Sonuçta burası bir forum ortamı ve her isteyen dahil olabiliyor. Burada bazı arkadaşlar istesin hiç düşünmeden ürünü yollarım veya hiç düşünmeden ürünü alırım foto bile istemem. Ancak şurda toplasanız beni tanıyan, bilen 15-20 kişi var benim bildiğim güvendiğimde olsun o kadar. Ya diğerleri? Adamın profilinde adı yok, sosyal medya hesabı yok, kendi fotoğrafı yok, yazdığı, yorum yaptığı beğendiği konu yok. Ürünün internetten bulunma fotosu var, birazda iyi kötü ürün hakkında yazılar. Elbette aklı başında net fotolar olmalı, elbette adam çok sayıda ürün satıyor olmasın ki birde ikinci el sitelerindeki şark kurnazı esnaf olmasın.
Ben de yıllardır netten alışveriş yaparım henüz dolandırılmadım. Ama kaç defa kandırmaya kalktılar gerek ürün alırken gerek satarken. O yüzden satıcıya/alıcıya güvenmezsem kesinlikle satış yapmam.
İşimizi temiz yapalım, net yapalım sonra kimsenin canı sıkılmasın boşu boşuna. Sonuçta hepimiz çalışan hali vakti yerinde insanlar değiliz. Öğrenci de var, zar zor bisiklete yatırım yapabilen de var.