Merhabalar.
Konuyu ımrenerek okudum, hayretler ıcınde kalarak da fotograflara baktım.
Tebrık etmekten baska bırsey kalmamıs bıze.
Yaklaşık 1.5 senedir tuz ve şeker kullanmıyorum. Kahvaltı haricinde ekmek yemiyorum. Kahvaltıda da 1 2 dilim oda olursa.
Boy 1.77 kilo 89. Spor salonuna gıttım 3 haftada 5 kılo kadar verdım haftanın 5 gunu salondaydım. İlk 1 saat kardıyo sonrasında agırlık calısıyordum.
Spor hocası onermıstı ama yanlıs yaptıgımı anladım. Araya kurban bayramı gırıp memlekete gıdıp gelınce 20 gun yıne saldım bırazcık.
Sırf bu sene mezunıyetımde ıstedıgım takım elbısenın ıcıne gırmek ıcın kılo vermek ıstıyorum
Şaka tabı bıraz daha fıt gorunmenın kımseye zararı olmaz. Malesef ogrencı yurdunda kaldıgım ıcın beslenme programı uygulayamıyorum. Bu tarz programları uygulayabılmem ıcın dısarda bır ımkan da yok kı olsa bıle buna maddı olarak sanırım zorlanırım.
Bende sızın yazdıgınız gıbı yemeyı severım, yapamadıgım yemek de yok gıbıdır.
Bırde ıkıncı ogretım ogrencısı oldugum ıcın hep yemekler ders cıkıslarına saat 10 11 gıbı yenmeye mahkumdu.
Gecen sene seker kullandıgım donemlerde malesef 36 bedene kadar cıktım. Sekerı bıraktıktan 3 4 ay sonra 34 e daha sonralarıda 32 bedene dustum ama malesef tekrardan 34 bedene cıktım. Aslında 32 34 arası bırseyım.
Spor yaptıgımda sadece gobegımde erıme oluyor ama goguslerde bır degısıklık gormuyorum. Olmuyor nedense.
Cok fazla gereksız uzun bır yazı oldu aslında benım esas sorum.
Yurtta kaldıgım ıcın beslenme programı hak getıre ascı ne yaparsa o.
Spor a tekrardan baslayacagım ama beslenme konusunda ne onerebılırsınız bana? Bu zamana dek hıc dıyetısyenede gıtmedım cunku beslenme programı uygulayabılecek durumda degılım.