Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2014 The Presidential Cycling Tour of Turkey (TUR)-50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Scudo
(link)

kaçaklar, beyaz mayo da burda, şu dizilim iyi yardımlaştıklarını gösteriyor tadından yenmeyecek bu gün

(link)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Aytuğ Şenoğlu

yarışı başından itibaren yayınlamıyorlar. tv den izliyorum ben. web den link varmı bilmiyorum

kaçış grubu birbirini kollarsa peloton yakalayamaz bu sefer. baya kalabalık kaçmışlar

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
trt sipikerlerinin anlatımına göre yorum yapmıştım ama sallamışlar kendileri :)

10 dakika önce açtım yarışı 3-4 dakika kadar yarışı gösterdi kalan kısım ağaçlar kervansaraylar falan fıstık :)

finişe 14km. kalmış bunlar hala geyik peşinde... bu performansını futboldada bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
"Bodrum'dan geçilir de belediye başkanı konuk edilmez mi?" cümlesi asıl gayenin ne olduğunu zaten çok net ifade ediyor... Görüntüyü alabiliyor olmak yeterli... Gerisi propaganda...

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Greipel bitmiş. Son yokuşta kaldı. Kameraya da kızdı... (Eto'o bitmiş ;) )

son anlar nefes kesti. çok zevkliydi. Eurosport TR yayını bende takılıp duruyor mecburen anlamadığımız halde ingilizce yayını izledim :)

"Yalcin yalniz ne finish oldu be"

OPQS takimi biraz erken birakti galiba Cav'i.

Ya da Cav son sprintte kendine fazla guvendi ama Vivani fena uctu bu sefer. Zaten Cav ozur de diledi arkadaslarindan sonra :)

Yuriy Metlushenko yu da tam zamanında çekmeye başladılar. Adam bisikletinin zinciri atınca yol kenarında ihtiyaç molası verdi :D

graipel'i kick bokscu gürkan özkan'a benzetiyorum, hoşaf etmişlerdi gürkan'ı. son anlarını yaşıyor graipel hiç samimi gelmiyor, kameraya da sataşıyor

canondale çalışmıyor 2. seferdir viviani fırsatçı, bence de markı yalnız bıraktılar bu sefer erken ayrıldılar, viviani'nin domestiği oldu mark :) dünkü etapta markı çeken 3. olmuştu

Geri