Tolga Özdemir
Gereksiz Üye
- Tepki
- 2.006
- İsim
- Tolga Özdemir
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
@ahmet sabuncu öyle bir gramer kullanıyorsunuz ki, bu hesabı bahsettiğiniz kişi şahsen kullanıyor gibi hissettiriyorkurtcebeye, foruma dönmesi için teklifte bulundum daha çok instagramdayın demiş idi.
(link)
276039 dosyayı görüntüle
son 21 .turu bahtiyar arkadaşı ile gerçekleştirmişti ,2020 temmuz ayında 140 km ,58 km üstüne 15 km eğim çıkarak.
276040 dosyayı görüntüle
Aklıma geldi geldi yazmadım.@ahmet sabuncu öyle bir gramer kullanıyorsunuz ki, bu hesabı bahsettiğiniz kişi şahsen kullanıyor gibi hissettiriyor
Yağış olasılığı yüksekti bende bu sebeple organize eden arkadaşlara bildirip katılmadım. 2 kişi hipotermiden kaynaklı ambulansa alınmış. Kuzen katıldı 30 dk aracın içinde kendime zor geldim diye belirtti.Bu yarış bugün değil miydi? Bu sene forumdan pek katılım olmadı galiba...
Valla bende kayıt olmuştum, ailecek hasta olunca gidemedim. Eğer öyle ise isabet olmuş gitmemek.Yağış olasılığı yüksekti bende bu sebeple organize eden arkadaşlara bildirip katılmadım. 2 kişi hipotermiden kaynaklı ambulansa alınmış. Kuzen katıldı 30 dk aracın içinde kendime zor geldim diye belirtti.
Kendilerine instagram üzerinden mesaj yolladım, yapılacağını söylediler.Bu sene yapılacak mı acaba yarış?
Kendilerine sordum, yakın zamanda açıklama yapacaklarmışHer hangi bir gelişme var mı kayıtlar için ?
Yarış için lisans şartmış, son katıldığımda (2-3 yıl önceydi) sağlık raporu yetiyordu. İş çıktı, raporu al müdürüğe git. Böyle getir işleri anlamıyorum bu çağda, sağlık raporunu al e-devlet üzerinde lisans başvurunu yap, raporu tanımla ve tamamdır. Ama bunun yerine şehri tavaf et .
Daha önceden çıkarılmış lisansınız varsa ilçe gençlik spor müdürlüklerinden 1 adet fotoyla yenisi çıkarılabiliyormuş. Sağlık raporuna da gerek yok dedi telefonda.
(link) sayfanın altında ilçe müdürlükleri telefonları var. sorup bilgi alabilrisiniz.