Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1979 Orijinal "ALAN" Restorasyonu..

Scudo
@Anonim
Sorun nerede ömer, kirletenler sizler olun yeterki. Güzel insanlarin kirletigi yerler bile temiz olur. Son bir sey söylemem gerekiyor sana ömer usta, su siz miz isini birakalimda senli falan konusalim olmazmi. :)

@Tahir Keskin
Vay tahirim sen nerelerdesin ya, inan özeldim seni. Insallah seni ve daha cok kisileri sokarim bu ise ve türkiye de bu tür islemler artar.
Sana demistim yanima gel beraber bir iki restore yapalim diye. Dur ya restore degildi o :kötü::islik: :uyku: sana bisiklet alalim ve misafirim ol demistim.
Ama sorun degil restore de yapariz beraber, nasil olsa ev büyük, diledigin kadar bir katinda kalirsin.:)

@Murat Cömez böyle güzel ve özel bir bisiklette ve bu kadar özenli bir işçilikte yine de konunun özünde kalması taraftarıyım. Ancak anlayışın için teşekkürler yine de :tskler: Sonuçta forumda bir paylaşımımız var, sıcak samimi bir ortam var evet ama birbirini çok da iyi tanıyan insanlar olmadığımız için ve de sanal ortamda çoğunlukla yazarak anlaştığımız için yanlış anlamalara mahal vermemek açısından tercih ediyorum diyelim resmi ağızı, ee biraz da ağız alışkanlığı var tabii "siz"li "biz"li konuşmalarla ilgili. Ama sıkıntı yok, teşekkürler samimiyetine :harika:

@Anonim
Viii laykkkk ömer reisss cCc <3 <3 :D

• Beğen
Tepkiler: cagrig
@Murat Cömez yorum sizin demisin iyi guzelde iş ortada yani :D
Kusursuz :R masaAllah

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Hmm kiskaniliyorum bu beni duygulandiriyor :D :D itiraf edin kurtulun projelerim ( ne projesi la :D ) sizi sizden aliyor bisikletten sogutuyor olabilir . Sizde insansiniz ennihayetinde :D:komik::koptum::koptum::komik::koptum::koptum:

Neyse hadi benim projeler benim gbi dandik ama @Murat Cömez insanin nefesini kesiyor yaptigi sanatla . saygi duyuyorum

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@SerkanH

Buyur serkan, montaj sonrasi. Papuclar eski ve carbona uygun olmadigi icin takmadim, yenisini siparis verdim onlari bekliyorum. Lastiklere de bakma onlarda yeni takilacak.:D
DSC_1120.JPG

@Anonim

@cagrigencol
Tesekkürler arkadaslar, insallah daha iyisi sizlerin olur.

@SerkanH
Senin canin herhal de dayak istiyor yine.:D:D :koptum::koptum: :komik::komik:

@mariokaldato
bu güzel yorumun icin sana özelikle tesekkür ederim cumhur.:koptum::koptum:
Aha beni de duygulandirdin...:agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla:

@Murat Cömez
Ne denebilir ki, harika işçiliğinizle parçaların güzelliğini yeniden ortaya çıkarmışsınız:hhhhhh:

Reis gunaydin. Bi suredir ihmal ettim seni ozur dilerim. Ama sucum yok harbiden musait olamadim yaa kusura kalma baskanim12705273_10153798474041832_1972607544903083513_n.jpg

@Murat Cömez
Tesekkurler bu essiz eseri tanima firsati tanidigin icin murat baskan

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri