[
İmam yaka bir gömlek yakası çeşididir. Hakim yaka da denir. İmamlıkla ya da din-diyanetle bir ilişkisi yok. Bir kullanıcı ismi ile bile kafanızda kurup oradan saldırıya geçecek kafayı nasıl yakalıyorsunuz hayretler içindeyim 🤣 Gece 00:00 da okunanı duymadım, perşembe selâsını duydum ve o kastediliyor sandım. Yanlış anlamışım ,affola.
Bu arada herhangi bir siyasi oluşumla bağım yok. Onu nerden çıkardınız çözemedim doğrusu 😄
Bu gibi mecralarda " Vatanı ,milleti ve devleti yüceltmeye çabalayan kişilerin ardındayım " deyince hemen " Al işte Erdoğancısın " diyerek yafta yapıştırıyorlar. İtiraf niteliği de taşıyor ama orasına bakmıyoruz artık 😄 Parti desteklemek te sizin anladığınız gibi holiganlık yapmak değildir. Biz çok şükür birileri gibi yıllardır doğrusuna yanlışına bakmadan bağnazca takım tutar gibi parti tutmuyoruz. Oy verme zamanı gelince artılar eksileri belirliyor ve vicdan neyi emrederse onun gereğini yapıyoruz. Uyarıysa uyarı, men etmekse men etmek.. Bilmem anlatabildim mi .
Yani madem bi organizasyon yapıyorlar adam gibi yapsınlar. Yazık, bir sürü kaza olmuş. Görünce içim gitti fotoğrafları videoları . Planlaması çok kötü gerçekten.