Scudo Sports

1995 model Tur bisikleti projem(Çocukluk arkadaşıma)

@mariokaldato
mario abi, fotodaki bisikletçi dayı bizim bursanın efsanesi değil mi. hatta yanlış hatırlamıyorsam tamamen kendi icadı olan bir akort aleti vardı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@BerkEvren
Haklisin ama denemeden test etmeden boya bence atmamak lazim. Biraz kullansin demo surusleri yapsin iyice isinirsa onuda yapariz ilerde insallah

@aeneskral
Aynen Esad başkan ta kendisi

Herkese selamlar merhabalar
Hayirlisiyla bitirdik projemizi. Esad abi yine harikalar cikardi hedefledigim agirligi simdilik 1 kilo aşagida aldik bende şoktayim . Tur bisikleti 12.60 falan :D
2017-11-08_18-03-50_HDR.jpg
2017-11-08_17-55-07_HDR.jpg
Veee finallll :D

2017-11-08_18-33-15_HDR.jpg

Tebrikler, yazılarınızı okurken keyif aldım, önce yazıp sonra gerçekleştirmek, tur bisikletim çalınınca, ister istemez bodrumdaki 1991 model Bisan 26 jant bisikletim aklıma geldi, şu anda yürür durumda ama teker göbekleri, ruble, vites, gidon birde lastikleri yenilenirse 2018 yılındaki turumda bayağı güzel olur diye düşünüyorum, şimdilik kafamızda kış bir geçsin, Tekrar tebrikler, kazasız kullanmak dileğiyle.

• Beğen
@bisiklethobimiz
Eyvallah bu makina 95 model ve 1994 dunya kupasi sampiyonu celik bir mtb . 23 sene sonra tekrar yollara cikicak cok sukur

• Beğen
Tepkiler: bisiklethobimiz
Çok şık görünüyor, elinize sağlık. Ağırlığın düşük çıkması öncelikle kadrodan sanırım. Tabi üst düzey komponentlerin kullanımının da etkisi vardır muhtemelen. Benim 1993 model Sarda 17,50 kg civarinda. Kadro malzemesi konusunda herhangi bir bilgiye ulaşamasam da hi-ten çelik olduğu konusunda ikna oldum.

@bisiklethobimiz
Bence Bu kis onunla ilgilenmelisin :)

• Beğen
Tepkiler: bisiklethobimiz
Çok güzel bir çalışma olmuş.Elinize sağlık.

@Anonim
Tesekkurler omer bey
Bugun metro istasyonunda tuglali desenli bi duvar gordum( Hep hayalimdi tugla desenli bir fon eşliginde pisikletimin resmini çekmek ), ve tabi ki Nasrettn hoca durur mu yapistirdim deklanşörü keh keh :D
2017-11-08_18-32-57_HDR.jpg

@mariokaldato on numara olmuş, gözüm arkada kalmadı :koptum:

Bu arada lastiklerin yol tutuşu nasıl?

@ibrahim uzun
Tesekkur ederim

• Beğen
@Melih Koç
Test ediyorum su an .
2017-11-08_18-12-55_HDR.jpg

@atasoy
Abi butun detaylari verecem musait anda

@eren konu
Eyvallah dostum. Guzel ve 23 yasinda bi yakisikli tur canavarina kavustu cocukluk arkadasim

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@mariokaldato Üstad çok hoş olmuş 1 tur binmek nasip olur inşallah eline emeğine sağlık.
eline_saglik_baskan_h9390.jpg

• Beğen
@sadi imren
Eeheh eyvallah topragim

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@mariokaldato

kaldatothekaldırato bu ne. Bu nasıl bir şey ya. Göz var izan var. Bu bu bu yaptığın şey bir bisiklete benziyormu. Hatta geçtik velespite benziyormu. peki attığın taş ürküttüğün kurbağaya deydimi.

Geri