Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2014 The Presidential Cycling Tour of Turkey (TUR)-50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

@bkaan

Bir sonraki turda ajdar 'da podyumda olacakmış günün anısına çikita muz :)

Scudo
haha :) bizim spiker ne söylediğini biliyormu acaba!! şimiz her duruma kılıf uydurmak müthiş bir uzmanlığımız var bu konuda

tur hakkında değilde sürekli trt spikerleriyle ilgili mesaj yazdığının farkında mı herkes? bisiklette bile ideoloji peşindesiniz

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
ideoloji peşinde olanlar onlar herşeyi toz pembe gösterip millete yutturmaya çalıştıkları için. bilmedikleri konular üzerine ahkam kesip ancak bisikletten anlamayan yurdum insanını kandırabilirler bunlar.
bizim hakkımız yokmu adam gibi bir yarış izlemeye? insan sormazmı kendisine bu insanlar ''televizyonumuzda eurosport olsa keşke'' dediklerinde neden acaba diye?
yarış bitiyor bunlar halen geyik peşinde ulen zaten yol yarışlarının en önemli kısmı son kilometreleridir bari burada işine sadık ol. kardeşim her işte aksilikler eksiklikler olabilir ama sen eleştirmezsen ben eleştirmezsem bunlar kendini düzelteceğinimi zannediyorsun? bi tutturmuşlar duble yol duble yol, gördük yarıştaki halinide. biz sanki uzayda yaşıyoruz aynı duble yollarda bende bisiklet kullanıyorum halini bilmiyoruz sanki... haa bumu ideoloji? asıl ideoloji kafanı devekuşu gibi kuma gömüp bunları görmezden gelmektir.
Türkiye turundan başka yarışlarıda izleyin sonra kimin ideoloji peşinde olduğuna karar verin.

@Mert E.

ne dediğimi anladığını düşünüyorum

@tuna k

An itibarıyla TRT HD'de 5. Tur etabının tekrarı yayınlanıyor. Spiker "... girişinde çaycı levent var mutlaka uğrayın çayları çok güzeldir..." diyor.

Yorum yapmıyorum..!

@thames

Dün de Güllük sapağından sonraki BP benzin istasyonunun içindeki Sultansofrası'nın çiğ böreğini ve kahvaltısını önerdi. Ayşe teyze işletiyomuş.

Allah razı olsun Levent Özçelik.

• Beğen
Tepkiler: thames
@tuna k

Bisiklet yarışlarında, bisiklet konuşulur, ara sıra bisikletçilerin geçtiği bölgeler hakkında bilgi verilir.
TRT spikeri ara sıra bisiklet yarışından bahsedip, sürekli bölgeleri anlatıyor.
Bizde, haliyle, buna karşı tepkimizi dile getiriyoruz.

TRT spikeri --> yarışı konuşursa --> bizde yarışı konuşuruz.
TRT spikeri --> propaganda yaorsa --> bizde dilediğimiz gibi onu eleştiririz.

Çözüm basit, propagandayı bırakıp bisiklet anlatsınlar bized trt spikerin'den değil yarıştan bahsedelim.

@tuna k

Bisiklet yarışlarında, bisiklet konuşulur, ara sıra bisikletçilerin geçtiği bölgeler hakkında bilgi verilir.
TRT spikeri ara sıra bisiklet yarışından bahsedip, sürekli bölgeleri anlatıyor.
Bizde, haliyle, buna karşı tepkimizi dile getiriyoruz.

TRT spikeri --> yarışı konuşursa --> bizde yarışı konuşuruz.
TRT spikeri --> propaganda yaparsa --> bizde dilediğimiz gibi onu eleştiririz.

Çözüm basit, propagandayı bırakıp bisiklet anlatsınlar, bizde TRT spikerinden değil yarıştan bahsedelim.

yarış başladı, bugünkü yarış tırmanışla bitecek. canlı yayına kadar twitter dan takip edebilirsiniz
(link)

hesabı olanlar twitter üzerinden biraz daha yarışla ilgili yorumlar için feyzi açıkalın'a söz verilmesi konusunda eleştirebilirler.

Gerçekten daha ne kadar zaman geçmesi gerekiyor değişip gelişmemiz için, yarış izliyoruz bisikletlerin anlık hızlarını, bisiklet takımında olanların görevlerini, bisiklet markalarını, bisiklet yarışını tanıt, bisikleti bisiklet yarışçısı nasıl olunur vs vs anlat TRT ilk kez izleyen insanlar var, turist gibi izliyo millet.

@Onur Kuzik

spiker in asfaltı övmesini bile ideoloj, olarak görüyorsanız ne d,yeyim. trt yi bu kadar eleştirmenizin sebebi de belli zaten. burdaki eleştirilerinizin altında siyaset var bunu herkes biliyor. neyse bu konuyu uzatmayalım.

Bugün yarışın 5. etabı geçilecek. İlk dört etabı izledim. Kısmetse bugünde izleyeceğim. Teşekkürler TRT.... Yayınlamasaydı ne yapacaktık?

@tuna k

Benim görüşlerimin altında siyaset olduğuna nasıl karar verdiniz? Bunu bilen herkes kim? Ayrıca oy verirken kabinde beraber miydik te, benim siyasi görüşüm hakkında bilgi sahibi oldunuz?

Açıkça söylemek ve tekrarlamak istiyorum, ben bisiklet yarışında bisiklet ile ilgili bilgiler almak istiyorum. Tepkimi dile getirmemin hiç bir siyasi boyutu yoktur. Siyasete alet olmam.

Ben asfalt, belediye, havaalanı vs. vs duymak istemiyorum. En azından, bunu bir bisiklet yarışı esnasında ve mütemadiyen duymak istemiyorum. Bir yarışta %80 propaganda, %20 bisiklet yarışı varsa buna tepkimizi dile getiremeyecekmiyiz?

Ve sizi tüm içtenliğime temin ederim ki, aynı şeyi bir başka TV kanalı yapsa, ben yine eleştiririm ve eleştireceğim.

Evet, bence de, konuyu uzatmayalım. TRT'nin bisiklet yarışı hakkında yeterli bilgi sunmaması ve sun(a)maması hakkında başka bir yorum yapmayacağım. Zaten her şey gün gibi ortada.

turun 8. etabı olan istanbul ayağı

CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU
FİNAL ETABI PROGRAMI
4 MAYIS 2014

8.ETAP : İSTANBUL-İSTANBUL

Start: Sultanahmet Meydanı
Finish: Cadde Bostan Sahil Yolu

Takım sunumu ve imza töreni: 10:35
Start saati: 11:35 (Sultanahmet Meydanı)
Bağdat Caddesi-Sahil Yolu Güzergahı (8 tur) : 12:15’ten itibaren
Tahmini Finish Saati: 14:15

http://i58.tinypic.com/2yv8cqo.png

avrasya bisiklet gezisine katılmak isteyenler için
(link)

LEVENT ÖZÇELİKTEN süpriz olarak bugün değişiklik yapıp yemek porgramı yerine yarış porgramı sunmasını bekliyorum. Ayrıca bisiklete binmiş küçüklük görüntülerini yayınlarsa da şaşırmam...

@tuna k

Şu yarış konusundaki eleştirileri bile siyasete bağladınız ya tebrikler gerçekten. TRT spikeri dün yayının başlarında dedi ki "Greipel dünkü yağmurda bilerek tekerleğini kaydırdı, BBC de bu görüntüyü kullanarak haber yaptı" falan filan. Böyle gereksizce konuşan bi adamı eleştirmeyelim de ne yapalım ? O zaman sizin dediğinize göre spiker de bu laflarıyla ideoloji peşinde.

• Beğen
Tepkiler: yucel gulesenoglu
Geri