Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

12 bin lira limitli araba tavsiyesi

Ne kadar saçma sapan bir durum bu böyle!
Hadi biz bu saçmalığın olacağını az çok anlıyorduk öncelerden. Bu kadar ileri gideceğini geçtim, tamamen iflasa doğru gittiğimizi bile 3 - 5 yıl öncesinden tahmin edebiliyorduk. Peki hiç bir şekilde anlamayan bir güruh var. Bunları ne yapacağız? Onlara göre hiç sorun yok. Ülkenin tarihi boyunca en kötü durumda olduğunu kanıtlarıyla sunuyorsun. Kanıtı gördüğü halde ne var bunda diyor. Pisliğe alışırsan pis yaşarsın ama farkında olmazsın. Durum böyle galiba. Alıştırılmış insanlar var. Normalin ne olduğunu bilmeyen insanlar var ve bu durumu normal sanıyorlar.

Scudo
Bu paraya araba almak mumkun.

(link)

Hatta biraz daha koyunca bmw aliniyor.

(link)

Yılda 12bin liradan fazla benzin/mazot yakar, 2021 yılından bildiriyorum.

2016 haziran tiguan aldım 99.000 şuan sıfır araç fiyatlarına bakmaya korkar oldum. Aracımın piyasası 270-300 bandında. Bazı aklı selim olmayanlar ne kar etmiş diye bakıyor olaya. Bende şükür zararımız az olmuş diye bakıyorum. Gün geçtikçe kaybediyoruz ve bunu ülkenin büyük bir kısmı göremiyor. Üzgünüm.

ah ah eski güzel zamanlar 2012 de 2008 clio almıştık 17.5k ya kasım ayında kaza yaptım 18k hasar kaydı çıktı eski sahibindene 5k bi hasar kaydı varmış 23 k oldu arabada şu an aldığımız fiyattan çok hasar kaydı var ☹

2013de açılmış.. İlk arabam (ilk maaş aldıgım zaman) taunus idi oda dayımdan 2500 liraya almıştım, yıl 2015 :D Taunuslar o zamanlar 6 bin lira ederdi, Şimdi en ölüsü 15bin, Aracım komple soyulup iskelet halinde tüm çürükler kesildi, saçlar şekillendi vs vs 24bin lira kaportacıya bayılıp fabrikadan çıkmış gibi taunusum 55000tl teklif ettiler :) Lpgsiz enjeksiyonlu, elektrik sistem yenilenmiş, döşemeler yenilenmiş. Kısacası şu an piyasada en kötü araç 20den başlıyor oda sabah çalışıp çalışmayacağı garantisi yok. En güzeli bisiklet ile işe gidip gelmek, haftasonu aracını kullanmak :D

• İnanılmaz
Tepkiler: Road_Runner
Bu topraklarda yaşamanın bir bedeli var arkhadashım. Ecdad kanları ile sulanmış bu kutsal topraklarda, öyle bedavadan yan gelip yatarak yaşamak istiyorsanız çok beklersiniz. (İroni içerir)

Bizim hocalar kimyager oldu bu fiyatlar yüzünden. Boğma rakıda profesör olmuş bir arkadaşımız var mesela. Adamın yaptığı rakının tadı Tekirdağ Altın Seri'den güzel. Yokluk icadın anasıdır diye bir laf vardı. Ya da ona benzer bir şeydi. Şimdi tam hatırlayamadım.

Bizim hocalar kimyager oldu bu fiyatlar yüzünden. Boğma rakıda profesör olmuş bir arkadaşımız var mesela. Adamın yaptığı rakının tadı Tekirdağ Altın Seri'den güzel. Yokluk icadın anasıdır diye bir laf vardı. Ya da ona benzer bir şeydi. Şimdi tam hatırlayamadım.
Ben 5 yıl kimya eğitimi almış bir adamım ekstraksiyon işleminde piyasadakiler benden kat kat iyi :)) afiyet olsun.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Kanımca bu araba fiyatları böyle drvam ederse bizim millet dünya tarihinde bir ilk olacak biçimde "kaçak araba" üretmeye başlayacak.

Sigara fiyatları uçtu, kaçak tütün icat oldu.
İçki fiyatları uçtu, kaçak içki icat oldu.
Sırada ne var? Kaçak araba...
Hadi inşallah.
😂😂😂😂😂

Bu arada bugün 12bin liraya sadece komple çıkma motor teklif ettiler.

Kanımca bu araba fiyatları böyle drvam ederse bizim millet dünya tarihinde bir ilk olacak biçimde "kaçak araba" üretmeye başlayacak.

Sigara fiyatları uçtu, kaçak tütün icat oldu.
İçki fiyatları uçtu, kaçak içki icat oldu.
Sırada ne var? Kaçak araba...
Hadi inşallah.
😂😂😂😂😂
Hocam arabaları birleştiriyolar ya sayılır mı sizce 😂

• Hahaha
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Konu Eylül 2013 de açılmış. 12.000₺ diyor. Yani 6.122$

Bugune göre = 113.000₺ lik araba sormuş oluyor.

İşin trajik kısmı, o dönemde 2000 model Toyota corolla önerilmiş. 13 yaşında corolla.

Bakalım bugun 2009 model corolla sarı sitede en ucuz kaç paraymış 🤨

2009 model corolla model seçmeksizin en ucuzu 185.000₺ den başlıyor 442.000₺ e kadar da gidiyor.

Ortalaması: 313.000₺

Dağılalım 😁😁

Şu sıra " ayağımı yerden kessin " deyip , kartal , lada vega 50 - 80 bin bandında araçlara bakıyorum. " paramız pul oldu yav kardeşim yav " diyor her araç baktığım arkadaşta.

Geri