Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

15 Temmuz Şehitlerini Anma Ulusal Bisiklet 4. Yol Yarışları

Dimi, 50 sene önce devlet kadrolarına adamlarını kolaylıkla sokmasına yardım ettiği için " Şefaat hakkım olsa ilk ona ( aynı zamanda kendisini abdye kaçıran kişiye) şefaat ederim dediği isimlerin, yaş toplantılarında, atama kurralarında çift torbalarla devletin en önemli kadrolarına kendi adamlarını sokmalarına göz yumanların, 90-91 yıllarında fetöye methiye dizmek için üst düzey askerlerin polis amirlerinin ve gazetecilerin de katıldığı konferanslara göz yumanların ya da 1970 yılında fetönün yaptığı örgüt şemasını 1980 yılından itibaren aynen devletin kılcal damarlarına yerleştiren DARBE meraklısı amerikan uşaklarının hiç suçu yok. Tek suçlu erduvan ...

Yersen 🤣

Tek bilen sizsiniz zaten zamanında memlekette dönenleri.. Kumdan çıkarın kafanızı da biraz gerçekleri görün ...
Hocam yanlışınız var. Fetö'ye bu topraklarda ilk destek veren lidyalilar, ondan sonra da ne istedilerse verenler karamanoğulları, beraber olimpiyat düzenleyip dön bu hasret bitsin diyenler de germiyanoğulları. Palazlanmaları iki üç bin sene önceden geliyor diye rivayetler de var.

Scudo
Hocam yanlışınız var. Fetö'ye bu topraklarda ilk destek veren lidyalilar, ondan sonra da ne istedilerse verenler karamanoğulları, beraber olimpiyat düzenleyip dön bu hasret bitsin diyenler de germiyanoğulları. Palazlanmaları iki üç bin sene önceden geliyor diye rivayetler de var.
Belgesi varsa okeyim ben. Benim yazdıklarımın hepsi belgeli hacım. Dalgaya alarak gerçeği perdeleme işi biraz yavan kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: Kamuran Karakuş
Sevgili cumhurbaşkanımız, 15 Temmuz'u boş geçmek istemedi. Bizlere günün anlam ve önemini hatırlatan küçük bir mü'min latifesi yaparak, darbecilik literatürüne "self-coup / kendi kendine darbe" kavramını hediye etti...

1626361181627-screenshot-1.png

melih-bulu-gorevden-alindi-899200-1.jpg

Bir haftadır otobanin sincan-eskisehir yolu istikametinin merkeze yakın kesiminde çalışma var. Bisikletçilerin istikameti karşı yola veriliyor, ve otoban gidiş geliş 2 ser seride dusuruluyor. Yarış iptal olmasaymis Allah korusun çok daha büyük kazalar yasanabilirmis. Sorumluların Allah bin belasını versin diyorum.

[

Bu gibi mecralarda " Vatanı ,milleti ve devleti yüceltmeye çabalayan kişilerin ardındayım " deyince hemen " Al işte Erdoğancısın " diyerek yafta yapıştırıyorlar. İtiraf niteliği de taşıyor ama orasına bakmıyoruz artık 😄
Forumdaki herkes devletinin arkasında, yapılan eleştiriler devleti yönetemeyen malum zihniyete ve birimlere. Sen bu şahısları devlet sanıyorsan yanılıyorsun diyeceğim ama buradaki forum üyelerinin kafasını kuma gömdüğünü yazdığına istinaden gayet iyi bildiğini sanıyorum.

[

İmam yaka bir gömlek yakası çeşididir. Hakim yaka da denir. İmamlıkla ya da din-diyanetle bir ilişkisi yok. Bir kullanıcı ismi ile bile kafanızda kurup oradan saldırıya geçecek kafayı nasıl yakalıyorsunuz hayretler içindeyim 🤣 Gece 00:00 da okunanı duymadım, perşembe selâsını duydum ve o kastediliyor sandım. Yanlış anlamışım ,affola.

Bu arada herhangi bir siyasi oluşumla bağım yok. Onu nerden çıkardınız çözemedim doğrusu 😄

Bu gibi mecralarda " Vatanı ,milleti ve devleti yüceltmeye çabalayan kişilerin ardındayım " deyince hemen " Al işte Erdoğancısın " diyerek yafta yapıştırıyorlar. İtiraf niteliği de taşıyor ama orasına bakmıyoruz artık 😄 Parti desteklemek te sizin anladığınız gibi holiganlık yapmak değildir. Biz çok şükür birileri gibi yıllardır doğrusuna yanlışına bakmadan bağnazca takım tutar gibi parti tutmuyoruz. Oy verme zamanı gelince artılar eksileri belirliyor ve vicdan neyi emrederse onun gereğini yapıyoruz. Uyarıysa uyarı, men etmekse men etmek.. Bilmem anlatabildim mi .

Yani madem bi organizasyon yapıyorlar adam gibi yapsınlar. Yazık, bir sürü kaza olmuş. Görünce içim gitti fotoğrafları videoları . Planlaması çok kötü gerçekten.

Vatanı milleti yuceltmek çalışarak olur, adaletli davranarak olur, sahislari değil toplumu kalkindirarak olur, liyakatlı insanlara makam vererek olur.
Vatani milleti aşagilayanin Allah bin belasini versin. Imam yaka nin ne olduğunu biliyorum. Kimlerin tercih ettiginide biliyorum. Mesala "Badem biyik" da bir biyik çeşididir.

Vatanı milleti yuceltmek çalışarak olur, adaletli davranarak olur, sahislari değil toplumu kalkindirarak olur, liyakatlı insanlara makam vererek olur.
Vatani milleti aşagilayanin Allah bin belasini versin. Imam yaka nin ne olduğunu biliyorum. Kimlerin tercih ettiginide biliyorum. Mesala "Badem biyik" da bir biyik çeşididir.

Çalışmak, adaletli, iyi insan olmak. Bunlar bizim yetiştirilme tarzımızda olmazsa olmaz şeylerdi. Şimdi ise çok farklı; kolay yoldan para kazanmak, birilerine yamanip mevki sahibi olmak, görgüsüz olmak, paraya tapmak. Artık bunlar geçerli. Kimsenin gocundugu da yok.

Forumdaki herkes devletinin arkasında, yapılan eleştiriler devleti yönetemeyen malum zihniyete ve birimlere. Sen bu şahısları devlet sanıyorsan yanılıyorsun diyeceğim ama buradaki forum üyelerinin kafasını kuma gömdüğünü yazdığına istinaden gayet iyi bildiğini sanıyorum.
Sen nasıl yurtdışında yaşıyorsun yoksa bizi mi kandırıyorsun. Normalde senin ekonomi Türkiye de çok eyi yeğenim biz yurtdışında açlıktan ölüyoruz mazut alamıyoruz ülkenizin gıymetini bilin. Kurulu düzenimiz olmasa 1 dk durmayız gavur ellerinde şeklinde konuşmanız lazım değil mi?😀

Sen nasıl yurtdışında yaşıyorsun yoksa bizi mi kandırıyorsun. Normalde senin ekonomi Türkiye de çok eyi yeğenim biz yurtdışında açlıktan ölüyoruz mazut alamıyoruz ülkenizin gıymetini bilin. Kurulu düzenimiz olmasa 1 dk durmayız gavur ellerinde şeklinde konuşmanız lazım değil mi?😀
Ben o kesimden değilim o kesimde zaten malum yönetimi ülkenin ekonomisini batırdığı için seviyor. Bir çoğu çalışmıyor (en azından benim bulunduğum yerde) devletten aldıkları sosyal yardım ile Türkiye'ye tatile gelip kral gibi yaşıyorlar neden Türkiyenin durumundan şikayet etsinler ki, 1 verip10 alıyorlar Türkiyede.

Bu ülkede boşa kürek çekiyoruz devlet görevlisi olmasam bir dakika durmam başka şansım param yok gücüm yok....!!!!

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Yani madem bi organizasyon yapıyorlar adam gibi yapsınlar. Yazık, bir sürü kaza olmuş. Görünce içim gitti fotoğrafları videoları . Planlaması çok kötü gerçekten.
Bundan siz de sorumlusunuz hocam. Bir nebze ahiret inancınız varsa size de soracaklar :)
Siz ve sizin gibiler hakkındaki fikrimse bir şekilde bu sistemden nemalanıyor oluşunuz. İktidar değişimleri böyledir korkutur ve en sert tepkileri sahip oldukları siyasi, ekonomik imtiyazı kaybetmekten korkanlar verir. Tabi yanılıyor olabilirim de ama böyle bir tecrübe gelişti bende yıllar içinde.
Ya da A-Haber izleyici kitlesinden birisiniz ki o zaman size sitem de etmem.

Örneklere gelince; Devletin mumunu devletin işinde kendi mumunu kendi işinde kullanan Ömer Bin Abdülaziz, Mehmet Akif'in meşhur içinde Dicle kenarı ve kuzu olan vecizesi, oğluna eşine gelen hediyeleri geri yollayan Hz. Ömer.

Uygulamaya gelince; her şey ortada zaten. Kim yol açtı diye sormayacaklar mı?
Dün orada bir şov yapılmak istendi ve yapıldı. Kararlar düşünülmeden alındı ve siyasetten gelen emirlere bürokrasinin hiç bir kademesi "Neden?" diye soramadı, soramaz da zaten.

Vatanseverlik kavramını kullanırken bunu bir argüman, bir silah haline getirmeyin. Zira hiç bir zümrenin kendine zimmetleyeceği bir kavram değil o. Bu ülke için kolunu bacağını gözünü vermiş insanların da muhalif olma hakkı var.

Malum partiden olmaktan iyidir😅
Sıkıntı yok hocam. Bak sen ne kadar rahat memnuniyetsizliği dile getirebiliyorsun. Sandık başında kafana silah dayanıp, "şu partiye oy vermezsen yakarız bu köyü" gibi bir muameleye maruz kaldın mı hiç? Hayır. Herkes seçiminde özgür. Bireysel seçim hakkı var. İsteyen istediğine gider. Sen çık ortaya, bu memleketi çağ atlatacağına ikna et, seni seçelim. Böyle gülme emojileriyle benim seçimimi alaya alarak kendi kendini tatmin eder eğlenir iyi vakit geçirirsin ama insanın eylemlerinin somut bir amacı olmalı. Bak biz gerçekten tepki koyduk, İstanbul ve Ankara'da sizin zihniyetinizin belediyeciliğini deniyoruz. İzmir'de sizin zihniyetinize ait mevcut belediyeciliğini değiştirecek yüreğiniz var mı? İzmirli olmayabilirsin, zihniyet olarak soruyorum. Allah Tunç Soyer'i İzmir'in başından eksik etmesin. Kendisinin yılmaz destekçisiyim.

• Kızgın
Tepkiler: CoffeeLover
Ekşi sözlük chp-hdp ittifakının, bisikletforum ise ekşi sözlüğün arka bahçesidir.

İddia ettiğine göre 46 yaşında insansın, aklın yaşta olmadığının en büyük kanıtısın. Onurun da gene aynı şekilde.

Tek kelime ile rezalet bir yarım yarış oldu ! Federasyon başkanı çıkıp ta bir açıklama yapmalı ! Kaza yapan sporcuya ambulans gelmiyorsa zaten o yarış yarış değildir. Yol yarışlarında kimse yok , yalnız kalan sporcular oldu otobanda nereden gideceğini şaşırdı adam. Küçük yaş guruplarını yanlış yola sokmuşlar 10 km sonra yanlış yol denip geri çevirmişler sonrada haydi yarış iptal otobüslere ! Çocuklar rezil olduk abi diye nerdeyse ağlayacaklardı. Emek hırsızları Allah cezalarını versin.
Kesinlikle Bisiklet Federasyonu yönetimi bu işi bilmiyor !!!

Burada birbirimize saldırmak ya da parti tutmak yerine asıl soruna odaklansak arkadaşlar? Böyle bir rezalet herhangi bir ülkede olsa bütün görevlililerin istifa ettiğini duyacaktık. Bu olay basit bir organizasyon sorunu değildir. Ülkede var olan likayat sorunun en göz önüne çıktığı olaylardan biridir ve daha çok ses çıkarmamız gerekiyor, kamuoyu oluşturmak gerekiyor. Burada bisiklete binip iktidarı savunan arkadaşlar şu olayda bile atanmış görevlileri savunuyorlarsa bence buraya mesaj yazmasınlar. Kendileri ile çoğu noktada ayrılıyoruz ve yollarımız bir değil. Ve sizin bisikletten hoşlandığınızı, bisikleti sevdiğinizi düşünmekte aptallık olur. Kusura bakmasınlar.

Milyonlarca tl bütçesi olan bir büyükşehirin ilçe belediyesi federasyonla ortak ya da izinli ya da onun altında bie etkinlik yapıyor. Ve bu etkinlik tamamen bir fecaat! Güvenlik sıfır, önlem sıfır, sağlık durumuna göre bir önlem almak yok yani baştan aşağı rezalet. TDF'yi izleyen bir çok insan var nasıl bir organizasyon görüyorsunuz. Ara sıra ufak sıkıntılar olabilir bunlar doğaldır ama burada sınır fazlasıyla aşılmış, insan sağlığı, sporcu güvenliği sıfır ve görevliler bunun hesabını vermek zorundadır. Orada genç yaşlı bir sürü sporcu var, çoğu geleceğini bu spor üzerine kuruyor. Ama şu ortamda kimse hayallerini bu spor üzerine kuramaz. Bu ülkede bisiklet kültürü asla oturmaz ve gelişmez. Neresinden tutsan asla savunulmaması, asla kabul edilmemesi gereken bir hareket ve bunun için ne yapılması gerekiyorsa bu forumda olan veya olmayan herkes bunun için gündem oluşturmalı. Burada birbirimizle kavga ederek olamaz bu dediğim gibi, bunu savunacak arkadaşlar zaten ayrılsın aramızdan kendileri ile bisiklet sevgisi, kültürü noktasında ayrışıyoruz. Onlar iktidarı ve atananları savunmaya devam ederler ama ben vicdanen, ruhen ve fikren bu yapılan skandalı kabul edemem, eleştiririm, şikayet ederim. Şahsi olarakta federasyon imzası bulunan hiçbir organizasyona katılmayacağım.

Geri