Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

10. Edirne Cumhuriyet Kupası bisiklet yol yarışı (ücretsiz)

@Kudret Kurtcebe ilhan abi 65 üstü gençleşen abilerimizden, bisiklet festivallerinden bizim yarışa sıra geleceğini sanmıyorum :)

Scudo
@Wasabie

Ali ,
Safak 12,
21 ekim yağmur hafta içi idman tek yapacağız millet çalışıyor,28 ekim hava ne olacak bakalım ,son hafta belli olur

(link)

Yağmur şimdilik

15 derece oldukça soğuk

Yağmur olursa toplu giderken biri kayar ise iş kötü ,artık riski göze alacağız

Özellikle toplu şekilde 38 'inci km 'den dönerken

Herkese selamlar. Yarış ayın 28'inde değil mi ? Bir değişiklik yok yani

@Wasabie kudret abi döktürmüş yine maşallah açtığımda siteyi bütün konuları o yazmış tekrar diyorum çok da şey yapmamak lazım :) emeğinize sağlık ücret konusuna takılmayın siz bildiğinizi okuyun gelen gelir çiple mi_? yarışmışlar daha öncesi sormak gerek çipsiz yarışamazlarsa gelmesinler derim sür gitsin

@serhataltay

Cipsiz olur sonra olmaz nasilmi aynen bir sponsor kıyak yapar ,mecburen km takacagim,georgi ve jordan fena rakip ,10 kişiyiz rakipleri tarttim,geliyoruz ekipçe

@Wasabie

Yav arzu sağnak yok,

Sakatlığı devam ediyor herhalde,çanakkalede omuzdan kırığı vardı

Düşraya ras geldim hazır edirneye ondan ümitliyim inşallah kürsü görecek

(link)

18 derece ,şimdilik güneşli,havayı takip,

@Serkan Mıstınoğlu

Serkan selam ,bu paraşüt olayını engellemek lazimda nasıl,idmanda 35 km hız ile duzde giderken sorun olmuyor,önde numara yok çünki,35 km hızla bu yarışta basacagiz ekipce,numarayı sağlam bir biçimde ziptay ile
Paraşüt yapmasını engellemek gerekecek,herkeste olacak bu numara gerçi,
Georgi shengarov süper turbo aynen basacak bu adamı yakalamak güç,tahminimce bu adam eski bulgar millisi,alinin verdiği rapor dahilinde jordanda sıkı,senin anlayacağın iki adet dişli rakip var birde 65 mastır yok,60 /64 katagoride 6 kişiyiz,

30 saniye benim için sorun değil ama diğer kalabalık kategoriler var onlarda kayıp olacak,bu acikgozluluk olayı olabilirde ben bunu yapmayacağım,karşıdan numaranın tam okunması için düz bir biçimde yerlestirecegimde tabi dalgalanma olacak el mahkum katlanacagiz,edirne için

Bu arada serkan seneye ali kemal güner geliyor 60 mastıra çok sıkı,georgi,jordan ve ali üç rakip kürsü tehlikede :islik:

Sağanağı göğüslemek,şimdilik,sağanak yağışta katılım az olur,ayrıca bardaktan boşanırcasına yağan yağmura sahilde bir kere denk geldik kayanlar oldu viraja girerken,suprem maraton sivalvede aynen kaydiriyor,
Dua edelim yağış sağanak olmasın

(link)

(link)

Yağmur şimdilik

Kuvvetli rüzgar 85 km bu ne yahu :eek::eek:

Performans açısından hava aynen şu an rezalet,cumartesi iyi ,kaydırma olur ise cumartesiye ekipçe gelemeyiz

@Kudret Kurtcebe Sahilde yediğimizden farklı bi rüzgar değil abi. 30 ortalaması var. Sahilde 25-30 olan rüzgarlar boğazın etkisiyle daha şiddetli vuruyor çoğu zaman. Yönü değişmezse gidişte kafada dönüşte 6-7 yönünde arkada olacak. Bide ıslak olunca değişik şeyler çıkar ortaya:)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
bugün yarıs yokmuydu yoksa benmi kaçırdım. yarış olmuşsa şimdiye kadar paylaşım olmamasıda bir hayli enteresan. millet gittikçe holivud starlığına gark oluyor. bir "poz vermiyorum gibi çek pampa" sendromu yayılıyor. allah encamımızı hayreylesin.

Bende gelmek istiyorum ama yol bisikletim yok

@BerkEvren
Berk selam, bu havanın ne yapacağı belli olmuyor,koca hafta yağmaz,pazar yağar,gece yağmur başladı,sabaha yerler kurumadı,bizim idman 12.00 'e kaldı,
28 ekim pazar yerler ıslak olur ise yağış dolayısı ile,yüzde 10 'luk eğimde sürücülerden birinin kayması diğerlerini götürür,takdigin varmı,ben sağda olacağım,şu an hava iyi ct akşamı netleşir,saat 05.30 'da hareket,09.30 yarış başlayacak,bayağı yol gideceğiz,minibüs ile,hayırlısı bakalım benim iş kolay ilk ondayız,zati on kişiyiz,5 gün kaldı,herhalde on kişi yarışacağız,
Bahtiyar çekecek resimleri buraya atarız,tabi yarış öncesi ve sonrası,

Berk önü kapmaca,orda buluşuruz

Bizim ekipte aynen önde olacak

@Kudret Kurtcebe Yağmura karşı taktiğim, kötü havalarda herkes trainer'a kapanırken benim yağmurluk giyip dışarda sürmem abi :) Yağarsa yağsın diyorum o sebeple :harika:

@BerkEvren

Kışın ben aynen sahadayim, treynir yok bende,aşırı sağanak hepimizi bozar,ama zannetmiyorum sağanak olmaz,

@Wasabie

Jordan,ve georgi herhalde ,yalnız neden petko elendi geçen sene ,numarası önde idi,zaman barajınamı takildi bilmiyorum bilgim yok,yarış başlamadan en önde hakem aracının arkasında imiş petko ama sonra diskalifiye olmuş belkide lastik patladı,jordan ve georgi aynı şehirde yaşıyor büyük olasılık birlikte çalisiyorlar

@Kudret Kurtcebe ikisinin de forumda senin onu gözüne kestirdiklerinden haberi var :) petko çıkartamaz, petko gezinticidir :) gene barajcı olur :) o faaliyette bulunayim eğleneyim yeterdir onun için :)

@Wasabie

Jordan hakkında bilgi yok eski millimi ?
Keza georgi.,yoksa alaylimı ?
Şu bir gerçekki,zafer yalinin arkasından 3 'uncü olmak aynen başarıdır,üstelik georgi geçen sene 60 yaşında idi,50 mastırda yarıştı,kesinlikle bisiklet sporunun hakkını veren bir kişilik centilmence bir yarış olacak

Geri