Yol22
Üye
- Tepki
- 4
- İsim
- Yol55
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Klasik
Bisikletin yolu otoyoldan farklıdır.. Sağ şerit ağır vasıtalarındır sol ise taksi binek araçların. Sende slütfen sunu idrek et= göktürkte yolun en sağında mavi şeritli bisiklet yolu var ve tabelada bisiklet yolu yazar. Sen kalk unkapanında otoyolda otobüsün manevrasını engelle.. Veya bisikletli gidiyor diye arkasından arabanla artçılık yaparak trafiğin seyrini yavaşlat sıkısıklık yarat.. Ya o sıkıstırdığın tırafiğin en gerisinde ambulansta bir bisikletli varsa??veya trafiğin gerisinde özel aracında hastaneye yetişmeye çalışan biri varsa?? Hep bencil olmayalım. Bisiklet yolu ayrıdır otoyol ayrı. Lütfen idrak ederken çok yönlü idrak edelim.. At gözlüğü ile idrak sadece laf ebeliği laf yarıştırmasıyla devam eder.. Ben laf yarıştırmıyorum. Maslakta giderken bir bisikletli aniden önüme kırdı zorla manevra yaparak kurtardım ya vursaydım??. Platformunuzda ceza yazdırdım oleeyy de demek yerine. Bisiklet yolu yaptırdık oleyy demenizi daha doğru buluyorum. Bisikletliler otoyola çıkıp ölmesin onlarda insan. Oto sürücüsü de insan. Önce insanlığımızı hatırlayalım