@Derya Keçeci
Sevgili Derya Kececi, bu kadar icli ve güzel degerlendirme ve özetin sonunda, yaris öncesi favori gördügünüz Menchov' un zaferi üzerine de bir seyler ekleseydiniz keske. Rodriguz' e emir cavuslugu yapmasina ragmen bir etapi hakketti.
Türkiye' de bisikletin yeniden canlanip gelismesi amaciyla derinden ilgilendigim 2004-2005 yillari sirasinda bu foruma girmistim. Fakat daha sonra uzun yillar ugramadim. En son 2012 Fransa turu öncesi Türkiye' den bir bisikletci dostumun ziyaretime gelecegini ögrenince, hem cok ihmal ettigim antrenmanlara yeniden basladim, hem de Türkiye' nin son durumunu daha iyi anlamak icin bu foruma geri geldim. Büyük bir sans olarak, beni özel ilgilendiren konularda cok degerli insanlarla karsilastim. Bu yüzden herkese cok cok tesekkür ederim. Umarim ki bir gün karsi karsiya gelir bu tartismalari dostluk muhabbetine cevirir, eger olanak olursa beraber pedallariz.
Eger istemeyerek darilttigim kisiler varsa, özür dilerim. Bir cok konuda insanlarin hatali gördügüm yanlarini acik acik ortaya yazma aliskanligim bazi kisilerin hosuna gitmiyor olabilir. Fakat herkesin kendinden yola ciktigini, olaylari genellikle kendi bilgi , egitim ve anlayisi ile yorumladigini bildigim icin kimseye darilmam. Deger verip yazilarina cevap ve yorum yazdigim insanlardan da belirli ölcülerde ayni seyleri beklerim.
Sayenizde 2 ay icerisinde 11 kilo verip, dinlenme nabzimi 69 dan 52 ye düsürdüm. Bu yüzden esim cocuklarim da sizlere minnettardirlar. Bana verdiginiz motivasyon sonucu, bu günkü etabi bile seyretmedim, kendim yollara düstüm.
Önümüzde dünya sampiyonasi ve arkasinda kis aylari. Umarim herkes bu tempoyla yoluna devam eder ve kis aylarini iyi degerlendirir. Kis aylari benim icin kayak ve dag bisikleti aylaridir. Umarim sizler de kis aylarini iyi degerlandirerek, yeni sezona daha yogun baslarsiniz.
Maalesef yarinki etapi da seyretmeyecegim. Fakat gecen seneden hatirlayanlar bilirler, en güzel etaplardan biri olacaktir.