Scudo Sports

18. tur kartepe suadiye eğimleri 8 km - Ekim sonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Bora Kıraç

elimizde ne var,
1 mayıs-8 mayıs-
artık km 'lerce tek gitmenin bana faydası yok ,zevkide yok,durum bu ozan-bora,
ben size bakıyorum net olur ise gideriz ama , 1 mayıs hava kötü ,8 mayısa kalır,öteledikçe risk faktörü artar
su düşen kesin olarak 22 mayıstır.hava kötü olur ise 29 mayıs,

bora, iznik turun ile 233 km oldu,bu şu demek kartepe avucunun içinde sana bırakıyorum zirveyi 1300 metre senin ,ama sana kalmış ,yalnız iznik kuzey yolda yediğin sarsıntının verdiği yorgunluktan çok daha fazlası son 8 km'de olacak yol dehşet bozuk inişi riskli ,7 km 'de işi bitireceğim keza ozan içinde durum aynı,200 km 'ye odaklıyım 9 km fazla olur sadece,yalnız kesin 05.00 çıkış bostancı nero kafe karanlıkta gelecen ışık lazım erken yatılacak,benim için sorun değil 3 km ,sahil zati aydınlık.irfan kaptan iznik dedi sıcaklar gelmeden dedi,8 mayısa odaklı kartepe.hava bozar ise 15 mayısta iznik ile çakışırsa irfan kaptan ile iznik olur.8 mayıs hava inşallah iyi olur.1 mayıs şimdilik kötü hava.30 nisan ct yağış var ,ertesi gün yerler ıslak olur.

(link)

15 derece 5 derece olur yukarlar,hava uygun 8 mayıs ,rüzgar 9 km sonra 20 km ,

(link)

izmit uygun 8 mayıs şimdilik.....

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Kartepe fatihi kurtcebezade kudret paşa olarak ismin tarihe geçti bile. şakası bir yana sen zaten rüştünü ispat ettin. 58 yaşında kolay işler değil bunlar. Gençlerin bile cesaret edemediği bir işe soyunuyorsun. Bence ölene dek kartepe bitmemeli veya şöylede denilenilir ne zaman kartepe biterse bilki o gün kudretin öldüğü gündür.

@mehmetsunu

doğrudur,;)cancellara emekli olacak paris rubeden ben bu topikte emekliyim zati,7 km eğim çıkarak,yol yapılsada gene 7 km çıkarım gençler alsın kartepeyi ne zaman kendimi iyi hissederim son 8 km rampa çıkarım,ama yol yapılmadan asla.
18 .tur ekim sonunada olabilir bu topiği dondururum ,çünki yeni gittim mart sonunda, üst üste tek çekilmez, ama ozan -bora bence gelecek ,hava aksilik yapabilir 15 mayısa ertelenmez çünki iznik olacak,22 mayıs kartepe bitiş tarihi benim için çünki sıcaklar geliyor. ekim sonu ya tek ayar çeker 7 km tırmanır gelirim...( ne kadar tek çekilmesede )

O tarihteki hava durumuna göre karar verir gideriz.

Nesela bu hafta sicak basladi ama persembe soğuyor, cunartesi serin, pazar sicak gibi görünüyor.
Bakakim serin olursa bickidere vs, sicaksa iznik falan yaparız. Bmayista da kartepe olabilir. Hatta arabayla arabali vapura kadar da gidebiliriz.

Tarihler yaklassin ona gore net konusuruz.

kalın kalın mesajlar yazmıyorum fakat ozan senin mesajların kalın ,bütün forum öyle forumda bi tuhaflık olabilir,şu anda kalın yazmadım yazı boyutunu 3 yaptım, b putonuna basmadım.

Abi ben telefondan yaziyorum, tum yazilar bana ayni görünüyor.

Boyutla veya fontla hiç oynamiyorum.

Sadece senin son.mesajin normalden küçük ve ince harflerle yazilmis gibi görünüyor.

@Kudret Kurtcebe Ben herhangi bir aksilik çıkmazsa 8 Mayıs'ta gelirim abi. Kondüsyon durumu iyi olursa zirveyi denerim olmazsa doğrudan döneriz. Bence Ozan'da denemek isteyecektir zirveyi :)

Evet ben de her turlu denerim, kendime eziyet uzmanlık alanimdir :)

dostlar sağolun o günki ruh halim ne derse o olacak gibi,7 km'de kalırım 10 dakika mola ,aynen aşağı ,ali baba tabelada beklerim,yeterki hava iyi olsun.

bora-ozan,
8 mayıs için çalışmalar olmadı, boranın çalışması sadece iznikte oldu 233 km ozan senin idman eksikliğin var ,8 mayısa durumlar aşağıdaki gibi olur ise bakarız,

1- bora saat 05.00 de bostancı nero kafede olur ise gideriz,bunun için saat 04.00 'de buraya mesaj atacak geliyorum diye (8 mayıs 04.00 'de)boş yere gitmek istemem,buraya mesaj atması şart ,atmaz ise bu topik ekime kayar

2- ozanın idman eksikliği var,arac ile gelir,eskihisara,bora ile biz 39 km sonra eskihisarda oluruz ozan sat 07.00 'de eskihisarda olur.

3- eğerki bora gelmez ise ozan ile saat 05.00 'de bostancı neroda oluruz araca bisikletleri koyar eskihisara gideriz..

durumlar bu,
24 nisan yağmur ayrıca yarışlara denk geldi,1 mayıs idman tarihi olarak duruyorda rüzgar 41 km ,

(link)

valla açıkça ekime kayacak gibi,8 mayıs yağmur,15 mayıs 33 km rüzgar,

@Kudret Kurtcebe kisa olacaksa bari oglene kadar bitirelim de ben 14te spora gideyim. O gun turnuva var ama uzun tur olursa gitmem diyordum.

13de bitirsek 14te sporda olurum. Uyar mi?

@Kudret Kurtcebe tamamdir.

Saadettin, kurtuluş. Erdem, taskin, cem ve varsa unuttugum dostlar davetlidir, gelin gezelim :)
Kiptas bakalim 32 rubleyle nasil olacak... gecen sefer red zone olmuştuk, simdi muhtemelen rahat ederim...

adem özelden dediğim gibi bu topik ağır turlar topiği,

tarih belirsiz-karaburun.
,hareket 08.00 eminönü iskele göktürk yolu sakat oradan değil,göktürk 'ün üst yolundan karaburun.
kemerburgazdan dönüş aynı.

(link)

adem rota 71 km gidiş 71 dönüş aynı yer,bu etabı korsan hasan ile yapmıştım..142 km ,
bana yazar 160 km.

,kartepe bu topikte ekime kayacak gibi.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/image-jpeg.45890/

karaburun illa olur ,çin işi japon işi bu işi yapan iki kişi.

Kısa mesafe güçte dayanıklılık idman genel topiği 48-64 km

adem, kısa mesafe güçte dayanıklılık tur topiği ile bura kardeş,orta kanaldan konuştuğumuz gibi,22-29 'una sıcaklar geliyor ve bu topik aynen donuyor.ve ekime ışınlanıyor.

@Kudret Kurtcebe sizi tebrik ediyorum abi.Biz gençler için bisikletin duayenlerindensizniz.Sizleri gıpta ile takip etmekteyim.Ki İstanbula temelli gelirsem sizlerle pedal çevirmek isterim.
Sağlık ve bisiklet golu günler dilerim.

kartepe balans ayarı,:islik::islik::islik::islik::islik:

bora ne diyorsun 7-8 mayıs ,güneyden kartepe.

ozan ne diyorsun,,,,yalnız idman çok eksiğin var aracı devreye sokarsın ,eskihisarda aracı park edersin.

@Kudret Kurtcebe ben tam patlak durumdayim. Hic surmedim. Ama bu haftasonu mutlaka bir gün surmek istiyorum. Yalnız henuz arac tasiyici almadım ve bu hafta alamam cunku uşak izmir vs gidip gelicem. Bir bisikleti arabaya sokabilirim sanirim hic denemedim gerci. Bakalim farketmez ben yine gelirim neresi olursa olsun.,.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri