Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2 mayıs yalova su düşen şelalesi

Scudo
@samet_özdemir

ya benim bi resmimi gösterdi de bana baya bayaa şantaj planları geçiriyodu aklından..:(

samet dostum nerdesin..?

yeni üye olmak da ne kötüymüş arkadaş.. :(

50 mesajı tamamlayamadığımız için milleti topic'lerde arıyoruz..:D

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
çarşamba günü bostancı yapacaksınız biz de kadıköyden bostancı yapmayı planlıyorduk.. ortada buluşalım ya..:)

@Nostoc Domenica

abi aynen ya sağa sola saçma mesajlar yazıyorum :D

@Nostoc Domenica

50 mesajı doldursam özelden sana banka hesap numaramı göndercem. sen eşini dostunu aramaya başla anca dekleştirirsin :p

@Nostoc Domenica

Dönüşteki teklifini geri çevirmek istemezdim ama bir an önce eve gidip kendimi yatağa atmaya programlıydım :) Çarşamba sana ve kendime bir bardak süt ismarlayarak telafi edebirim :p

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
arkadaşlar selam. bu kadar geç bakabildiğim ve fotograf atamadığım için özür diliyorum. Ben de Çağrı'ya ve Samet'e performanslı sürüşte eşlik ettikleri için, Kudret abiye her konuda özellikle de açtıkça fışkıran müzik kültüründe derin bilgisini paylaştığı için, diğer tüm gezi arkadaşlarıma da ekmeklerini paylaştığı için çok teşekkür ediyorum. Bu arada eve geldiğimde kilometrem 142.22'yi gösterdiğinde aldığım hazzı paylaşmak isterim...

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
@Barış Özkan

abi olur.. çarşamba günü haberleşiyoruz o zaman.. bostancıda görüşmek üzere öyleyse..;)

ya bu arada ben senin yüklediğin resimleri göremiyorum.. iş yerindeki internet ağımızda saçma sapan bi filtreleme programı war sağolsun faydalı olan hiç bir siteye giremiyoruz.. yarını sabırsızlıkla bekliyorum..

• Beğen
eskihisar-üsküdar arası 51 km arkadaşlar. bostancı üsküdar 10km yanlış hatırlamıyorsam. sametin dediği gibi 40 km civarı. Ama eskihisardan pendik sahiline kadar E5 ten gitmek zorunda olunacağı için dikkatli gidilmesi gerekir...bu arada eskihisar yolu kesinlikle ekonomik ve mantıklı tercihtir bundan sonraki gezilerimiz için...

• Beğen
@çağlar kalaycıoğlu

ya saklı göle gidicez. dönüş topçulardan. bu sefer de çıkıntılık yaparmıyız çağlar biz körfezi dolaşcaz diye:D

o zaman ya makine buluyoruz ya barış abiyi ikna ediyoruz. senin km 200ü görür artık :)

Bu fotoğraf olayından dolayı o kadar çok yere davet ediliyorum ki yetişemiyorum. Yoruldum. Varsa çekebilen çıksın diyorum ama kimseyi göremedim :p

Şımardım :p

Tabi bilmediğiniz birşey var. Benim ailemin gebzede olması :) Eskihisar 10dk :p

körfezi dolaşmak iyi fikir :) ulaşlı pendikten 70 veya 80 km dir gidiş gelil 160 falan olur banada uyar bende dolaşırım körfezi ne kadar tırtıklı lastiklerimde olsa size yetişiyorum nede olsa :) sizden sonra traktörlerle kapıştım at arabalarını solladım kaytazdereye giderken :) 15 km falan daha gittim :)

Geri