Bahtiyar közen dostum rotayı edirneye çevirmiş bulunmaktadır,dostumu yanlız bırakmayacağım,son derece vefalı bu dostum ile edirnede 60 mastırda hazır olacağım
Foto finiş yöntemi ile katagori sonuçlarının 1 ,2,3 'leri belli olacak bu anlaşıldı,
Bi adet kol saati ile yarışa gireceğim,staravam olmadığı için 76 km 'de ortalamamı kendim hesaplayarak
Durumumu tahlil edeceğim,60 mastırda ,şu anda 3 yabancı 4 türk bulunmaktadır,kerim yelkenci ise 65 mastırda olmaktadir,
Bahattin sürek 'e buradan başarılar dilerim keza sebahattin turala,ilhan balkana,
Herhangi bir hata olacağını zannetmiyorum,zati 60 mastırda ben ile beraber şu an 8 kişiyiz,henüz kayıt olmadım ama olacağım
Edirne yarışı ile kartepe yarışının aynı güne çakışması iyi olmamış idi,bu gün durum belli oldu,kartepe 2019 ağustosta olacak
(link)
Kayıt tamamdır
50 mastırda bir milli ismail iltir ,ismail bey ile tanışma fırsatım doğmuş oldu
Gene sağlam bir eski sürücü 50 mastırda ali kemal güner
Bu kareye 50 mastırda zafer yalın ve dostum ali rıza fırıncı yakışır
Bulgar,60 mastır,petko parnavov duvarında idmanlar gözükmüyor,georgi shengarov ve jordan gavazov facede yok,,
Boy kısa,belli olmaz tabi,eğimlerde uzun bacak avantaj,burada 10 üzeri eğim gerçi yok,ödül almış dikkate almak lazım
Esas sağlam 72 km 'de ortalaması 34 olan rinat ahmetbekov ,tahminimce bulgar,63 yaşında çok sıkı bir performansci
Listede yok
(link)
Georgi shengarov ,145 km ,4 saat 36 dakika,sonunda çalışanı bulduk,
Ortalaması 31,5 ,
gayet iyi 60 mastır için,georgi favorim,,,,,
(link)
Geçen sene 3 'üncü olmuş,,,,
Master C:
1- Stavros Papadopoulos
2- Zafer Yalın
3- Georgi Shengarov
Sebahattin tural 1958 doğumlu 1 yaş küçük benden,antreman ortalamasına ulaşamadım,