Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2014 The Presidential Cycling Tour of Turkey (TUR)-50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Tam Göztepe'de bekliyor olucam.Suluk felan atarlarsa kapıcam hemen :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Scudo
Daha onceden matara toplayanlara soruyorum yada bilenlere ben suanyorlerin orada olacam o adamlardan istesem vermezler mi illa aticaklar mi yani(gecen sene gittim hic alamadim yarisi izlemekten) bide finishte dagitiyorlar yaris icerisinde suanyor vasitasi ile alabilirsem cok iyi olur olmadi arkalarindan bisiklete atlicam atilani alcam :)

Samsung Galaxy S2 Telefonundan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Birde ben okulda herkezin icinde izliyorum herkez manyak misin filan diyor soruyolar ne yapiyolar nerdeler bende elimden geldince anlatiyorum :)
Anlamayan adam bile trt anlatimana bayiyor sesini kisip izleyelim diyorlar(bi bakan zaten bana soruyor anlatiyorum oturup izliyor) burda sadece biz elestirmiyoruz trt anlamayanda elestirirse hata TRT de :(

Samsung Galaxy S2 Telefonundan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi.

3. Etap arka plan videosu, çok iyi ayrıntılar var. Kahveden, sokaktan izlenimler. Hacı dede'nin bile yorumları hepsi..

belediye başkanı kaymakam anlatıyor turizm turizm. millette hemen kalkacak gelecek.
(konuyla alakalı diye böyle örnek vereceğim) ilçede bisiklet kiralanacak yer varmı yokmu önce onu anlat. yok 100 tane buzhane varmış bilmemne. buradanda anlamış olduk, 80ler 90lardaki turizm kafası neyse hala aynı. her olayda kendimizi dünyaya tanıttık lafları ve ondan sonra herkesin oraya geleceğini beklemek. bu doğanın milyon kat fazlası avusturyada norveçte orda burda var zaten. ayrıca konaklama gezme ulaşım ıvır zıvır her imkan var.
ama halkımız gerçekten on numara. yüzlerinden yardımseverlik ve iyilikleri okunuyor.

not: videodaki en son sakallı dedenin takke/kalpak ne ise ona hasta kaldım. çok tehlike duruyo. :)

• Beğen
Tepkiler: Latif Ç.
cuma günü selçuk etabını izmirde izleyecek var mı
geçen sene şeref arkadaşımız gitmişti sanırsam yanlış hatırlamıyorsam

nasıl ulaşılır yollar ne zaman kapanır bilgisi olan var mı ?
ulaşım konusunda yürüyerek mi çıkıcaz önceden gidip

Yollar 2 saat önceden kapanır ama bisikletle yada yürüyerek gidecek kişilere hiç kapanmaz sanırım. Selçuk a arabayı park edip Meryem Ana yokuşunda bir yere bisikletle çıkmak , orda beklemek çok zevkli ve keyifli olur bence. Evimde olsam muhakkak öyle yapardım. :(

Ben yarın İzmir'e gidiyorum. Cuma günü Selçuk'ta, Cumartesi günü Karşıyaka'dayım bir aksilik olmazsa. İzmir'in bir ilçesinden gideceğim için Selçuk'a yolların durumu hakkında bir şey diyemem. En kötü ihtimalle 1,5 saat öncesinden Meryem Ana'da olmayı planlıyorum. Taksi ile olmazsa Selçuk'tan Meryem Ana'ya bir yürüyüş yapacağım. Selçuk Merkez'den Meryem Ana'ya 8 km mesafe var. 2 saat falan da o sürse, bitişten 4 saat önce Selçuk'ta olmak lazım.

Evet kiralik bisiklet imkanı var ise dağ bisikleti ile o yokuşu çıkmak daha iyi olur. Zaten son 1-2 km de bulunmalısınız, atakların yapıldığı herkesin yalnız kaldığı yerler. Tüm bisikletçileri zamana karşıda olduğu gibi yalnız izlenebilir.

@Talha Ü.

taksiciler götürüyormuş ama adam seni bekliyormuş tepede tek öyle gitmek için götüren taksici yokmuş bırakıp seni dönen
bende yürümeyi planlıyorum artık izmirden 10 gibi genç çıksam 11.30da olsam en kötü yürüyerek tahminim zirvede 2 gibi olurum

şimdi yürüyüş yapan arkadaşlarla da konuştum rahat yürürsün orayı diyorlar ama yılanlar varmış ona dikkat edin sokmasın diyor : )

KONU DIŞI---Cavendish muzu beğenmedi ama altın değerindeymiş :))) (link)

Bu suluk toplama işi ne arkadaşlar şahsen sırf satmak için toplardım, kendim hayatta kullanamam:)

Onur sen kapmaya çalış. Alamazsan yarışta görevli bir arkadaşım var. Ben senin için ondan alırım@Onur Gunes

Arkadaşlar matara kapabilecek kişiler varsa yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar yarış devam ediyor mu? TRT bant yayınlarına devam ediyor.

Eurosportta canlı mı su an koşu?Trt zulüm oldu valla kimsenin birseyden haberi yok.Hayrına biriniz eurosport ya da baska bir canlı yayın linki atabillir mi özelden?

Geri