Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2014 Model Bisikletler

@Osman D.

hem velespit hem kaçkar ile konuştum, ikiside Mart'tan önce gelmez dediler nasıl iş anlamadım :) aralık ortası ise süper hakkaten peki bu aralık ortası bilgisini Aslı Bisiklet'ten alan varmı hiç?

Scudo
@can akıncılar

Evet 950 nin 26 jant versiyonu 750, 1070 dolar 2150 TL, bu fiyata alınan tüm bisikletlerde xcr maşa var diğer donanımlar zaten standart maşa farkı belirleyen ekipman olmuş bu sene.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Kaan Karabal

Bayi bilgisi :) Yani Aslı Bisiklet bayilere bu tarihleri vermiş. Tarih değişebilir, gümrük durumuna göre.

Bakalım yerli firmalardan Salcano ve Bianchi ne yapacak, eğer Bianchi geçen seneki gibi otra-üst seviye bisiklet üretmez, Salcano da her yılki gibi daha iyi modellerle çıkarsa, Kron ve Geotech te önceki yıllardaki çizgilerinde devam ederlerse; bence bu yıl çıkış anlamında Salcano'nun yılı olur. Sedona yeniliklere gitmiş ama sevilen ve beğenilen mtb modellere (781-761-741- Borla) gibi yer vermemesi, yine mtb de 26 '' modelleri geri plana bırakması ile - belki ulaşılır olsun diye - donanımları biraz daha düşük tutması sebepleriyle bekleyenlerini hayal kırıklığına uğratabilir. Bu yıl da bence şehir bisikletleri iyi.

• Beğen
Tepkiler: MustafaNR
Salcanoyu Çok Merak Ediyorum.Bianchi (Yerli) Umrumda Değil Alt Seviye Donanım Üst Seviye Fiyatla Bir Yere Gelemez Ama Ad Sattırıyor.Sedona'da Yol Bisikleti Olarak 650'yi Çok Beğendim Yine Güzel Sezen Olacak Alanlara Şimdiden Hayırlı Olsun.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
bende salcanoyu bekliyorum bide kadro konusunda kadro 1-2 cm falan büyük olursa neler olur 2. el düşünmüştüm ama oda büyük oldugunu anladım acaba ne gibi zararları olur

Merhaba arkadaşlar şuan Bianchi speed 7000 i 650 liraya alabilirim sizce almalımıyım yoksa yeni modelleri beklemelimiyim?

@Umut Kılınç37

Bianchi Speed 7000 alma,ağır bisiklet..

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Benim 2011 model 321 in 2014 modellerdeki karşılığı hangisi oluyor hiç anlamadım numaralandırma da değişmiş herhalde:((((

@Berk Mercancı

Mühendislik harikası diyebiliriz,çok güzel..

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
@Çağlayan

Birde donanım olsaydı o bisikletin üstünde iyi olurdu sırf bu özellik için o bisiklete 1.600 lira verilmez bence :)

Sedona 920 ne yahu Carraro 224 kopyası kadro ve jantlar :)

@Umut Kılınç37

Fiyatlarına henüz ulaşamadım :)

2014 Scott modelleri;
(link)

@Çetin Güzel

Bence çıkmayacak ama belli olmaz. :D

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Emrah ONAN

Kadronun renk tonunun benzemesinden başka benzerlik göremedim ben . Sonuçta o rengi carraro bulmadığına göre kopyalık bir durum yok bence.
Bu arada altusta 9 lu sistem olmuş hayırlı olsun. :) Tourneyde 8`e geçer heralde .

Geri