Kerim KOÇAK
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 484
- İsim
- Kerim
- Bisiklet
- Bianchi
@Murat Cömez Selam benzer açıklamaları tekrar yapmak zorunda kalıcam heralde Pahalı jant setlerinde %99 yüksek ses çıkar bu yolda da dağda da böyledir campy zondalarım varken sesleri baya iyiydi sonra shamal ultra deneme şansım oldu onun sesi dahada yüksekti tabiki normal ses çıkaran modelleri illaki vardır hatta videoyu tamamen izleseydiniz novatec göbeklerde sesin ayarlanabildiğini isteğe bağlı düşük veya yüksek sesli kullanabileceğinizi söylemiştim.Bir diğer önemli nokta o videoyu çeken kişinin mikrofon kalitesi kalitesiz bi mikforon varsa gerçek sesi anlama şansımız olmaz videolar yanıltıcı olabiliyor yani o açıdan.Ön tekli yaprak sadece hafiflik sağlamıyor tabiki yine ön vites vites kolu ve aynakolun diğer yapraklarının olmaması ağırlığa büyük etki ediyor ekstradan çapraz zincir kullanımının önüne geçilip yarışlarda çok hızlı vites geçişleri sağlayabiliyorsunuz çünkü ön vitesle işiniz yok bunu da güvenliğin stresinden söylemeyi unutmuşum.Maşanın tek taraflı olmasının sağladığı avantajı o bisikletin ayrıntılı inceleme videosunda bulabilirsiniz çalışma prensibi vs görsellerle anlattım.Lefty çok özel bir maşa evet çünkü dünyada ilk defa yapılan bir teknoloji rockshox ın kilit kolunu kullanıp kullanmamaları onun özel olmadığı anlamına gelmez kendileri üretmek yerine lefty ile uyumlu rockshox kilit kolu kullanmışlardır.Bugün bir çok sektörde bu böyle apple iphonelarda samsung un ekran panellerini sony nin lenslerini kullanıyor yine başka bi örnek mercedes daha önce olduğu gibi yeni a serisinde renonun dizel motorunu kullanıyor tesla silecek kolları sinyal kollarını yine mercedesten satın alıyor bu böyle neden mercedes 1.5 dizel motor üretmek için ekstradan para ve zaman harcasınki hali hazırda renodan daha düşük maliyetle satın almak varken?Cube de donanım olarak xt var dedim evet arka vitesi görünce öyle söylemiş bulundum her parçasını tek tek bu deore bu xt bu acera diye ayrı ayrı anlatmadım videoyu işleyip youtube a gönderdikten sonra farkettim yukarıda yazdığım gibi düşündükleriniz ve kayıda geçenler birbirinden çok farklı olabiliyor orda hata yapmışım haklısınız yoksa donanımlarını bilmediğimden değil Son olarak faydalı geri bildirimlerinizi videonun altına yorum olarak yazarsanız videoyu izleyen insanlar da bilgilenmiş olur teşekkür ederim güzel tespitleriniz için dikkatli izlemişsiniz
@mehmetsunu eheheeh bu iyi evet uzaktan çok hoş sesi var yanınıza gelince fiyatını öğreniyorsunuz ve ses kalitesi yerini hayal kırıklığına bırakıyor
@mehmetsunu eheheeh bu iyi evet uzaktan çok hoş sesi var yanınıza gelince fiyatını öğreniyorsunuz ve ses kalitesi yerini hayal kırıklığına bırakıyor