The UGUR
1317-P.8
- Tepki
- 2.033
- İsim
- Ugur
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Herkese merhaba.Bisikletim'in bugün arka lastiği 4. kez patladı.5 de olabilir.B'twin iç lastiklerden kurtulmak istiyordum zaten bu bahaneyle sağlam olan ön iç lastiği de attım.Dış lastikler de %85 gidik durumda.Ön ve arka papuçlar vahim.Ciddiye almıyordum ancak geçen hafta bir kız çocuğuna çarpınca anladım fren mesafesi korkunç.Neyse benim sorum şu: Ben iç lastikleri attım, dış lastikleri de atacağım.5 adet Continental iç lastik ve bir çift Continental Ultra Sport II ile Shimano 105 papuç alacağım.Bunları alana kadar bisikleti binmeyi düşünmüyorum ancak bunları almam 2 ayı bulabilir.Bu ara bana çok kondisyon kaybettirir mi? Ortalama 93 kadans ve 25 km gibi bir ortalamam oluyor 80 km'lik bir tur'da.Spd kullanmıyorum henüz.Kısaca dediğim gibi kaybım çok olur mu?
Ayrıca rica ediyorum bir bilgisi olmayan özellikle 18 yaş altı arkadaşlar, ya da bir şeyler yazıp daha iyi bilenler yardimci olacaktır yazacak olan arkadaşlar ve daha da önemlisi forum'un meşhur ettiği kendisini havalı sanan troll arkadaş bir şey yazmazsa sevinirim.Daha iyi bilenlerin yardımcı olacağını ben de biliyorum.Mesaj kalabalığına değil bilgi kalabalığına ihtiyacım var.
Mesajlar için şimdiden çok teşekkür ederim.Iyi pedallamalar [emoji5][emoji48]
Ayrıca rica ediyorum bir bilgisi olmayan özellikle 18 yaş altı arkadaşlar, ya da bir şeyler yazıp daha iyi bilenler yardimci olacaktır yazacak olan arkadaşlar ve daha da önemlisi forum'un meşhur ettiği kendisini havalı sanan troll arkadaş bir şey yazmazsa sevinirim.Daha iyi bilenlerin yardımcı olacağını ben de biliyorum.Mesaj kalabalığına değil bilgi kalabalığına ihtiyacım var.
Mesajlar için şimdiden çok teşekkür ederim.Iyi pedallamalar [emoji5][emoji48]