Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1995 model Tur bisikleti projem(Çocukluk arkadaşıma)

@mariokaldato
Kim demiş bisiklet toplamak pahali diye.
Gayet hesapli ve güzel olmuş. Emeğinize sağlık.:harika:

Scudo
1400 kaad bana çok para reis gariban adamiz . Başta ikinci el baktik ucuk fiyatlar istiyorlardi. Bende kendim toplamaya karar verdim

O çocuk benim ( gerçi kimse kapıdan kovmadi ama hem gururlu da değilim sadece fakirim ) ... Kaltado benim üstadım dir . Yanlış yapanlar eve giderken falcatayi yer şimdiden uyandirayim.

@Yolların kutbu
:D Çok agresif sürüşler olacak bisiklet ustunde belli oldu gelisinden :D hayirli olsun tekrardan dostum

@mariokaldato
Abi artık sana bi drop bar vintage farz olmuş, hani belinide çok bükmeyecek, biraz rahat oturuşlu, bu kadar uğraşmayı sevdiğini bilsem sana bi kadro gönderirdim kesin severdin, 3 gün önce çok baktım ama gözüm yemedi almayı 150 lira istiyodu satan çocuk, mars sportrad.
Sportrad%20Mars%20(1).jpg

Bisiklet bunun kadrosu oldukça temiz ama tabi bunun kadar olmayan bi muadiliydi, yurtdışında 100€ civarında. Bisiklet davul fren, fakat artık iptal durumda ve davul çekme levyesi paslı, diğer kısımlar ise alu olduğundan sorunsuz, içini bilemem tabi, iki tane çekme teli gerekirdiki çinden 30$ a maloluyor. çamurluklar çıkartılıp weinmann fren kaliperleri takılmış zamanında, vites 6x (3) :) yani önde tek aynakol, arkada 6 vites huret (muadili turney oy) aynı zamanda 3x göbekten vites, vites teli yok, çinden gelsin, vites kolları kırık ve kullanılamaz halde. artı full bakım, bilya değişimleri belki orta göbekte, üstüne profesyonel boya ve deri sargılar falan derken baktım sabah olmuş, hala aliexpresste göz bozmanın peşimdeyim, dedim gerek yok, atın kapatın bunları, belki haberin olsaydı sen uğraşırdın, otururken beli bükmesede totalde omurgada hafif bi eğime sebep olurdu pek tabii :)

@Fake Guru
Dostum ben tembel insanim , o derece ugrasacak duzeyde bir sabrim yok :D su an elimdeki 90 lardan gelme tur bisikletini seviyorum ve gerek duymuyorum baska bir bisiklete. Bu full celik bisikletle bile direk parcalari temin edip topladik. :) yani kadroya dokunulmadi

15 kasim 2015
Vurduk kendimizi offroad a
Nerde kaldı futbolcu Arçil,
Nerde kaldı Şota
( Dunya turundaymış gibi çek kanka )
2017-11-14_14-54-15_HDR.jpg

@mariokaldato Şiir gibi proje, elinize emeğinize sağlık. Belgesel izlesem anca bu kadar keyif alırım. Bu tur bisikletlerinde drop bar çok güzel duruyor. Bir de ön bagaj:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Özden Özdemir
Merhaba Özden . Evet drop bar bencede hos oluyor fakat butun donanimin detaylarini degistiriyor Dropbar. Biz cok dusuk bir butce ile ilerledigimizden o detaylara giremedik. En dusuk mtb fiyatina full cromoly, full xt yeni nesil setli , new vintage bir is cikardik. En guzeli bisiklet gayet hizli, akici ve keyifli bir sey oldu. Kadro eski oldugundan da tip olarak dikkat cekmiyor. Bi tür super kahramanin gunluk hayatindaki memur kilikli gezmeleri gbi dusunebilirsiniz. Ama pedala bastigin andan itibaren fark hisediliyor . ve agirlikda mutis cikti cok sukur ,korktugum agirliklarin cok altinda kaldi

• Beğen
Tepkiler: appendix
Günlerdir Gemlik'te misin? Sazlıkların içinde ne işin var, kayıp mı oldun? Bisiklete binmeye binmeye yolları mı unuttun yahu :p

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Özcan.
Keh keh yanlislikla guatamalaya gelmisim :D

Bisikleti teslim etme maksatli yaptigim tur yazisini bugun yarin yayinlicam arkadaslar :).
aviary-image-1510834372601.jpeg

@Kayacik
Arkadaş çok mutlu ve minnettar

Bike father harbi pislet baba çıktı baba iyi babalık yaptı. Yarın ikinci kez binicem ata 30 km yapıp dönüşe gecicem. Gerçekten harika oldu hem sayesinde camiaya efsane bı giriş yaptık. Gerçekten Raşit ustaya burada da teşekkür ederim bana müthiş bir kıyak yaptı. Çok özenerek iş çıkardı

IMG-20171115-WA0004.jpg

Geri