Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2014 The Presidential Cycling Tour of Turkey (TUR)-50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Eurosportta canlı mı su an koşu?Trt zulüm oldu valla kimsenin birseyden haberi yok.Hayrına biriniz eurosport ya da baska bir canlı yayın linki atabillir mi özelden??

Scudo
Aga bunlarında yarıştan haberi yok?

Yarış askıya alınmış durumda. Yarışçılar kuru zemine ya da uygun zemine ulaşınca başlayacak. İşin acınası hali ise programcılarım yarışmayı kendi programlarına başlayana kadar yarışmanın durumundan haberdar olmaması.

Yarış askıya alınmış durumda. Yarışçılar kuru zemine ya da uygun zemine ulaşınca başlayacak. İşin acınası hali ise programcılarım yarışmayı kendi programlarına başlayana kadar yarışmanın durumundan haberdar olmaması.

yaralanan 19 kişi yarışa devam ediyor deniyor trt'de, twitter'da 19 kişi hastaneye sevk edildi diyor, yuh yani

enteresan abdurrahman açıkalın twitter'da yalanlıyor açıklamayı kimse hastaneye sevk edilmedi diyor tekrar, birbirlerinden haberleri yok

(link)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Sığlanın göz yaşları. Bu belgeseli yayınlasınlar o zaman. Yarışı seyredip ne edecek?

4. gunde ilk defa teknik birsey duydum. tam da Belkov bisikleti saga sola savurmadan saglam tirmanis yapiyo Monet sarkac yapiyo derken. zamana karsi yariscilarinin boyle kullandigini soyledi diger yorumcu.

yine cavendish

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
harika tadından yenmiyor, arkadaş hala aptallık dizboyu ne işi var bariyerin yolun ortasında

pharma'yı bozamıyolar bravo, avucunu yaladı graipel

Cavendish'i izliyoruz ama sevinemiyoruz. Rekabet ortadan kalktı...

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trt Türkiye'nin yansıması, hatta olmazsa belkide o da seyredilmez. Profesyonel bi Eurosport gibi olmaz elbet. Pek bisiklet seyreden bulunmaz buralarda

ben lampreden filippo pozato nun suluğunu almıştım geçen yıl hala kullanırım :)

@ihsangencer
Yok bilmem ne partili belediyenin yaptığı yolda bisikletliler düştü,
yok yarışta 17 kişi hastanelik oldu, yok yağmur nedeniyle yarış iptal olacak, yok bilmem ne....
Yarışçılara soruyorlar: Yağmurun kaygan zemin oluştumasından dolayı iyi bir karar alındı, etap ileri çekildi diyor.
Milletin yarışla işi yok zaten. ''Kime nasıl çamur atabilirim'' dertleri bu.

• Beğen
OPQS yine yaptı yapacağını. hepsi çok güzel hazırlanmışlar, cavendishi çok güzel taşıyorlar. cavendishe de sadece sprint atmak kalıyor. adamlar ip gibi diziliyor. hiç bir disiplinsizlik ya da bozulma yok. sırası gelen çekiliyor yolu cavendishe açıyor. o da yapması gerekeni yapınca başarı kaçınılmaz oluyor. cavendish'i kimse zorlayamadığı için izleyicilerde antipati oluştu hatta :)

turda geçen sene biliyorsunuz öpüşme krizi yaşanmıştı podyumda bu sene de üstsüz dolaşan seyircilere ceza kesiyorlarmış bilginize

• Beğen
izlediğim en kötü Tur bu seneki rezillikler mi desen 3 etaptır cavendish mi desen lotto treni mi desen say say bitmiyor daha izlermiyim tur u zanetmiyorum cavendish aldı sürece(zaten sevmezdim adamı) Greipelsiz bir tur olmuyor ya lottoda ne kötü tren yapıyor arkadaş bugun son 2 km de adamları kalmadı omega 5-6 adam çekiyordu herneyse pazar günü giderim inşallah mataralarımı toplarım greipel den bir imza aldım mı benim için yeter.

Bu arada teşekürler mehmetali abi 4-5 kişi gidicez bu sene inşallah toplayacağız :)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
yarışın tüm kaydı yok sanırım
trt nin sitesinde de bulamadım

Geri