Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1953 yılında yapılan Adana - İstanbul bisiklet turu

Gercek maceraperestler,gercek bisikletciler..Eskiden hersey cok daha sahici cok daha emege dayaliymis..Bir de yeni bisikletcilere baktim..Hersey tamam ama ruh eksik..Vay be helal olsun abilere..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Adem Kaya

Teşekkürler, beğenmenize memnun oldum Adem kardeşim. Hort iyi fikir... :)

@Raşit S

Raşit Bey, ben de teşekkür ederim okuduğunuz için.

@Murat T.

Haklısınız Murat Bey, bütün zor şeyler için geçerli bu dedikleriniz.

@goktug hande turer

Ben de teşekkür ederim okuduğunuz için. Evet inanç...

O zamanlar yol yoktu demek ki rampa da yoktu.

dünya böyle insanların yüzü suyu hürmetine dönüyor

Böyle bir güzelliği tanımamıza aracı olduğunuz için çok teşekkürler..
Muzaffer Erol Gez ve İlhan Akpınar beylerin önlerinde saygıyla eğiliyorum..

Muzaffer erol gez beyefendi şu sıralar mersinde yaşıyor. Allah selamet versin. Seksen küsürlerinde bu dervisan bisikletciyi en yakın zamanda ziyaret edip elini öpmek istiyoruz.

Bu olaya belgesel çekilir işte :)

9k bisikleti olan çoğu arkadaşım şu an bu turu yapamaz. takdir ettim.

Ne zorluklarla bugünlere gelindi

Vay be helal olsun adamlara. Biz şimdi cesaret edemiyoruz. O zamanlarda yol bile yok

Mükemmel bir paylaşım hayretler içerisinde okudum. Önceki mesajlarda da bahsedildiği gibi hakikaten bizler zaman geçtikçe ne kadar her şeyden dert yanar olmuşuz. Yok şu vitesle olmaz, yok bu kadro ile imkansız vsvs.
Bu tür paylaşımlar insana cesaret veriyor ve gerçekten istedikten sonra yolundaki tek engel kendisi oluyor insanın.

mbg.jpg
foto; söyleşiden
MBG Derneği Onursal üyelerimiz Sn. (link) (83, duayen turcu, 1953 Yılı Adana-Konya-İstanbul Bisiklet Turu, aktif dağcı) ve Sn. Abdullah Alpan'a (75, 65 yıldır bisiklet ve atletizm sporcusu) sağlıklı ve mutlu ömürler dileriz.

Geri