Scudo Sports

100 bilet ceza :)

Bisikletin yolu otoyoldan farklıdır.. Sağ şerit ağır vasıtalarındır sol ise taksi binek araçların. Sende slütfen sunu idrek et= göktürkte yolun en sağında mavi şeritli bisiklet yolu var ve tabelada bisiklet yolu yazar. Sen kalk unkapanında otoyolda otobüsün manevrasını engelle.. Veya bisikletli gidiyor diye arkasından arabanla artçılık yaparak trafiğin seyrini yavaşlat sıkısıklık yarat.. Ya o sıkıstırdığın tırafiğin en gerisinde ambulansta bir bisikletli varsa??veya trafiğin gerisinde özel aracında hastaneye yetişmeye çalışan biri varsa?? Hep bencil olmayalım. Bisiklet yolu ayrıdır otoyol ayrı. Lütfen idrak ederken çok yönlü idrak edelim.. At gözlüğü ile idrak sadece laf ebeliği laf yarıştırmasıyla devam eder.. Ben laf yarıştırmıyorum. Maslakta giderken bir bisikletli aniden önüme kırdı zorla manevra yaparak kurtardım ya vursaydım??. Platformunuzda ceza yazdırdım oleeyy de demek yerine. Bisiklet yolu yaptırdık oleyy demenizi daha doğru buluyorum. Bisikletliler otoyola çıkıp ölmesin onlarda insan. Oto sürücüsü de insan. Önce insanlığımızı hatırlayalım

• İnanılmaz
Tepkiler: Ozan_ozaN
Scudo
@Yol22 kardeş troll müsün nesin, zeka geriliğin mi var tam çözemedim. bisikletlerin karayollarında veya şehir içi yollarda seyir edebildiğini bilmeyen bir cahil olarak bu forumda işin ne? aç karayolları trafik kanununu oku önce. sonra kus buraya düşüncelerini. öğrenin artık bir şeyleri 21.yy’dayız.

Bşr gün yavaşlattığınız trafiğin gerisinde ambulansta akrabanız veya sıkıstırdığınız trafiğin arkasında özel aracında arkadaşınız hastaneye yetişmeye çalıştığında ne demek istediğmi daha iyi anlarsınız. 100bilet kestirdik oleyy diyeceğine bisiklet yolu yaptırttık oley demeniz gerekirken. Otoyolda ölümle dans etmeyi işe yetişmek veya spor yapmak olarak görüyorsunuz. Benim diyeceklerim bukadar. Ben çok dikkat ediyorum bikaç kere önüme kıran bisikletliyi kurtardım ya kurtaramasaydım ben hapise gidecektim.bisikletli ya tekerlekli sandalyeye yada mezara. Benim günahım ne? Otoyolda 80km hız limitinde ben80 le gayet giderim benim suçum ne söylemisiniz bana cevap veren vizyon sahibi arkadaş. Her gördüğümde polise sikayet etmeye devam ediyorum.

Bisikletin yolu otoyoldan farklıdır.. Sağ şerit ağır vasıtalarındır sol ise taksi binek araçların. Sende slütfen sunu idrek et= göktürkte yolun en sağında mavi şeritli bisiklet yolu var ve tabelada bisiklet yolu yazar. Sen kalk unkapanında otoyolda otobüsün manevrasını engelle.. Veya bisikletli gidiyor diye arkasından arabanla artçılık yaparak trafiğin seyrini yavaşlat sıkısıklık yarat.. Ya o sıkıstırdığın tırafiğin en gerisinde ambulansta bir bisikletli varsa??veya trafiğin gerisinde özel aracında hastaneye yetişmeye çalışan biri varsa?? Hep bencil olmayalım. Bisiklet yolu ayrıdır otoyol ayrı. Lütfen idrak ederken çok yönlü idrak edelim.. At gözlüğü ile idrak sadece laf ebeliği laf yarıştırmasıyla devam eder.. Ben laf yarıştırmıyorum. Maslakta giderken bir bisikletli aniden önüme kırdı zorla manevra yaparak kurtardım ya vursaydım??. Platformunuzda ceza yazdırdım oleeyy de demek yerine. Bisiklet yolu yaptırdık oleyy demenizi daha doğru buluyorum. Bisikletliler otoyola çıkıp ölmesin onlarda insan. Oto sürücüsü de insan. Önce insanlığımızı hatırlayalım
Siz iyi bir takım şeyler yazmaya, anlatmaya çalışıyorsunuz. Niyetiniz aslında kötü değil. Foruma dalıp caaaart diye konuya böyle girince tabi olmadı biraz.

İşin can alıcı kısmı bilgi noktasında biraz eksiğiniz var. Bu eksik bilgilere dayanarak yanlış tahlillerde bulunuyorsunuz. Misal, bisiklet yolu olmayan yerlerde (burada bisiklet yolu sizin de bahsettiğiniz mavi yollar) bisikletler taşıtlara ayrılmış yolların en sağ şeridini paylaşır. Bu bir yorum değildir, kanundur. Boğaz köprüsüne girerken yayalar ve bisikletler giremez tabelası vardır. Buradan da anlayabileceğiniz üzere köprüye kadar sağ şeritten gelmiş olan bisiklet köprüye giremez diyor.

Bir başka konu, bisikletli ye kalkan olan arkadaş trafiği 40km/h a kadar indirerek trafiği yavaşlattığını söylediniz fakat İstanbulda ortalama trafik hızının 22km/h olduğunu düşünecek olursak, boşluk olan yerlerde 80-120km/h gibi süratlere çıkılan yerler var evet ama genelde 60-80km/h gibi süratler söz konusu, yolda giden bisikletler de genelde yol bisikleti 30km/h gibi ortalama hız düz yolda. O kadar fark yok aslında.

Özet: o otobüs şoförü orada bisiklet yerine yavaş giden araba olsa aynı şeyi yapabilecek miydi? Bisiklet ufak olduğu için yapılan bu hareketler hep var. Kompleks meselesi.

Sizin başınıza gelen önünüze bisiklet kırması durumu, onun önüne bir şey çıkmadı ise de bir sebebi vardır elbet ama dikkatli olmalı. Her bisikletli de dikkat abidesi değil. Mal mal bisiklete binenler yok mu evet var.

Biraz kanun kitaplarını karıştırın derim gene de siz bilirsiniz...

Sırf bu konuya cevap vermek için birsürü angaryaya kayıt oldum.otobüs Soförğne 100 bilet ceza kestirmişsin. Kendin motorlu taşıtların güzergahında gideek trafiği kendini riske attığının cezasını kim ödeyecek?? Trafik sıkısıklığı yaptığından haberin yok. Evet bilinçli vatandaş olmak güzel bende tebrik ederşm hakkını aramışsın. Sözde kazanımların da olmuş. Hız limiti 80km olan yolda afedersin taytını giyip 30la 40la yolu işgal mesgul edeceksin. Otobüs durağına otobüsün girmesine engel olacaksın adamı çileden sabırdan çıkaracaksın sonra. Atomu parçalamış gibi veya bilimsel bir soruyu çözmüş gibi 100bilet ceza yazdırdım oleyy diyeceksin. Yakışıyormu?? Örneğin otoyolda ne zaman bisikletli görsem ben polisi arıyorum. Kavga etmiyorum.. Şehrin kalabalık trafiğine bisşklet ve martı denen scooter ler iyice kambur oldu trafikte ondan haberin varmı.. Bir bisikletliye veya martı scooter 🛴 a çarpıp zarar vermemek için neler çektiğimizi biliyormusun?? Bilmiyorsun. Çünkü sen zevk için pedal çevirme eyleminde sağından solundan ne geçiyo haberin yok.. Motorlu taşıtlardaki sürücülerin kimisi işini yetiştirme derdinde herkes biryere ulaşma telaşında.. Ama sen özgür 2teker zevk spor yapma derdindesin.. Ne demek istediğimi anladın sen.. 100bilet ortalama 300-400tl yapar o adamın 3-4günlük mesaisini sırf bir bisikletli durağı meşgul etti diye ödeyecek

Laf kalabalığına gerek yok. Kanunlarda bisikletin nerede gidebileceği çok açık:
Ekran görüntüsü 2021-11-02 203542.jpg

Bisiklet yolunun varlığında o yolun kullanılması gerektiği de aynı şekilde belirtiliyor ama öyle bir yazıyorsunuz ki sanki bisiklet sadece bisiklet yolunda kullanılabilir, oradan çıkıp evine bile gidemez. İçinizdeki bisikletli nefretini kusmaya gelip 5 yıllık konuyu hortlatarak kanunla belirtilmiş doğrulara karşı kendi inandığınız görüşleri doğru gibi empoze etmeye çalışıyorsunuz ama şunu bilin ki gelecek bisiklette. Kalkıp Amsterdam örneği vermeyeceğim tabii ki ama mesela Paris'in son birkaç yıldaki değişimine bakın. Bana ne dünyadan derseniz, daha birkaç gün önce açıklanan Cumhurbaşkanlığı yıllık programına bakın: (link)

Hocam vallahi sizin yüzünüzden ban yiyeceğim, sizinle münakaşaya girmek istemiyorum. Siz alenen gerizekalısınız (TDK'ye göre zeka düzeyi gelişmemiş kimse) çünkü dediklerimi anlamıyor, yalnızca kendi çerçevenizden bakıyorsunuz. Bisikletlilere tünelde artçılık yaparım dedim, önümde bisiklet varken arkamdaki ambulansın yolunu tıkarım demedim. Hepimiz biliriz, yazısız kuraldır, hastaneye yetişen de dörtlüsünü yakar herekirse kornasına basar yol ister öndeki de verir. Bunun konumuzla ne alakası var? Bisiklet yolu varken bisikletliler bisiklet yolunu kullanmakla yükümlüdür, aksi halde suçlu olurlar. Konuyu açan arkadaşın bisiklet yolundan gittiğini düşünmüyorum, kaldı ki ben Ankara'lıyım. Göktürk, Unkapanı vesaire bilmem. Emin olun bu platformdaki herkes bisiklet yolu varsa o yolu tercih etmesi gerektiğinin bilincindedir.
Otoyoldaki bisikletlileri polise şikayet ediyorum dediğinizde sizi haklı bulmuştum. Çünkü otoyol (otoban) bisiklet kullanımına yasaklanmıştır. Fakat sizin otoyol dediğiniz bildiğimiz şehir içi yollarmış. Sizden ricam her yolda bisikletli gördüğünüzde polisi aramamanız. Çünkü en tabii hakkını kullanan birisini şikayet ederek hem kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz, hem de hatları yersiz işgal ederek hakka giriyorsunuz.Olaylara daha geniş perspektiften baktığınız, itidalli ve öğrenmeye açık bir tutum sergilemeye başladığınız daha olgun zamanlarda görüşmek üzere.

Sırf bu konuya cevap vermek için birsürü angaryaya kayıt oldum.otobüs Soförğne 100 bilet ceza kestirmişsin. Kendin motorlu taşıtların güzergahında gideek trafiği kendini riske attığının cezasını kim ödeyecek?? Trafik sıkısıklığı yaptığından haberin yok. Evet bilinçli vatandaş olmak güzel bende tebrik ederşm hakkını aramışsın. Sözde kazanımların da olmuş. Hız limiti 80km olan yolda afedersin taytını giyip 30la 40la yolu işgal mesgul edeceksin. Otobüs durağına otobüsün girmesine engel olacaksın adamı çileden sabırdan çıkaracaksın sonra. Atomu parçalamış gibi veya bilimsel bir soruyu çözmüş gibi 100bilet ceza yazdırdım oleyy diyeceksin. Yakışıyormu?? Örneğin otoyolda ne zaman bisikletli görsem ben polisi arıyorum. Kavga etmiyorum.. Şehrin kalabalık trafiğine bisşklet ve martı denen scooter ler iyice kambur oldu trafikte ondan haberin varmı.. Bir bisikletliye veya martı scooter 🛴 a çarpıp zarar vermemek için neler çektiğimizi biliyormusun?? Bilmiyorsun. Çünkü sen zevk için pedal çevirme eyleminde sağından solundan ne geçiyo haberin yok.. Motorlu taşıtlardaki sürücülerin kimisi işini yetiştirme derdinde herkes biryere ulaşma telaşında.. Ama sen özgür 2teker zevk spor yapma derdindesin.. Ne demek istediğimi anladın sen.. 100bilet ortalama 300-400tl yapar o adamın 3-4günlük mesaisini sırf bir bisikletli durağı meşgul etti diye ödeyecek
Şehirlerin rezil şekilde tasarlanmasının suçlusu biz değiliz. Ayrıca 30-40 km/h şehir içi ulaşım için gayet yeterli hızlar. Bisikletliye saygı duymayan otobüs şöförü ve arabası ile tek başına işe giderken bisikletliden rahatsız olan insan ile şehirleri yaşanılmaz şekilde tasarlayan zihniyet aynı. İstanbul'a milyonlarca insanı biz yığmadık, baklava dilimi şehir tasarlamak varken çarpuk çurpuk müteahhit odaklı şehiri de biz tasarlamadık. Ulaşımı zor olan yerlere plansız kurulan bölgelerin de sorumlusu biz değiliz. Gecekondulara tapu verip 1 arabanın geçemediği sokakları da biz yapmadık. Bunların sonucu olan trafik sıkışıklığı ve acele etme durumlarının da sorumlusu biz olamayız biz sanırım. Biz bu sorunların sebepleri değiliz. Bu sorunları yaratanlar ile bisikletlileri sorun olarak görenler aynı kişiler. Tabi ki hala bisikletlileri bir sorun olarak görebilirler kendileri. O zaman bu sorunların olmadığı iç anadalu şehirlerinden birine yerleşip rahat rahat arabaları ile işlerine giderler. Yollar birileri işe gidebilsin diye yapılmıyor sadece. Ben ülkeme çatır çatır vergimi veriyorum. Hatta sıradan bir bisiklet sürücüsü çoğu vatandaştan çok daha fazla vergi veriyordur bu ülkeye. O yol benim de hakkım. Şehir içerisinde sağ şeritten istediğim gibi sürebilirim. Arkamdaki kişinin ne için arabada olduğu hiç umurumda bile değil. Ben mezun olduğumda İstanbul gibi rezil şekilde tasarlanmış bir şehirde yaşamayacam. Yaşamak isteyenler şehrin çilesine katlansın bir zahmet.

Sanki trafiği oluşturan araba için yaşayanlar değil de trafiği bisikletler tıkıyor diyor...
Sen arabanla trafikte kalmıyorsun, trafiği oluşturuyorsun. Senin gibi trafiği oluşturanların, koca arabaya tek başına yayılanların yarısı gideceği yere bisikletle gitse trafik sorunu kalmayacak. Azıcık gerçeği görmeye açık olsanız, tadını alsanız o trafiği oluşturmaya isteğiniz kalmaz.

Sizin şehir içi dediğiniz ama benim tabelada gördüğüm itidalli konu 70-80km lik yol a otoyol dedim. 50km yazan yollardan bahsetmiyorum. Sizi itidalinizle aristokratlığınızla ölçünüzle başbaşa bırakıyorum. Sidik yarışına laf ebeliğne dönmeye başladı konu. Herkese teşekkür ederim göstermiş olduğunuz saygı için de ve itidalli edebiniz için de teşekkür ediyorum.. Beni anlayan zaten anladı. Anlamayana davul çalmaya gelmedim.. Oyell otobüs soförü nün maaşı kesilmiş. Hatta bedava çalışsın o adam ölene kadar oleyyy. Oleyyy

• Hahaha
Tepkiler: M.İhsan
Laf kalabalığına gerek yok. Kanunlarda bisikletin nerede gidebileceği çok açık:
276499 dosyayı görüntüle

Bisiklet yolunun varlığında o yolun kullanılması gerektiği de aynı şekilde belirtiliyor ama öyle bir yazıyorsunuz ki sanki bisiklet sadece bisiklet yolunda kullanılabilir, oradan çıkıp evine bile gidemez. İçinizdeki bisikletli nefretini kusmaya gelip 5 yıllık konuyu hortlatarak kanunla belirtilmiş doğrulara karşı kendi inandığınız görüşleri doğru gibi empoze etmeye çalışıyorsunuz ama şunu bilin ki gelecek bisiklette. Kalkıp Amsterdam örneği vermeyeceğim tabii ki ama mesela Paris'in son birkaç yıldaki değişimine bakın. Bana ne dünyadan derseniz, daha birkaç gün önce açıklanan Cumhurbaşkanlığı yıllık programına bakın: (link)

Bu kanunun tam olarak linkini verebiliri misiniz?

Sen hastasın. Otoyolun hız limiti 120 km/h'dir. Bahsettiğin 80 km/h hız limitli yollarda bisikletli en sağ şeritte gitme hakkına sahiptir. Bacağı ne kadar basarsa o hızla gider. O gün kot pantolonla çıkmıştır 15'le gider, taytı üzerindedir 40'la gider. Arkasındaki de seve seve onu bekler, beklemek istemiyorsa sol şeride çıkar. Laf anlamıyorsun, hiçbir şeyi kabullenemiyorsun, tükürük saça saça bisikletler gitsin arabalar ve otobüsler süper diyorsun. Tahminimce saygıdan bihaber trafik canavarı bir toplu taşıma şoförüsün.

Sizin şehir içi dediğiniz ama benim tabelada gördüğüm itidalli konu 70-80km lik yol a otoyol dedim. 50km yazan yollardan bahsetmiyorum. Sizi itidalinizle aristokratlığınızla ölçünüzle başbaşa bırakıyorum. Sidik yarışına laf ebeliğne dönmeye başladı konu. Herkese teşekkür ederim göstermiş olduğunuz saygı için de ve itidalli edebiniz için de teşekkür ediyorum.. Beni anlayan zaten anladı. Anlamayana davul çalmaya gelmedim.. Oyell otobüs soförü nün maaşı kesilmiş. Hatta bedava çalışsın o adam ölene kadar oleyyy. Oleyyy

birader sen daha otoyolun ne demek olduğunu bile bilmiyorsun.

şu girişinde yaya, bisiklet, at arabası giremez diye yeşil tabela olup hız sınırının 120 km olduğu yol var ya hani, işte orası otoyol.

sana niye saygı gösterelim ki, sen cahilsin bu kadar. ben sisteme kızıyorum. asıl sorun bu bilgisizlikle trafiğe çıkmana izin veren sistemde çünkü.

80 km/h azami hız limiti oluyo, asgari hız limiti yok normal yollarda. Otoyolda asgari hız 40 km/h'dir, zaten bisiklet giremez.

Trafikte araç kullanıp daha bunu bilmiyo mal müdürü.

Dışarıdan biri olarak yorum yazdığın için teşekkürler öncelikle. Forumda bu kadar düşüncesiz yazılara hep denk gelmiyoruz, iyi oluyor.

Ben bisikletle işe gidip geliyorum her gün. Beni taşıyan araç sepetiyle, aksesuarıyla vs 12 kg. Benim trafikteki etkim yok denecek kadar az. Aslında trafiği oluşturan şey martı da değil, bisiklet de. Motorlu taşıtlar. Bir saniye düşün sadece. Camdan yola bak. Trafik = motorlu taşıtlar. Eğer sevkiyatçılık vb. yapmıyorsan ve trafikten şikayet ediyorsan trafiğin parçası olmayı bırak.

Şehirlerin ne kadar kötü hale geldiğini görüyor musun? Kaldırımlarımız bile işgal altında. Bazen İstanbul'da yürürken etrafın kalabalığından anksiyete yaşıyorum. Sokakta oynama, zaman geçirme lüksünü tadabilen son nesil muhtemelen çoktan doğdu. Senin mantığındaki insanlar tüm şehirleri yok etti. Kendinize zehir ettiğiniz şehir hayatını bize de ediyorsunuz ya ona üzülüyorum.

Birisi vergi demiş biri canavar. Biri başka bişey. Herkese verilecek cevabım var ama bitmiyo işte at gözlüğü ile gezenler.. Saygımı çizgimi bozmadan kendi sahsi seviyemle cevap vereceğim.. Memleketimiz senin verginle ayakta ben oto soförü vergi vermiyorum yakıtımda hibe arabam da bedava zaten.. Hgs ogs ödemiyorum senin verdiğin verginin hizmeti ile bedava yaşıyorum zaten. Ben ilçe ilçe işim gereği bazen de şehirler arası arabamla seyahat etme işlerimi yetiştrme telaşında biriyim. Biskletim var fakat şehirler arası veya ilçeler arası bisikletle günde 1işimi yetiştiremem.. İstanbul içi benim aracımın ortalama hızı 68.. Bisiklet hızı 40 İken tavsiye tavsiye tellallığı yapmayalım lğtfen konu otobüs soföründen tdk ya hatta filozof bilmem kime kadar geldi..hatta ruh hastalıkları doktorunun 6ayda teşhisini zor yaptığı bir tehşise bile geldi.. Hatta osmanlıca mıydı edebiyat dersinden itidale, ölçü demek zor tabi itidal diyince daha bir vizyon sahibi olursun. Her neyse. Benim eleştirdiğim bisikletlinin otobüsün önünde arkasında güzergahında ne işi var o otobüs ani frenle durmuyor dursa içerdeki yolcular telef oluyor. Gidin ormanda bisiklet yolunda veya 50kmlik yollarda kendi can mal ve başkasının canına malına saygı göstererek oralarda kullanın eleştirime verilen cevaplara çok sasırmadım toplumun her kesiminde zaten doktor aristokrat vergi tellalı var. Fakat beni anlayan hak veren kesinlikle kıymetli arkadaş vardır.. İlçeler arası bölünmüş ayrı bisiklet yolu yaptırttık oley neden diyemiyosun vergi veriyorsun devlete okadar? Ben bedava araba bedava yakıt alayım diye mi vergi verdin.(kusura bakmayın son cümlem alay etmek içindi) aeo

• Hahaha
Tepkiler: ahmet1914
Birisi vergi demiş biri canavar. Biri başka bişey. Herkese verilecek cevabım var ama bitmiyo işte at gözlüğü ile gezenler.. Saygımı çizgimi bozmadan kendi sahsi seviyemle cevap vereceğim.. Memleketimiz senin verginle ayakta ben oto soförü vergi vermiyorum yakıtımda hibe arabam da bedava zaten.. Hgs ogs ödemiyorum senin verdiğin verginin hizmeti ile bedava yaşıyorum zaten. Ben ilçe ilçe işim gereği bazen de şehirler arası arabamla seyahat etme işlerimi yetiştrme telaşında biriyim. Biskletim var fakat şehirler arası veya ilçeler arası bisikletle günde 1işimi yetiştiremem.. İstanbul içi benim aracımın ortalama hızı 68.. Bisiklet hızı 40 İken tavsiye tavsiye tellallığı yapmayalım lğtfen konu otobüs soföründen tdk ya hatta filozof bilmem kime kadar geldi..hatta ruh hastalıkları doktorunun 6ayda teşhisini zor yaptığı bir tehşise bile geldi.. Hatta osmanlıca mıydı edebiyat dersinden itidale, ölçü demek zor tabi itidal diyince daha bir vizyon sahibi olursun. Her neyse. Benim eleştirdiğim bisikletlinin otobüsün önünde arkasında güzergahında ne işi var o otobüs ani frenle durmuyor dursa içerdeki yolcular telef oluyor. Gidin ormanda bisiklet yolunda veya 50kmlik yollarda kendi can mal ve başkasının canına malına saygı göstererek oralarda kullanın eleştirime verilen cevaplara çok sasırmadım toplumun her kesiminde zaten doktor aristokrat vergi tellalı var. Fakat beni anlayan hak veren kesinlikle kıymetli arkadaş vardır.. İlçeler arası bölünmüş ayrı bisiklet yolu yaptırttık oley neden diyemiyosun vergi veriyorsun devlete okadar? Ben bedava araba bedava yakıt alayım diye mi vergi verdin.(kusura bakmayın son cümlem alay etmek içindi) aeo

Bisikletin kanuni haklarına da, başkasının tercihine de saygın yok ya, o yüzden ilk satırdaki "Saygımı" kelimesinden sonrasını okumak içimden gelmedi.

İnanın üzerimde bir sinir stres hali var uzun zamandır. Kullandığım ilaçlardan mıdır, ülkenin durumundan mıdır yoksa etraftaki davarlardan mıdır bilinmez. Ne konuştuğunuzun farkındasınız ne savunduğunuz görüşün... İpinizi koparmışçasına tutunabildiğiniz her şeye tutunup karşı çıkmaya çalışıyorsunuz sadece. .......................... Siz de Allah'a emanet olun.
68 ortalama da iyiymiş. İstanbul'un şehir içi hız limitleri Almanya otobanları gibiymiş demek ki. Ankara'da öyle değil maalesef.

Ban yemek istemedim şimdi durduk yere bir kendini bilmez yüzünden. Siliyorum iyi dileklerimi.

Son düzenleme:
Doktordan vergiciden ruh hastalıkları profesorunden edebiyatçıdan sonra Katatecimiz de geldi. :)
Belki beni dövecek güce sahipsindir
Biz burda kavga etmeden fikirlerimizi paylaşmaya çalışıyorduk.. Seni ringlerde senin sikletinde birinin karşısında görmek isteriz. Bizim konumuz otobüs soförnün maaşı, saygısızlığı. Bisikletlinin otobüs güzergahını işgali ve can mal güvenliğ idi... Konumuz kesinlikle hayatında hiç adam yerine konulmamış kişilerin hayatta bende varım deme şekilleri tavırları değil.. Benim ne demek istediğmi en başından beri anlayan arkadaşlar iyi akşamlar dilerim. Platformunuza da başarılar dilerim insallah bisiklet yolları böldürebilirsinizde onun için tebrik yorumu yorumu atmak nasip olur

Geri