Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2011 Merida Matts Tfs 200D (New Life)

Kayhan ONOL

Aktif Üye
Tepki
32
Arkadaşlar,

Aranıza katılmaktan onur ve gurur duyarım. Ben Kayhan ÖNOL, 26, İzmir. Uzun zaman sonra tekrar bisiklet sevdamı sürdürebilecek olmanın sevinci içerisindeyim. Eski bisikletim çalındığında anda sevdama uzun bir ara vermiştim. Şimdi o sevda tekrar içimde filizlendi ve yaklaşık bir ay araştırma yaptıktan sonra gittiğimi bir bisikletçide Merida Matts Tfs 200D yi gördüm ve çok hoşuma gitti aldım hemen. Gerekli donanımları da olabildiğince aldım. Daha 2 haftalık bisikletim. Yağmurlar yüzünden pek gezememiştim ama dün şansımın bacağını kırıp dün ilk ufak gezime çıktım. Yaklaşık 30 km lik bir şehir içi turuydu. Artık bundan sonra gezilerime İzmir Bisiklet Derneği ile devam edeceğim. İlk gezimden resimler yok maalesef ama turdan sonra akşam evde çektiğim bir kaç resmi eklemek istiyorum. Kısada olsa iyi seyirler :)

Yeni resimler çekildikçe buraya ekleyeceğim.

Scudo
Hayırlı olsun iyi bir seçim yapmışsınız babamdada var aynısından fakat satıcaz .
Yine Meridanın speeder T3 modelini almak istiyor.

• Beğen
Tepkiler: Kayhan ONOL
çok güzel bir bisiklet bnde almayı düşünüyordum.ama vazgeçtim ama çok güzel bisiklet rengide çok iyi bol pedallar ...

Aynakolu nasıl birşeyle değiştirmemi önerirsiniz. Bisiklet parçalarına biraz uzağım

Arkadaşlar bu bisiklete göre Tur lastiği almak istiyorum. Var mı bildiğiniz buna göre dış lastikler?

Heralde 20 yıldır biliyorum Meridayı, ve kalitesi gerçekten tartışılmaz.

• Beğen
Hayırlı olsun.. Bisikletiniz çok güzel... Güle güle kullanın...

• Beğen
üzerinde toz yok daha :)
hayırlı olsun güle güle kullanın...

• Beğen
Hayırlı olsun güzel bisiklet güle güle kullanın

• Beğen
@Canberk Baydar

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için zamanla turlarda çekilen fotoğraflardan buraya gene eklemeler yapacağım. Fiyat 1250 :)

kazasız sürüşler :) bisiklet çok güzel renk olarak da ayrıca bi çekici :) siyah beyaz kırmızı çok yakışıklı olmuş bence.. :)

• Beğen
Geri