Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

108+ üstü kilodan 80 kiloya düştüm. (Nasıl mı? Hepsi içeride)

hocam tebrik ederim. böyle başlıkları gördüğümde ben de bir gaza geliyorum. ama sonradan aklıma hayatımda zaten un tuz ve şeker olmadığı, her gün 8km civarı yürüdüğüm, ofiste asansörü değil merdiveni tercih ettiğim, yağsız yediğim, tatlı yemediğim ve gece geç yemek yemediğim aklıma geliyor. bunlara bir de bisiklet ekledim. ama 3 ayda değişen bir şey yok
yılıyorum :(

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Scudo
Hayırlı günler bende aşırı kilokarimdan muzdaribim agustos 28 de diyetisyene gittim tahliller falan yapildi şükür saglikta sıkıntı yok ve diyet programi hazırladık 131 kg basladigim diyetimde suan 122.5 kg ye indim bu aralar yavasladi kilo vermem ama durmak yok yola devam. Hizlanmasi icin diyetimdeki ekmegi azaltacagim.

@Yusuf S.

Ekmeği azaltma beslenmenden tamamen kaldır.

Hocam Merhaba,

Tiroit Bezi ile alakalı ( Guatr) tahlili yaptırın, bu meret bazı insanlara kilo aldırmaz , bazılarına verdirmez. metabolizma hızınızı etkiliyor.
En kısa zamanda endokrinoloji Bölümünden gün almanız iyi olur.

@Çağrı Soylu

@Yusuf S.

şu anki kilomu güncelliyorum 121.2 kg

Ekmek , pilav , makarna sistemimi düzelttim birazda sindirim için bişeyler yapmaya başladım...

• Beğen
helal olsun gönülden tebrik ediyorum. günlük yemek listemi hazırladım sizin yolunuzdan gidicem o lanet göbeği eriticem bende. :D

• Beğen
Evet arkadaşlar tartılma günüm cumartesi sabah olduğu için elimden geldiğince güncel kilomu zamanında paylaşmaya çalışacağım... Aynı noktada,lavabodan çıktıktan sonra,hafif kıyafetlere ( iç çamaşırlar yani),aç karnına...

2 kasım 2013 güncel kilo 120.0

• Beğen
Merhabalar.

Konuyu ımrenerek okudum, hayretler ıcınde kalarak da fotograflara baktım.

Tebrık etmekten baska bırsey kalmamıs bıze.

Yaklaşık 1.5 senedir tuz ve şeker kullanmıyorum. Kahvaltı haricinde ekmek yemiyorum. Kahvaltıda da 1 2 dilim oda olursa.

Boy 1.77 kilo 89. Spor salonuna gıttım 3 haftada 5 kılo kadar verdım haftanın 5 gunu salondaydım. İlk 1 saat kardıyo sonrasında agırlık calısıyordum.

Spor hocası onermıstı ama yanlıs yaptıgımı anladım. Araya kurban bayramı gırıp memlekete gıdıp gelınce 20 gun yıne saldım bırazcık.

Sırf bu sene mezunıyetımde ıstedıgım takım elbısenın ıcıne gırmek ıcın kılo vermek ıstıyorum :)

Şaka tabı bıraz daha fıt gorunmenın kımseye zararı olmaz. Malesef ogrencı yurdunda kaldıgım ıcın beslenme programı uygulayamıyorum. Bu tarz programları uygulayabılmem ıcın dısarda bır ımkan da yok kı olsa bıle buna maddı olarak sanırım zorlanırım.

Bende sızın yazdıgınız gıbı yemeyı severım, yapamadıgım yemek de yok gıbıdır.
Bırde ıkıncı ogretım ogrencısı oldugum ıcın hep yemekler ders cıkıslarına saat 10 11 gıbı yenmeye mahkumdu.

Gecen sene seker kullandıgım donemlerde malesef 36 bedene kadar cıktım. Sekerı bıraktıktan 3 4 ay sonra 34 e daha sonralarıda 32 bedene dustum ama malesef tekrardan 34 bedene cıktım. Aslında 32 34 arası bırseyım.

Spor yaptıgımda sadece gobegımde erıme oluyor ama goguslerde bır degısıklık gormuyorum. Olmuyor nedense.

Cok fazla gereksız uzun bır yazı oldu aslında benım esas sorum.

Yurtta kaldıgım ıcın beslenme programı hak getıre ascı ne yaparsa o.

Spor a tekrardan baslayacagım ama beslenme konusunda ne onerebılırsınız bana? Bu zamana dek hıc dıyetısyenede gıtmedım cunku beslenme programı uygulayabılecek durumda degılım.

• Beğen
İnanın göğüsler ve bel bölgesi en zor eriyen kısım. o yüzden neden erimiyor diye kafanıza takmayın.
Aslında gece yemek yiyenler için ne yapılacağı konusunda bir fikrim yok. benim en büyük yardımcım saat 6-7den sonra yemeği kesmekti.

Uyku saatiniz kaçı buluyor? ayrıca, pişen yemeklerin size kullandıkları yağlardan dolayı kilo aldırma durumuda var.
az yiyerek ve bol lifli gıda tüketerek sorunu çözebiliriz diye düşünüyorum.

Özel mesajla iletişime geçerseniz yardımcı olurum :)

@Atalay ÇELİK

• Beğen
Tepkiler: BF Okuyucusu
@huseyin.gundogdu

Çok teşekkürler hocam yardımlarınız için. Söylemeyi unutmuşum porsiyonlarıda küçülttüm aslında. Açıktığım zamanda yemeğe çok varsa lifli diyet bisküvilerden bir kaç tane alıyorum.

Yeniden spora balayacağım. Bu sefer salonumu değiştireceğim umarım artık işe yarar.

Kilo vermem durdu nedendir anlayamiyorum son iki haftadır bisikletimde var her firsatta biniyorum alisverise bile bisikletle gidiyorum ama kilo veremiyorun 120 de takıldım kaldım moraller sıfır...

• Beğen
İki hafata önce tartıya çıktığımda hayatımın berbat anlarından birini yaşadım. Tam 96 kg gösteriyordu. Bir şeyler yapmak lazımdı biliyorum ama o motivasyonu sağlamam bir kaç gün sürdü. Tabi geçirdiğim bisiklet kazasından sonraki hareketsizliğim en büyük etkendi bu kilolara. Bir haftadır her gün en az on km tempolu bisiklet sürüyorum. Mesai aralarında bir saat tempolu turlar da oluyor izin günlerimde 20 30km süren turlar da. Sadece sabah kahvaltısında 2 dilim tam tahıllı ekmek yiyorum akşam ise sebze ağırlıklı besleniyorum. On günde 3kg verdim. Bunda içtiğim suyun ve azalttığım tuzun sayesinde vücuttaki ödemin atılmasının etkisi çok büyük. Aşırı tuzlu besleniyordum. Bu da vücudun su tutmasına sebep oluyor. Şimdilerde kilo verme hızın düşecek ve aralıklı idman yapacağım. Bir gün yoğun bisiklet ertesi gün hafif ağırlık çalışması. Hedef 75kg olup sonra kas kütlesini arttırmak.

Küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Yıllarını vücut geliştirme sporuna vermiş ve bilimsel açıdan da bilgi sahibi bir kişiden öğrendiğim kadarıyla, yoğun idmandan sonra kaslarda oluşan mikro yırtıklar için vücut bir enerji kaynağına ihtiyaç duyuyor. En hızlı kullanabileceğimiz şey ise izotonik sporcu içecekleri. Ama abartmadan. İdmandan sonra yarım şişe gibi. Peşinden protein almak kas kütlesini kaybetmeden zayıflayabilmek için gerekli.

Kış aylarını geldiği bu günlerde yağmur çamur demeden bisiklet sürmek hem azmimi tetikliyor hem de insülin direncini kırmaya yardım ediyor. Bu yüzden vazgeçemiyorum.

@Yusuf S.

Yusuf bey nasıl bir diyet veya beslenme programınız var ?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf S.
Seni çok tebrik ediyorum dostum aynı şeyler benimde başımdan geçti çok yiyorum spor yapmıyorum akşam yemekleri derken göbek aldı başını gitti. Senin gibi artık bıktım p90x e başladım kilo vermek isteyenlere bu programı tavsiye ederim gerçekten tüm kas sistemini çalıştırıyorsun şuan 90 kilodan 70 kiloya düştüm.

• Beğen
3 ana ve 3 ara öğün yemek yiyorum
Ana yemeklerden biri kahvaltı peynir, 5 tane zeytin 1 tane yumurta domates salatalık 3 dilim tam buğday ekmegim var ana yemeklerde 3 dilim ekmek 9 kasik sebze yememegim 90 gram kadar yağsız et yada tavuk , yoğurt veya ayran yağsız tuzsuz sınırsız salata yada söğüş var ekmek yersem pilav yok pilav yersem ekmek yok her dilim ekmege karşılık 3 kaşık pilav, makarna yada yemek var.
Ara öğünler de ise orta boy meyve birinde çay bardağı süt birinde 5 tane ceviz, fındık , badem yada fıstık. Birinde ise az daha meyve.

28 ağustosta başladım 131.2 kg idim şimdi 120 fakat 2 haftadır ayni takıldı kaldı bu iki haftada 2-3 gün extra gorevlerden dolayı tam uyamadim. Fakat son iki haftadır da sporumu arttirdim.

• Beğen
Sakın Moraliniz bozulmasın, İlk attığınız kilolar vucutta ki su.
Asıl şimdi yağ yakmaya gelmişsiniz. buna duraklama dönemi denilebilir. 1-2 ay boyunca tartıya çıkmayın , Sonra değişimleri görüceksiniz :) @Yusuf S.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf S.
@huseyin.gundogdu

yaklaşık 11 kg verdim ama su kaybı için çok fazla değil mi !!
birde tartıyla barıştım ( !!! ) her gördüğümde üzerindeyim ama asıl cumartesi günleri çıkan kg yi baz alıyorum...

Suyu antrenmanda kaybedersin ancak gunluk sivilar ile geri alorsin su kaybi uzun vadeli birsey degildir yusuf beyin yanlisi var devam et derim, bende bir ayda 12 kilo verdim ama sanirim senin durumum farkli ben 80 kiloydum 4 ayda 20 kilo aldim bir ayda 12 kilo verdim yaptigim saglikli degildi ama bir sikinti olmadi

Geri