Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1979 Orijinal "ALAN" Restorasyonu..

sıkı takipteyiz @Murat Cömez, zaman alıcak sanırım. planlanan bitiş tarihi varmı acaba ?
 
Scudo
@kudretozbay
Evet altin rengi eloxal yaptiracaktim ama üzerindeki eloxali cikaramadik, yani cikiyorda ama yapacak firma kadron zara görür dedi. Bende olmayinca boyattim. Beyaz rengi var orjinalinde ama bu renk degil tabiki. Esneme olayini bilmiyorum sahsen be hic alan kullanmadim.:)

@SerkanH
Insallah haft sonuna sekan.:)

@ERDİNÇ DURAN
Vallaha yaniyormu yanmiyormu bende bilmiyorum, kadro bu aksam isden sonra elime gececek. Anliyacan bende sadece sizlerin resimde gördügünü simdilik gördüm. Bende merak ediyorum dogrusu.:D
 
@Murat Cömez Çok şık olmuş, sedefli beyaz bu anladım, ışıkta mükemmel olur :) Güle güle kullan abi valla nadide bir parça olmuş...
 
@Anonim
Tesekkürler firat, sedefli beyazmi bilmiyorum ama birsey biliyorum isik vurunca üzerine gercekte gercekten güzel görünüyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: SerkanH
Abi bu makine dehşet olacak. Bianchi, Faggini, Gazelleyi ve diğer bisikletlerini geçecek. Gerçi yengemin Cube wls i başka onu geçemez ama olsun. Ellerine sağlık. Renk süper. Satmak, duvara asmak yada binmek istemezsen söylemen yeter. [emoji2] [emoji12] [emoji12]
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Diğer bianchi gibi bu da oldukça estetik ve şık bir proje olmuştur. Özellıkle kadroya bayıldım. Renk seçimi vs de oldukça yakismis kadroya.
 
@Murat Cömez

Yine her zaman ki gibi gördüklerim karşısında kör oldum. Ne yaptın abi sen böyle, ellerine, kollarına, emeğine, üreğine sağlık. Senin gibi sanatçı kişilikler bize lâzım.

Bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
 
@Hakkı Derik
Tesekkürler hakki, begendigine sevndim.:)

@Ali Ağun
Ali, bu güzel yorumun icin tesekkür ederim, bitmesini bende sabirsizlikla bekliyordum ama malesef evede aynen benim gibi bisiklet hastasi iki kisi olunca alana el koyuldu.:D
 
@Murat Cömez Selam abi,Böylede çok güzel olmuş fakat neden kromaj boya kullanmadın abi? kaçırdığım bir noktamı var sanki kromaj daha iyi olurdu gibime geliyor.Tabi renkler ve zevkler farklıdırda.
 
@TolgaU
Öncelikle tesekkürler tolga, kromaja gelince alu oldugu icin kromaj olmuyor, olsa olsa polisaj olurdu ama kadronun orjinal rengi polisaj oldugu icin polisajda olmuyordu.
Ve tüm parlak olsa pek hos olmazdi cünkü üzerine takilacak donanimda parlak oldugu icin. Single speed yada fixi olsaydi olurdu.:)
 
@Özden Özdemir
Tesekkürler Özden arkadasim, insallah hayalini yakin bir zamanda gerceklestirirsin.:harika:
 
Inanilmaz, soylenecek pek birsey yok. Tarihi bir eseri yeniden yaratmak bu olsa demek.
 
@ugurbahadir
Tesekkürler, bir @Doğukan Aksu kadar olmasada elimizden geleni yapmaya calisiyoruz iste. :)

NOT: Yanlis anlasilmasin, @Doğukan Aksu benim ustamdir ve öylede kalacaktir kendisi. Klasik restore konusunda üstüne baska tanimam.:harika:
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri