Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2014 The Presidential Cycling Tour of Turkey (TUR)-50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

@Uçkun Barış CANDAN

Alanyada kalacaklarmış bugün,yarın sabahtan transfer olacakmış.

Scudo
@Erdal YILMAZ

aahahahahahahahahahahaha, adam neye ugradigini sasirmis :D

izmir'e saat 13 civari cuma gunu gelecekmis karsiyaka iskele finish, gelemeyecek olmak kotu

edit: yanlis bilgi cumartesi gunu, kesin oradayim

Arkadaslar acaba tur hangi illerden geccek?mobilim kpnu icimde bulamadim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@emircan Başbuğ06

(link) buradan bakabilirsin

Tesekkurler.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

trt spordan izleyebiliyormuyuz birde yarış ne zaman başlayacak :D

@samet türk

bitti bile kardesim mark cavendish birinci oldu alanya'da, trt'de izleniyor

Bana öyle geliyorki bu sene torku tırmanış etaplarında aradan çıkaracağı bir bisikletçi bulamaz ise ancak havagazı alır. İlk etap baktım takımlar oldukça hazırlıklı ve organize gelmişler, torku aralarda cücük gibi kalmıştı.

Cavendish'e sormuslar basin toplantisinda muzlari ne yapacaksin diye. Muz sevmem ki demis.

Muz ne yahu??

@Mert E.

abi turk halki, napcan :D

cavendish'in yarış sonu açıklamaları;

"Emeğimin karşılığını aldım"

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ilk etabını kazanan Omega Pharma-QuickStep takımından Büyük Britanyalı Mark Cavendish, "Takımım benim için güzel çalıştı, ben de etabı iyi bir şekilde bitirerek emeğimin karşılığını aldım" dedi.

Cavendish, yarış sonrası düzenlenen basın toplantısında, Türkiye'de yarıştığı için mutlu olduğunu belirterek, "Kendimi çok iyi hissettim ve yarış benim açımdan iyi geçti. Takımım benim için güzel çalıştı, ben de etabı iyi bir şekilde bitirerek emeğimin karşılığını aldım" diye konuştu.

Bugünkü etabı kazanmayı garanti görmediğine dikkati çeken Cavendish, "Önemli isimlerle yarıştım. Yaşadığım rahatsızlık sonrasında formum düşüktü ve şu anda bir çıkış içindeyim. Mayıs ayından itibaren daha iyi olacağım" ifadelerini kullandı.

Takımının bu sene çok başarılı olduğunu vurgulayan Büyük Britanyalı sporcu, "Takım olarak adım adım ilerliyoruz. Sakatlık ve rahatsızlık gibi durumlar nedeniyle takvimle ilgili değişiklikler olabiliyor. Takımım bana güveniyor, hem maddi hem de manevi olarak destek oluyor. Ben de başarımla onlara layık olmaya çalışıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

(link)

Lotto-Belisol takımı yetkilileri, André Greipel'in Mart ayında geçirdiği bir kazadan dolayı bugünkü finişi çok zorlamayacağını belirtmişler.

Takımların bazıları Facebook sayfaları üzerinden fotoğraf paylaşmış!
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10300045_313110155507043_4951390274075738666_n.jpg

@samet türk

eurosport hd genelde veriyor ve trt hd

Yarıştan bir gün öncesi alanya dan Gazipaşa ya kadar gittim yollar cam kırıkları ile dolu idi.bir gün öncesi temizleme aracı temizlemişti.çözümü içkileri pet şişede satılması gerekir.arabada içip içip yola atıyorlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alanya da hava sabahtan bu yana gittikçe kötüleşiyor, turun bu günkü etabı ertelenebilir. Alanya, Manavgat, Side ve Belek arası bu tür bozuk havalarda araçlar için dahi tehlikeli olabiliyor. Umarım start saatine kadar hava açar yok sa bu havada değil bisiklet sürmek araçla saydığım bu dört ilçe arasında seyahat etmek bile çok zor.

Geri