu,kartepe 2019 ağustosta olacak

(link)

Kayıt tamamdır :harika:

50 mastırda bir milli ismail iltir ,ismail bey ile tanışma fırsatım doğmuş oldu

Gene sağlam bir eski sürücü 50 mastırda ali kemal güner

Bu kareye 50 mastırda zafer yalın ve dostum ali rıza fırıncı yakışır

Bulgar,60 mastır,petko parnavov duvarında idmanlar gözükmüyor,georgi shengarov ve jordan gavazov facede yok,,

Boy kısa,belli olmaz tabi,eğimlerde uzun bacak avantaj,burada 10 üzeri eğim gerçi yok,ödül almış dikkate almak lazım

Esas sağlam 72 km 'de ortalaması 34 olan rinat ahmetbekov ,tahminimce bulgar,63 yaşında çok sıkı bir performansci

Listede yok

(link)

Georgi shengarov ,145 km ,4 saat 36 dakika,sonunda çalışanı bulduk,
Ortalaması 31,5 ,
gayet iyi 60 mastır için,georgi favorim,,,,,

(link)

Geçen sene 3 'üncü olmuş,,,,

Master C:
1- Stavros Papadopoulos
2- Zafer Yalın
3- Georgi Shengarov

Sebahattin tural 1958 doğumlu 1 yaş küçük benden,antreman ortalamasına ulaşamadım,

@Kudret Kurtcebe
Sadece ben kalmadım. Benim gibi yarışı geç de olsa tamamlamak isteyenler de aynı durumu yaşadılar. Olabilir ama böyle durumlar. İstanbul gibi bir şehirde her zaman trafik içinde kullanıyoruz. :)

@Volkan Aykul

Şimdi bu forumda idman yapanlar var ,yapmayanlar var hafta içi müsait olanlar var olmayanlar var,neden böyle ifade ettim, nedeni şu idman yapan ,peloton çalışması yapan asla edirne gibi yarışlarda geri kalmaz biz burada millete silah zoru ile idman yapın demiyoruz,gönül isterdiki gran fondo marmaradaki gibi olsun 12 saat araçları sokmadilar güzergaha,ama burası öyle değil belli bir saate kadar trafiğe kapatılmakta,bu nedenle ilk 38 km 1 saat 20 dakikada alınması gerekmekte aksi takdirde zaman barajına takilinir,idmanla bu iş çözülür,76 km durmadan gidenler burada aynen iddalidir,kimseye burda senin performansın yok katılamazsin deme hakkını asla kendimizde göremeyiz ama ne var,15 yaşında veli izni ile gelen gençlerin tecrübesizlikleri olacaktır muhtemel,kimse anasının karnından performanscı doğmaz, burada ben keyif yapacağım diyenler arkada kalsalarda süpürge aracı olduğunu zannediyorum sorun olmayacaktır,nitekim tekirdağ sarkoyde insanları minibüsler yoldan topladı

Otellerde yer bulamıyorum. Kalanlar fiyatlarını yükseltti. Hanımla çocukla İstanbul'dan tek gece için gelişim yeme içme dahil 700-800 tl olacak gibi.Galiba gidemeyeceğim. :( Kısmetse seneye artık.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@erguller ramada yi deneyin. En olmadi booking ya da airbnb bakın

Maalesef şu an şehir bulgar ve yunan dolu. Hatta avm önlerinde sadece bulgar ve yunan plaka var

@erguller sabah arkadaş Şu numarayı aradı yer var demişler. Bi deneyim şansınızı isterseniz..

‭0 (284) 213 60 80‬

@Another Day in Paradise

Bu bir sırdır söylemezuk ,,,:D

(link)

Georgi shengarov,geçen yıl edirne üçüncüsü,bu adam gerçekten sıkı biri,
Iyı olan kazanacak,,,

143 km ,de ortalaması 31.5
244 km gitmiş 7 saat 58 dakika

22555729_1963233640554863_8397000964903214778_o.jpg @Kudret Kurtcebe georgi ile geçen sene antermana çıktım, kaloyan'ın arkadaşı. filibe'den bizzat ben çağırdım onları sevdiğim arkadaşım olduğu için. Georgi çok antemanlı, bu sene klasmanında rahat 1.olur diye tahmin ediyorum.

@Wasabie

Tahminimce birinci olur,bu gün sıkı bir idman yaptık,durmak yok,çalışmaya aynen devam,
Bulgar deyince bir 5 dakika düşüneceksin 1957 doğumlu şu anda 61 yaşında aynı yastayiz diğer 4 türk arkadaşı yakın takibe aldım iki kişi 1952 doğumlu 73 yasinda kerim yelkenci,ve 1958 doğumlu sebahattin tural turcu,diğerleride,
şimdi turculuk başka performans başka,bu arada petro turcu anladığım kadarı ile 1958 doğumlu,geriye kalan jordan gavazov valla ulaşamadım,kimdir google 'dan işi çözemedim,bu arada ali esas fırtına rinat ahmetbekov

rinat-jpg.151297

72 km 'de ortalaması aynen 34 idi bu dostumuz 63 yaşında kolay iş değil,
Bu arada zafer yalın ikinci olmuş geçen sene 50 mastırda üçüncü georgi 76 km 'de ortalaması ne idi georginin kaynak yok elimde,benim hedef ya ikincilik ya da üçüncülük,bu jordan kim ?bu işi çözmek lazım

22555729_1963233640554863_8397000964903214778_o-jpg.175867

Ali yanılmıyorsam,sağdan sola petro ,ve georgi

Türkiyeden sağlamlarda var ali,mustafa sevinçel,ersan kaçan,sadık yalaman bunlarda sıkıdir 72 km 'de

(link)

Adam acaip,,,,,

30 ve 60 mastır birlikte çalıştı,80 km ,önce 30 km hız,
sonra 35 km 'ye
hazırız geliyoruz ,iddalıda değiliz yüksekten atmayiz nasıl görünürsek oyleyiz ama idmanları asla es gecmeyiz,14 ve 21 ekim son idmanlar sonrası ver elini edirne

@Serkan Mıstınoğlu

Serkan dikkat ettim önden hakem aracı hakkında bilgiye rastlayamadım,eğerki bir 3 km yavaş tempo ile öndeki araç yarışmacılara ayar verir ise iyi olacak,ha yok ise ne olacak,şimdi bir kere kürsüye ve zamana oynayanlar önü her zamanki gibi işgal edecekler bu onların tabi hakkıdır,kendi namıma 4 üncü sırada olacam öne yakın yani,birde yarış öncesi 30 dakika sürüş yaparım,orhangazi yarışında yaptım yavaş sürdüm sonra atak yaptım,ısınma şart,sabah soğuk olacak tabi,birden ön kopacak,dikkat ettim videodan dar bir yol sayılır çıkış noktası çokta dar değil gerçi,sağ kaldırıma aynen paralel olma durumu tabi çıkıştan sonra malum ızgaraları kollamak gerekecek geniş yola gelindiğinde çok fazla sağa yanaşmayacagim,rüzgarın durumuna göre kesin olarak ilk peloton olmasa bile ikinci pelotana asılmak farz olacak,,,8 kişiyiz listeleri kontrol ediyorum tabi,,,

@Kudret Kurtcebe

Start dediğin gibi olacak Kudret abi, araba önde :harika:

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@erguller
Velocity216 İstanbul'dan gece yola çıkmak üzere son 2 senedir otobüs kaldırıyordu . Anadolu yakasından Avrupa yakasına kadar baya otobüsü doldurarak gidiyorlardı. Bu sene henüz bir ses yok. Biraz zahmetli bir işti onlar için de organize etmek vs. sağolsunlar uğraşıyorlardı.

Umarım benzer şekilde otobüs kaldıracak kulüpler olur da günübirlik gidilip gelinir. Siz yine de takipte kalın. Konu hakkında bi ihtimal @evrenozbilen bir şeyler söyleyebilir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: erguller
Bu arada buradan 50 mastırda ismail iltira başarılar dilerim,kendisi gran fondolarin şampiyonudur ,keza ali rıza fırıncı,tekirdağ sarkoy yarışında tanışmış idik,ismail bey ilede tanışma şerefine nail olacağım,ali bey gelir ise onunlada hasret gidereceğiz,

40895917_10156585834519643_307420070986907648_n.jpg

Sağlam iki eski milli solda ismail iltir sağda ali rıza fırıncı italya 2018 gran fondo

@Kudret Kurtcebe ABİ ÇOK ŞEYYAPMAMAK LAZIM PİN SEN GİDER O BİSİKLET KAZA BELA OLMADAN BU KADAR ARAŞTIRMA VALLA MİT AJANI GİBİSİN SEN PİN ABİ YOLUNA BAK İYİ GÜNLER...

Geri