Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1981 Alan Rowona / Corsa Super Alu LS

Tebrik ederim, güzel iş çıkarmışsınız. Bu bisiklet İzmir'e nasıl, nereden geldi, nasıl oldu da bu şekilde kaldı.. merak etmiyor değilim. Zamanında böyle bir bisiklete sahip olmak için ciddi şekilde bisikletle ilgileniyor olmak gerekirdi diye düşünüyorum. Kaderin cilvesi işte.

Zincir ve jantlar konusunda da doğru olanı yapmışsınız, ben olsam aynı şekilde hareket ederdim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
Scudo

Alan da dahil olmak üzere bütün koleksiyonumu fotografçılığa yönelmiş olmamdan dolayı dağıtmaya devam ediyorum, geceyarısı büyük ihtimalle sahibinden de ilanım aktif olacaktır, fiyatı son olup gereken açıklamada ilan da mevcuttur, şimdiden bilginize.
Herkese iyi forumlar.
 
dogu bisikleti kötü atıl durumda iken nerden yada kimden almıştın nası denk gelmişti ?
 
@ramenes

Bisiklet sadece pis ve elden geçmesi gerekiyordu ve yeteri kadar da oldu gibi. Yakında ufak bir süpriz daha var bakalım.
 
@ramenes

kötü ,atıl , siz ve alan birbirinize çok uzaksınız güldürdünüz beni :D
 
@berkan1994

Kötü, atıl olanlar da oldu tabii ki, bunu da inkar etmemek lazım ama artık atıl durumdaki her klasik ile ilgilenmediğime de yakından şahitsin. ;)
 
@özgür kural

Özgür Bey, detayları seven birisi olaraktan gözünüzden kaçmamış olması beni mutlu etti, teşekkür ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: özgür kural
Sizin bu güzel koleksiyonunuzu Ankarada görme imkanımız olur mu acaba?
 
@sezer16

Aslında bu bağlamda başta Ankara'da ikamet edenler olmak üzere kafamda çeşitli projeler, gruplar kurma yönünde. Henüz netleşmemiş olsa da bisikletforum/ankara topluluğu, klasik bisiklet ya da yine aynı şekilde fixed gear bisikletler olarak kategorize etmek olsa da ikamet ettiğim bu kent sınırları içerisinde forum kullanıcılarını kapsayan genel bir kitle oluşturmak çeşitli sosyal aktivitelerde yüzyüze karşılıklı bulunmak, bir takım şeyler paylaşmak istiyorum ama ola ki Ankara'ya yolu düşen olursa da memnuniyetle görüşmek isterim.
 
@Dogukanaksu

Abı yazın ygs ve lys sınavlarını atlattıktan sonra fıxedımı alıp ankaraya gelıcem umarım orada ankaralı arkadaslarla bulusup pedallarız sızın gıbı bırısıyle tanısmak benım yasımdakı arkadaslar ıcın guzel bır deneyım olur.Umarım bu fıkrı uygulaya bılırız :D
 
  • Beğen
Tepkiler: DreamerMRLG
@Dogukanaksu

Merhaba Doğukan,
Bu satıcıdan almış olabilir misin acaba???
(link)
 
@Burçak Erbil

Selam Burçak Abi,
"campystar"dan değil ama Nisan sonrası, 1.gen. bir c-record grup seti kendisinden alma gibi bir planlarım var.
 
@Dogukanaksu


Emeğiniz, sabırlı çalışmalarınız, ortaya çıkardığınız şaheserler ve bizleri de bu heyecana ortak ettiğiniz için çok çok çok teşekkürler.

bu iki resimde (yanılıyor olabilirim) bisikletin ön ve arka tekerleri arasına milimetrik bir açı farklılığı var gibi görünüyor, fotoğrafın çekim açısından kaynaklı bir göz yanılsaması olduğunu umuyorum.
 
@Mehmet Tuğrul CANBAŞ

Beğeninize ben teşekkür etmek isterim. Lastik konusuna gelince de her iki lastikte 700x21 ölçülerinde ve aynı model. Muhtemelen açı, anlık lastik basıncı gibi faktörler yanıltıcı olmuş olsa gerek. :)
 
bu biiskleten benimde vardı bildğiniz lastikden farkı yok lastik gibi esniyordu hele sıcak havalarda aman aman dikat edin
 
Geri