@serhataltay
Cipsiz olur sonra olmaz nasilmi aynen bir sponsor kıyak yapar ,mecburen km takacagim,georgi ve jordan fena rakip ,10 kişiyiz rakipleri tarttim,geliyoruz ekipçe
@Wasabie
Yav arzu sağnak yok,
Sakatlığı devam ediyor herhalde,çanakkalede omuzdan kırığı vardı
Düşraya ras geldim hazır edirneye ondan ümitliyim inşallah kürsü görecek
(link)
18 derece ,şimdilik güneşli,havayı takip,
@Serkan Mıstınoğlu
Serkan selam ,bu paraşüt olayını engellemek lazimda nasıl,idmanda 35 km hız ile duzde giderken sorun olmuyor,önde numara yok çünki,35 km hızla bu yarışta basacagiz ekipce,numarayı sağlam bir biçimde ziptay ile
Paraşüt yapmasını engellemek gerekecek,herkeste olacak bu numara gerçi,
Georgi shengarov süper turbo aynen basacak bu adamı yakalamak güç,tahminimce bu adam eski bulgar millisi,alinin verdiği rapor dahilinde jordanda sıkı,senin anlayacağın iki adet dişli rakip var birde 65 mastır yok,60 /64 katagoride 6 kişiyiz,
30 saniye benim için sorun değil ama diğer kalabalık kategoriler var onlarda kayıp olacak,bu acikgozluluk olayı olabilirde ben bunu yapmayacağım,karşıdan numaranın tam okunması için düz bir biçimde yerlestirecegimde tabi dalgalanma olacak el mahkum katlanacagiz,edirne için
Bu arada serkan seneye ali kemal güner geliyor 60 mastıra çok sıkı,georgi,jordan ve ali üç rakip kürsü tehlikede :islik:
Sağanağı göğüslemek,şimdilik,sağanak yağışta katılım az olur,ayrıca bardaktan boşanırcasına yağan yağmura sahilde bir kere denk geldik kayanlar oldu viraja girerken,suprem maraton sivalvede aynen kaydiriyor,
Dua edelim yağış sağanak olmasın
(link)
(link)
Yağmur şimdilik
Kuvvetli rüzgar 85 km bu ne yahu
Performans açısından hava aynen şu an rezalet,cumartesi iyi ,kaydırma olur ise cumartesiye ekipçe gelemeyiz