Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2 mayıs yalova su düşen şelalesi

Scudo
sametin hesaplarına göre benim km 220'yi görüyo da, ben onu dönüş yolunda bulanık görürüm muhtemelen; yemez yani Çağrıcım:) arabalı vapur derim ben; çıkıntılığın alemi yok...:) Barış'ı da eskihisarda bırakmam, bağlarım bisikletini valla, aile falan dinlemem; çeke çeke çamlıcaya kadar götürürüm:)

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
@samet_özdemir

vaaay sametten iddialı açıklamalar:) herkes kartepeye hazırlanıyomuş da haberimiz yok valla:)

@arda taşan

20 : 00 de bostancı bisiklet yolu başlagıcında, dürümcülerden sonra.

@Barış Özkan

benim yetişme şansım yok ozaman...
Sizlere iyi pedallamalar..eğer çıkarsam bu akşam bostancı kartal yapmayı planlıyorum.Dönüşünüze takılabilirim belki.

• Beğen
Barış naptın resimleri.Attınmı hiç bir yere.Attıysan bir link yolla sana zahmet.

barış abi ve arda..

ikinizden de özür dilerim dün foruma girmediğim için mesajlarınızı göremedim.. bahariye moda topic'inde bi önceki gün 19:30'da modadan çıkıp bostancı-pendik grubuyla birleşilecek diye kararlaştırmıştık.. o yüzden işten gelir gelmez nete girmeden çıktım evden..

• Beğen
@Nostoc Domenica

Özür dilencek bir durum yok. Bugün olmazsa yarın buluşuruz elbet. 20dk önce hareket etmeseydim görüşürdüm. ;) pzt- çrş - cum 20:20 de orda oluyorum. Duruma göre aktivite yaparz.

Arkadaşlar facebookta, Kudret abinin çok kulancığı Bağımsız bisiklet Grubu adı altında bir grup oluşturdum.Bende olan resimleride oraya atıyorum bilginiz olsun...

Telif hakkını vermyeceğiniz resim olursa hemen kaldırabiliriz. :):D

Zekeriya burdan sana sesleniyorum...diğer arkadaşlarım da bilgilerini paylaşabilir...zincir bakımıyla ilgili temizleme ve yağlamada kullanılacak malzemeleri söyleyebilir misin? würth müdür nedir? kumlu bi alana girmiştim dün, kum tanecikleri yağlı zincirime bulaşmış...çok ciddi zararları olur mu?

@arda taşan

başarılar bağımsız bisiklet grubu

:in: :in:

@arda taşan

arda.. dostum benim "face"im yok..

yok derken "yüzüm yok" anlamında değil.. yanlış anlaşılmasın.. facebook kullanmıyorum.. :D

bu durumu dikkate alırsan sevinirim..;)

@Nostoc Domenica

Face kullanmayan gençlik :)
Genelde şuanda kadar olan fotolar sametin ekledikleri.burdaki resimler yani.
Ama bundan sonra gelecek resimler için ne yapmalıyız bilmiyorum.Sadece gruba bakmak için bir mail açıp üye olmaktan başka bişey şuanda gelmiyor aklıma...Fikri olan varsa söylesin.

@çağlar kalaycıoğlu

Kardeşim güzel bir temizlik için WD 40 senin işini çözer.Ama WD 40 ile temizlerken önemli olan fren disklerine yada balatalara gelmemesi gerekir.Balataları değiştirmek zorunda kalabilirsin.:( WD 40 temizler fakat ürün kendi yağını üzerinde bırakır.Bu yağ ise toz,toprak toplayan bir yağ türü olması nedeni temizlikten sonra kesinlikle balata spreyi ile tekrar üzerinden geçilip sonra bisiklet zincir yağı ile yağlanması gerekmektedir.

sabah çıktım yeni geldim eve biras gezindim ses geliyo ayna koldan sinir oldum tozdan topraktan olabilirmi? su düşenden geldikten sonra ilk defa bugün binebildim. hafta içi bi temizlik yapıcam tabi erken gelebilirsem gittiğim yerlerden :) bilgiler için teşekkürler zekeriya abi eee en kısa zamanda tur düzenleyen yokmu? benimi bekliyor herkez :)

Özelden cevap veren Kudret abiye teşekkürle başliyim. sen kullandığına göre mazotla temizleme işlemini güvenerek ben de uygulayabilirim. Zekeriya sana da teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. ama balata spreyini daha önce duymamış ve görmemiştim. nerden bulunacağı hakkında bilgi verebilir misin rica etsem.

Saygıdeğer Zekeriya benim de bir sorum olacaktı. Senle konuşurken sen bir dış lastik markası vermiştin. O markayı tekrar yazabilir misin.

@samet_özdemir

harbiden seni bekliyoz valla... at ortaya bi tarih de ayarlayalım kendimizi. bi süre buralarda olamıycam da:cool:

Geri