Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1989 Bianchi çok şükür sonunda bitti. (1989 Bianchi'nin profesyonel bir şekilde...)

Bir tane klasik bianchi, birtane hazırlanmakta olan modern yol bisikleti, birtane klasik MTB ve diğer bisikletlerle koleksiyon tamamlanmak üzere :)

Scudo
Sayfa'da bazen yorumlar çıkmıyor. Sitede sıkıntı var

@Hakan ÇELİK

Evet haklisin hakan, bir problem var herhalde.
Son bakimdan sonra hem yavasladi bir de yorumu yazdiktan sonra cevaplaya tiklayinca cogu zaman gec gidiyor bazen de hic gitmiyor. :(

Güzel olmuş abi arkasının siyah olması vites kısmı ile uyumlu olmuş bu arada gözüm Fuji'ye takıldı bitmemiş daha.. :)

@Berke Kazankaya
Tesekkürler berk. Evet fuji bitmedi daha, is yerin de isler yogun oldugu icin zaman bulamiyorum ve ayrica esimin bisikletini bitirmem gerekiyor önce, zavalli bisikletsiz kaldi. :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
murat abi bisikletiniz çok güzel olmuş,yardımınıza ihtiyacım var,lastik konusu da açmışdım,bu sizdeki lastikler bu bisiklete olan lastikler,29 jant mtb için olurmu acaba ve tavsiye edersminiz bu konuda özelden mesajda atım size dönmediniz,bana yarıdmcı olmanızı bekliyorum lütfen

valla usta sen ne yapmıssın boyle yaaa..bisiklet yeniden doğmuş yeniden hayat bulmuş resmen..işçilik felan hakıkaten cok super olmus..ellerine saglık valla.gule gule kullan inşaallah:)
bol pedallamalar.

@sonererdem

Soner bisikleti begendigin icin tesekkür ederim, evet özelden mesajini gördüm ve merak etme saat 19:00 dan sonra mesajini cevapliyacagim. :)

@cihat koçaşoğlu

Cihat sanada cok tesekkür ederim, insallah sen ve tüm bisikletciler bisikletlerini güle güle kullanillar. Allah tüm hepimizin yolunu acik etsin. :)

• Beğen
Tepkiler: tolgageliz
Çok güzel olmuş gerçekten, elinize sağlık :in:

@Kübra C.
Tesekkürler kübra hanim, begendiginize sevindim. :)

Diğer paylaşımların gibi bunu da beğenmemek mümkün değil..

@Serkan HODANCI
Tesekkürler Serkan. :)

Abi ben Fuji'yi bekliyorum. :)

Berk, ne sabirsiz birisin ya... :) Esimin kadrosu carsamba airbrusha veriliyor o bitdikten sonra fuji geliyor insallah. Altarafi bir fuji iste fazla merak edilecek bir yani yok.:)

Fuji deyip geçme abi canavar o. :)

Müthiş olmuş , ellerinize sağlık murat abi

tebrikler!!

yepyeni olmuş derler ya, süper olmuş doğrusu.

Geri