Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

15 nisan 2018 Marmaris Salcano yol bisiklet yarışı

@tırıvırı.

55-59 kategoride uzunda tahminimce Nashira takımdan ısmail bey ve ali rıza dostum 1 ve 2 inciligi alırlar,cihat bey kisada 55 artida alır diye düşünüyorum,Nashira takımı gerçekten bir çok başarıya imza attı

Bu arada yalovadan zafer yalınıda unutmayayım

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Abi akradaki ortalamaya bakma sıcak asfalt düpedüz yol o ortalamalar bile düşük gruptan kopmadıysan.. ama marmaris granfondo da tırmanışın iyise kopar gidersin

@Şevket Özer

Rınat dostum alanya velo adına yarıştı,mustafa dostum ise polatlı bisiklet takımı adına,mustafa dostum grubu kaçırınca tek kaldı ve rüzgarda ortalamaya etki etti,bu yarışta yoktum,birde 50 yaş üstü olanlar için en fazla 50 km 'i uygun görüyor uzmanlar,yani sakatlara gelmeyelim,en fazla 53 bilemedin 60 km benim için limittir,artık 50 üstüde değiliz aynen 60 üstūyūz,

Evet arkadaşlar yarış organizasyonu sitesinden konaklama alirken birkez daha düşünün. Çünkü ayni otelleri malum seyahat şirketleri uzerinden alirsaniz hem daha ucuz hem de 9 takside kadar taksit imkani mevcut. Ben de organizasyon bizim icin oteller ile siki pazarlik yapip bizim daha ucuza kalmamiz icin uğraşıyor diye hayal kuruyormusum.

@luganis
Katılacak arkadaşların arabaları var ise aynen araba ile giderler,bir iki kişi alabilirler ,dönüşü beraber yaparlar benzin parasına ortak olurlar,pansiyonda kalırlar gecesi çok ucuz olan pansiyonlar marmariste elbet vardır.

(link)

Ismail ıltir
55-59 kategori,
Kafadan birinci,alı rıza dostum gelir ise 1 ve 2 kapılmış sayılır
Favoriler uzunda belli oldu.

(link)

45 -54 kategori favorim,mutlu erçevik hoca listede,gene 45-54 'de zafer yalın tahminimce listede olur favorim iki kişi

149931 dosyayı görüntüle

55-59 kategori eski milliler,
Solda ismail ıltır ve sağda. Ali rıza fırıncı,
Şimdiye kadar bir çok yarışta podyumu es gecmediler,

149933 dosyayı görüntüle

Nashira takımı
Sol baştan,ali rıza fırıncı ve cihat yurtseven,

149935 dosyayı görüntüle

45-54 favorim mutlu erçevik hoca,,,

149938 dosyayı görüntüle

45-54 favorim zafer yalın

149939 dosyayı görüntüle

55-59 kategori kısada favorim cihat yurtseven

@Kudret Kurtcebe abi iyi güzelde zaten bu yaş katagorilerde topu topu on kişi var desek hadi 20 kişi diyelim yani insan antrenman yaptıktan sonra kendisini bu kadar küçük gormemeli derim,lafın özü abi eksik bir yanın yok senin bence sen piskolojik olarak kafadan bir yüzde beş goturuyon kendi kendine ....

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
@tırıvırı.

Yukardaki dostlar 60 yaş ve üstü değil,1 yıl sonra ali dostum 60 mastır olacak,ısmail bey kaç yaşında bilmiyorum,1958 doğumlu ali rıza dostum,ama o uzunda yarışıyor,ısmail beyde 60 yaşına geldiğinde uzunda olacaktır tahminim,şimdi 60 mastırın sıkı sürücüleri uzunda yüksel kılıç ve recep tatlicilar,benim amacım 60 mastırda ilk 10 'da kalabilmek zati,toplasan en sıkı 60 mastırlarını kisada zati 5 kişi,,bu 5 kişi yanlız uzun zaman yarışlarda var olacaklarmı soru bu,,,,,önemli olan 60 mastırdan düşmemek,ve formunu korumak,
Birde feridun tezbaşaran gerçeği var 1950 doğumlu bir eğim canavarı,

149982 dosyayı görüntüle

Feridun 7 yaş büyük benden 10 km tırmanış anlık 23 eğim ,telsiz eğimi,52/ 36 arka 11 /23 ile fırtına gibi ,geçen haziran ayında tırmanmış idi olay budur,tozunu yedik eski millinin,,,
Ben alayliyim mektepli değilim,mekteplilere saygım sonsuzdur,
Sende iyisin demiş idi gurur duydum,,,

149983 dosyayı görüntüle

Yalova bursa yarışı 1978 senesi, arkada şimdiki federasyon başkanı erol küçükbakırcı,balkan şampiyonası önde feridun

(link)

Önemli olan feridun gıbı formunu korumak,erol bey çok gerilerde kaldı bence,feridunun eskıden lakabı 56 feridun idi,56 ayna kol çeviriyordu

@hamlet2006

Az bi süre kaldı,bu arada kayıtlar devam ediyor,takibe devam,bol şans,15 nisanda sağanak olur ise ve fırtına yarış çileye dönüşebilir,

(link)

@Kudret Kurtcebe
Kudret Ağabey hiç sorma.Yarış günü full yağmur gözüküyor.Gök gürültülü sağanak yağışlı.Gidip gitmemekte kararsız kaldım.

@hamlet2006Yarış boyunca tümüyle yağacağını pek düşünmüyorum

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@hamlet2006

Yerler ıslak olursa ,inişlerde silikler kaydırabılır,prolar bile düşüyor yarışlarda,kaydırmayan silik teker daha icat edilmedi herhal,:)
Silik kullananlar inişlerde kesikleme frenle inerken bile dikkat etmeli,dönüşlerde fazla yatırmaya gelmez,aynen yeri öpmece,şimdi zamana karşı olanlar zati baştan kopacaklar birinci pelotonda tutunmak isteyenleri risk bekleyecek,neden ?
Çünki süratli giden ilk peloton içersinde bir kişinin kayarak düşmesi 10 kişiyi götürür,ilk pelotondakilerin acemiliği olmaması gerekir,viraja girerken ıslak zeminde esas tehlike burada olacak tabi,ıslak zeminli yarışlarda her zaman risk faktörü vardır,kısa ve uzun etapta yolun daralan kısımları olabilir burada çok dikkat edilmeli,ilk çıkış çok önemli,zamana karşı oynayanların önden yer kapma rekabeti doğal karşılanmalı tek bir şartla diğer sürücüleri tehlikeye sokacak hareketten kaçınılması,inerken uyarı yapılması lazım sağdayım soldayım diye,genede son gün havanın ne olacağı belli olur 24 saatte hava değişebilir.

Yollları çok iyi bildiğim için hem konfor hemde iniş güvenliği için 25 kalınlıktaki ve daha üstünü seçmenizi tavsiye ederim

@mertgulkokan

Yolu bilmeyenler olacaktır ve 23 hacim ile gelenler olabilir,

Yollar riskli dikkat etmek gerekecek,özellikle zamana karşı oynayanların,,,

@mertgulkokan

25 hacim normal daha üstünü zamana karşı olanlar tercih etmeyebilir

Videoya dikkat edilir ise dar yollar var buda risktir,çok süratli gidecekler ,çok dikkatli ve uyanık olmak durumundadırlar, ,kaza haberlerini yarış sonunda inşallah duymayız,birde yolun daralan kısminda yavaş giden bir grup var ise arkadan hızla gelen 3 'lü ve 4 lü grup uyarıda bulunmak durumunda ,uyarı yapılmaz ise, dar yolda öndeki yavaş giden grubun bir an sağa veya sola dönmesi kazaya sebebiyet verebilir ,buradaki hatalı sürücüler ise arkadan uyarı yapmayan grup olacaktır,

Asfaltın tırtıllı olduğu yerde silikler gümleyebilir,inşallah marmaris belediyesi asfalt döker oraya

Riskli bir u virajı var ,hızlı inen toplayamaz

@Kudret Kurtcebe belediye asfalt felan dökmez abi yol cidden mokun moku nasıl böyle rotada yerde yarış yapmaya organize ediyolar o ise ap ayrı bir konu,yukarda bir arkadaş demiş yağmurda olabilir oh mis diyelim,yerel marmarisli sporculardan duydum sanrım,orda karbon jant bile bozan oluyormuş yol o derece mok yani.memlekette bisiklet sporu içler acısı,üstüne organzisayon yap birde dünya para al,birde bu kadar olumsuzluğa rağmen millet koşa koşa gidiyor ya onada pes vala :)

Helal ben bir şey diyecektim.boşver vazgeçtim,,,:islik::islik::harika::islik::confused::confused:

@tırıvırı.
Bir şey demeyecektim ama hadi diyelim,paris rube yarışı senede 1 kez yapılır,yol arnavut kaldırım yolun beteri,toprak yol,bazı yerlerde,
Adamlar canına okuyor bilmem kaç liralık bisikletleri,o etapta giden karbonlar yiyor darbeyi,adamlar düzde 45 km hızla bol sarsıntılı bir halde giderken jantların akortları yarış sonunda kimbilir ne oluyor,ama arkalarında sponsőrler var,koyarmı onlara,
Bizde millet o kadar zenginmiki,bir karbon çatal kırılsa al başına belayı,
Açıkça çeşme etabta berbat idi,gidenlerin ağızlarından dinledik,marmara etap çok güzel bir yerde olmakta özellikle orhangazi bursa nilüfer etabı,asfalt süper ,bal dők ye,,,,,,,

(link)

Kisada 60 mastırda listeye ersan kaçan girdi,şubat akra antalya fondoda 72 km 'de 3 'üncü olmuş idi,Kisada 60 mastırda şu an iki kişi var,mehmet köktürk,,,,,,,ve ersan kaçan

Uzunda ise 60 mastırda 3 kişi

(link)

Şafak 16,,,,,,,,,,

@tırıvırı.

Valla biraz güç tabi,bir arkadaş ayarlarsam olabilir ,araç ile gelinir benzine ortak olunur,ucuz pansiyonda kalmak lazım,14 nisan yola çıkmak gerekiyor ,

o mevsim orası sıcak olur çadırda da kalabilirsin aslında

@engin güner

Esasında doğru,araca yükle çadırıda,birisini ayarlamak lazım,araçsız olmaz,pansiyon parasından yırtılma durumu,araç ne kadar benzin yakar ,dizel olur ise daha az yakar,bir adet minibüsü olan bir arkadaş aranıyor,minibüs içindede kalınır,en sağlami,14 nisan günü yola çıksak yanıma sivil eşyada alırım,valla ucuza gelirde ,bulamadık minibüslü bir arkadaş, öğlen yemek akşam yemek bunlar bir şey tutmaz,

@engin güner

Birde engin yol berbat ,şimdi tekerimi gördün,arka yıpranmış idi,öne takdim,gerçi bu teker tam o bozuk yollara göre,silikler orada gümleyebilir

Geri