@mariokaldato
Abi artık sana bi drop bar vintage farz olmuş, hani belinide çok bükmeyecek, biraz rahat oturuşlu, bu kadar uğraşmayı sevdiğini bilsem sana bi kadro gönderirdim kesin severdin, 3 gün önce çok baktım ama gözüm yemedi almayı 150 lira istiyodu satan çocuk, mars sportrad.
Bisiklet bunun kadrosu oldukça temiz ama tabi bunun kadar olmayan bi muadiliydi, yurtdışında 100€ civarında. Bisiklet davul fren, fakat artık iptal durumda ve davul çekme levyesi paslı, diğer kısımlar ise alu olduğundan sorunsuz, içini bilemem tabi, iki tane çekme teli gerekirdiki çinden 30$ a maloluyor. çamurluklar çıkartılıp weinmann fren kaliperleri takılmış zamanında, vites 6x (3)
yani önde tek aynakol, arkada 6 vites huret (muadili turney oy) aynı zamanda 3x göbekten vites, vites teli yok, çinden gelsin, vites kolları kırık ve kullanılamaz halde. artı full bakım, bilya değişimleri belki orta göbekte, üstüne profesyonel boya ve deri sargılar falan derken baktım sabah olmuş, hala aliexpresste göz bozmanın peşimdeyim, dedim gerek yok, atın kapatın bunları, belki haberin olsaydı sen uğraşırdın, otururken beli bükmesede totalde omurgada hafif bi eğime sebep olurdu pek tabii