MertV
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.486
- İsim
- Mert
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Primoz Roglic'i bilir misiniz?
Roglic kayakla atlamadan bisiklete geçmiş birisi.Çok çok iyi bir rouleur ,yani çok iyi zamana karşısı var.Aynı zamanda çok iyi de yokuşçu.Tüm bu üstün özellikleriyle başta Vuelta olmak üzere bir çok tur kazanmış bir yıldız.Müthiş bir bisiklet hakimiyeti olmasına rağmen peloton içinde kendini konumlandırmasını bilmeyen acayip bir sakar,patlamaya hazır bir bomba .Hiç kimse Roglic'e bilmiyorsan peloton sürüşü yapmayı, gelme demiyor.Ama güzel yurdumda amatörlere açık bir yarışta bilmeyen gelmesin denebiliyor, bu da ilginç.
yok hayır bilmiyorum ama bildiğim bişey var..bu kazaya karışan bisikletçilerin fiziksel zararlarını bir kenara bırakıyorum aslında burası daha önemli ama neyse... maddi zararlarını yine kendileri karşılayacak. Ha ama kazaya sebebiyet veren arkadaş herkesin zararını karşılayacaksa orası ayrı tabi... Başlangıç bisikleti almaya kalksanız bugün kaç bin lira, carbonu ultegrasını söylemiyorum bile.. yaşadığımız ülkede hayatımız daim ettirebilmek bile başlı başlı bi macera iken insanlar ordan burdan kısıp hobilerine bütçe yaratmaya çalışıyorlar.. profesyonel yarışçılardan yarışlardan organizasyonlardan bahsetmiyorum farkındaysanız...
bu tarz organizasyonlarda bilmeyenin, kendisini hazır hissetmeyenin katılmaması taraftarıyım.. spor yarış rekabet güzel şeyler ama bu kendine ve başkasına zarar vermiceksen..