Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2014 Model Bisikletler

@Onur Ali İmren

Kron bence baştan aşağı reklam tabelası aynı kiralık arabalarda düşük fiyatlı olup arabanın her yerinde firma isminin reklamının yazılı olduğu çıkartmalar olur ya aynı ondan

@Alper Gencan

sedona trek gibi markalar kış aylarında olduğumuzdan %30 indirime gittiler mağazalarda, merida da benzer markaların hepsini satan mağazalarda indirimde olmasına rağmen ayı fiyat aralığında trek ve sedonaya göre merida çok düşük donanım ile aynı fiyatı sunuyor sanki kadroları çok hafifmiş, ömür boyu garantiliymiş gibi sanki merida çok mu iyi trekden sedonadan?

(link)

meridanın bu tur bisikleti hoşuma gitmişti ama alacağım diğer marka bisikletin fiyatı merida ile aynı olmasına rağmen meridanın donanımı çok düşük geldi ve donanımı çok daha üst segment olduğundan diğer markaya yöneldim vazgeçtim meridadan...

Scudo
salcano tasarım kötü... tabi zevk meselesi. kullanıcı ile alakalı sonuçta. salcano yeşil renkten de bir türlü vazgeçmiyor

Ürün Türkiye'ye gelir mi ?

(link)

Miwok ve patwin modelleri bisikletçimde mevcut acaba bu modelinde gelme ihtimali var mı?

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Emre Tükenmez

Whistle'nin 2014 modelleri olsa gerek, (link)

(link)

2014 model olduğu kesin benim sorum Türkiye'ye gelip gelmemesi yönündeydi buna bir cevabınız var mı ?

• Beğen
@Emre Tükenmez

Accell Firması'na sorabilirsiniz,

(link)

Arkadaşlar,

Merida firmasına 2011 yılından sonra birşeyler olsun. Açgözlülük yapmaya başladırlar. 2012 modellerden başlayarak her yıl çıkardıkları bisikletlerin kompenantlarını düşürdüler fiyatları yükselttiler. Her yıl bir önceki yıla göre %10 artıyor bisiklet fiyatları. Düşük seviyeli parçalı bisikletlere çok para almaya başladılar 2012 yılı itibarı ile. Bu böyle süregeliyor. Maalesef.
Gerçi sadece Merida degil diğerlerinde de %10 luk bir artış söz konusu. Ancak modeller üzerindeki parça seviyelerini pek düşürmüyorlar. Bunun için de artışa birşey diyemem ! Bu benim şahsi görüşüm da..
Ne olacak bu fiyatlar. Bir yandan Euro ve Dolar artıyor hızla. Bir yandan her yıl bisiklet fiyatlarına gelen %10'luk bir fiyat artışı ! Bu gidişle iyi bisiklet almak isteyenler hep fazla para ödemek durumunda kalacaklar . Acı gerçek !

• Beğen
dolar olmuş 2.1, nasıl adam gibi bisiklet alabileceğim bilmiyorum. Baya baya sinirlerim bozuluyor bu duruma. Deore sistemli bisikletler iyice rüya olucak bu gidişle.

• Beğen
Tepkiler: Çetin Güzel
@Kaan Karabal

Aynı dertten muzdaribim ben de. Sedona 720 için ön sipariş verdim ama dolar bu seviyelerde dolaşırsa alamayacağım. 2,10 nedir yahu?!

Merida yol kadrosu özellikle 2014 karbon scultra geliştirmeye çok açık üst düzey bi kadro. ben yakından gördüm inceledim, ama kompenentleri daha düşük düzeyde tutuyorlar, o yönden haklısınız, ben kadrosunu çok beğendiğim için 2015 gibi bi scultura düşünüyorum.

Bisiklet alımı az olur bu gidişle yazık valla daha da yükselecek gibi dolar.

Merida Facebook sayfasından.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1525008_486763918109295_84452730_n.jpg

@ddinc

Sağlam kadro olduğuna şüphemiz yok ama o üstteki pembe ayrıntı beni scultra serisinden nefret ettirdi. :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
katılıyorum pembe yerine kırmızı veya güzel bir mavi olsaydı daha güzel olurdu

(link)

arkadaşlar nette gezerken carraronun 2014 catalogu olduğu yazıyordu buradakiler gerçekten 2014 carrarolar mı crx600'ün yerine geçicek bisiklet hangisi bunların arasından?

@BünyaminÇ.

Bu sitede 2013 kataloğuna baktım Türkiye'de ki modellerle tamamen farklı o nedenle bunlara bakmayın.

• Beğen
Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat çoğu kişi salcano'nun tasarımları beğenmiyor ama özellikle şu fotoğraflarda görülen bisikletler benim çok hoşuma gitti:
(link)
(link)

@Umut Kılınç37

Bu sene tek beğendiğim 2. linteki siyah olan. Donanımı iyi gibi de duruyor.

• Beğen
@Sercan T.

Ya bende sedona 310 almak istiyorum ama ön sipariş falan vermek gerekiyor mu? Sakarya'da var bi mağazası ama 2 hafta önce gittim hiç ön sipariş falan demediler. Şubat gibi gelir alırsın dediler. 2014 kataloğu da yoktu ellerinde?

@serdar dogusoy

Öyle bir gereklilik yok. Ben uygun kadro boyu rahatça bulunsun ve ürünün geldiği gün bana haber verilsin diye isim ve numara bıraktım. Alacak diye de not düştüler oraya.
Ancak dolar bu seviyedeyken nasıl alırım hiç bilmiyorum, bir ara gidip konuşacağım bisikletçi ile.

Geri