Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1000 TL'ye kadar ne almalı?

@Koray Uzun

Önerileriniz için çok ama çok teşekkür ederim.

ttnet sağolsun kaç gündür evde internetim yok, iş yerinde de uzun uzadıya oturup cevap yazma şansım olmadığından, yanıtsız kaldı gönderiniz kaç gündür.

Elimde olmayan nedenlerden ötürü - daha doğrusu daha önce eşime bisiklet aldığım bisikletçimin gazlaması sonucu ve şehir bisikletlerinin biraz da ince lastikli olması bana yeterince güven vermemesi hasebiyle - bisikleti de almış bulundum.

Aynı akşam sahilde bisiklete binerken iç lastiğim patladı.

O moral bozukluğuyla eve dönüp bisikleti internette araştırdığımda bu yıl o renkte satış yapılmadığını görüp üreticiyi aradım. Onlar da aynı şeyi söylediler.

Sonra bisikletçimi aradım, durumu ona izah ettim, bisikleti getirmemi söyledi değiştirmek için.

Dönüş yolundayken tekrar üreticiyi aradım ve bu senenin başında o renkte üretim yapıldığını, elemanlarının hatası sonucu yanlış bilgi verildiğini ve bisikleti güven içerisinde kullanabileceğimi söyledi.

Ama ben yine de geri adım atmadım, o bisikleti değiştirdim.

Bir başka markadan bisiklet aldım. Ama ne yazık ki bir önceki gün öteki bisiklete ödediğim paranın karşılığı olarak aldığım bisiklet hidrolik disk frenli bilmemneli bir model oldu.

Scudo
Bu başlıkta bana cevap yazmak için vakit ve enerjisini ayıran her bir bisiklet forum üyesine en içten teşekkürlerimi sunarım.

Sayenizde pek çok şey öğrendim, yolun başında olduğum için, sorularıma cevap alabileceğim, bana destek olacaklarına emin olduğum bu kadar çok insanın arasında olmak içimi rahatlatıyor.

Çok ama çok sağolun.

Cennet - Florya - Yeşilköy - Bakırköy hattında görüşmek ümidiyle.

Ağırlığı altında iki büklüm olmuş bir bisikleti, canını çıkarırcasına süren göbekli bir adam ve yanında narince süzülen bir kadın görürseniz, durdurun, muhtemelen biziz onlar :)

XC 1000 derim. 780 liraya peşin aldım. Siz 750 ye de alabilirsiniz. Kalan nakit ile diğer gereçleri alırsınız.. Şimdiden güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: Caner Çelik
@Erol Kethüda

Bisikletçimin zorlu iknâsı sayesinde XC 2000 aldım, sonra kadrosu 20'' olduğu ve bana daha ilk sürüşte sorun yarattığı için Salcano'ya geçtim yeniden.

NG 303 SRD kullanıyorum şu anda.

Teşekkürler.

Bu arada bilmeyenler için söyleyim kadroların nerdeyse %80'i aynı yerde yani tayvanda yapılıyor o yüzden hiç öyle çin falan demeyin kadrolara :D

2011 Model XC 1000 ' i gidip Sirkeci Efor Bisiklet'te yerinde görmenizi tavsiye ederim. Bu seneki modeli çok hoş olmuş. İki arkadaşım için şehir bisikleti almaya gittik ama XC 1000 lerle döndük. Görerek, inceleyerek almanızı tavsiye ederim.

Geri