@tırıvırı.
Yukardaki dostlar 60 yaş ve üstü değil,1 yıl sonra ali dostum 60 mastır olacak,ısmail bey kaç yaşında bilmiyorum,1958 doğumlu ali rıza dostum,ama o uzunda yarışıyor,ısmail beyde 60 yaşına geldiğinde uzunda olacaktır tahminim,şimdi 60 mastırın sıkı sürücüleri uzunda yüksel kılıç ve recep tatlicilar,benim amacım 60 mastırda ilk 10 'da kalabilmek zati,toplasan en sıkı 60 mastırlarını kisada zati 5 kişi,,bu 5 kişi yanlız uzun zaman yarışlarda var olacaklarmı soru bu,,,,,önemli olan 60 mastırdan düşmemek,ve formunu korumak,
Birde feridun tezbaşaran gerçeği var 1950 doğumlu bir eğim canavarı,
149982 dosyayı görüntüle
Feridun 7 yaş büyük benden 10 km tırmanış anlık 23 eğim ,telsiz eğimi,52/ 36 arka 11 /23 ile fırtına gibi ,geçen haziran ayında tırmanmış idi olay budur,tozunu yedik eski millinin,,,
Ben alayliyim mektepli değilim,mekteplilere saygım sonsuzdur,
Sende iyisin demiş idi gurur duydum,,,
149983 dosyayı görüntüle
Yalova bursa yarışı 1978 senesi, arkada şimdiki federasyon başkanı erol küçükbakırcı,balkan şampiyonası önde feridun
(link)
Önemli olan feridun gıbı formunu korumak,erol bey çok gerilerde kaldı bence,feridunun eskıden lakabı 56 feridun idi,56 ayna kol çeviriyordu
@hamlet2006
Az bi süre kaldı,bu arada kayıtlar devam ediyor,takibe devam,bol şans,15 nisanda sağanak olur ise ve fırtına yarış çileye dönüşebilir,
(link)