Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2015 Bahar Klasikleri

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04/03/3d0eb33705b9d47f089282e40e2891b0.jpg

Flanders kadrosu. Sağlam kadro.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Scudo
sky ne okur ne olmaz diye Viviani yi de kadroya almış , Thomas ve Stannard ise Wiggins den fazla ön planda. Wiggins biraz kendi başının çaresine bakacak

Sky'ın ronde kadrosu sağlam olmasının yanında yeni bisikletleri de sağlam. Yanılmıyorsam K8 bisikletleriyle yarışacaklar ve bu bisiklette küçük bir süspansiyon var. Cancellara olmasa da pazar günü ilginç bir yarış olacak.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
@AlperenErtan İlk sizden duydum hemen kontrol ettim. İlginç bir bisiklet olmuş.

http://cdn.media.cyclingnews.com/2015/04/02/2/img_5442_670.jpg
http://cdn.media.cyclingnews.com/2015/04/02/2/img_5443_670.jpg

Yarıştan çok bisikleti konuşur olduk bu kadar büyük birşey değil bu bisiklet. Neyse yarışa az kaldı bakalım

Ben maalesef fuarda olduğum için bugün konudan unsubscribe yapıyorum. Eve gidene kadar okumamam lazım. Kardeşimi tembihledim yarışı kaydetçek. Yarın Akşama buradan yorumlara bakarım izledikten sonra :)

Bahar klasiklerinin klasikleşen sorusu, Peter Sagan anıtsal yarış kazanabileceği mi? E3 Harelbeke'deki halini görünce biraz zor gibi...

Greg Van Avermaet ile Sep Vanmarche ne yapacaklar merak ediyorumm..yarışa heyacan getirecekleri kesinnn ama sep yine olup olmadık yerde atak yapmasında:krsn:Sagan yine en büyük favorilerden bencee:D:D

Sarper Günsal geçen yarış iyi kafaya almıştı Sep'i :) Sagan tabiki favori ama oradan ileri gidemiyor:) Gerçi adam daha 25 yaşında.

• Beğen
Tepkiler: H.Nadir
Cancellara ilk anıtsal yarışını 25 yaşında, Boonen ise yine bir yıl önce 25 yaşına kazanıyor ve geri kalan galibiyetleri sonra geliyor. Çok erken kazanmak bence sporcuda ters etki yapacaktır, baskı oluşturacaktır.
Bu iki sporcunun en kötü tarafları ikisininin de aynı dönemde yarışmaları, birbirlerini o kadar eziyorlar ki Boonen olmasa Fabian, Fabian olmasa ise Boonen 5-6 gibi klasik sayısına ulaşmaları içten bile değil. İlk klasiğini geçen sene 30 yaşında kazanan Niki Tepstra bile 1 yada 2 klasik kazanabilir. Sagan direk 1. lik düşünmektense bence kendini ilk 3 de hedefleyip pişmeli zaten bir kaç sene sonra ortalık kendisine kalacak.
Diğer yandan Etixx takımı ise yeni yetenekler çıkartacaktır bu klasikler için, Kwiatkowski ise geçen sene klasikçi bu sene ise turcu kimliğine bürünmüş halde, takımı onu test ediyor gibi bir durum var, bu yıl yada gelecek sene o da kendi kaderini çizecektir.
Ve bu sene Boonen yada Fabian ikilisinden birisi kazanmış olsaydı 4 defa kazanan ilk ve tek sporcu olacaktı fakat ikisi de yoklar seneye Flanders daha heyecanlı olacaktır.

@Eser Sevinç Eser,bir İtalyan yarış kazandığında iki kez haber olur:Biri kupası verilirken,diğeri de geri alınırken.Ama bu biraz emeklilik ikramiyesi gibi olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
6 saatlik bir Eurosport HD yayını, Caner Eler anlatımı... Sarper, İnan, Berkem beylerden hangisi eşlik edecek bilmiyorum ama şahane bir yarış bizleri bekliyor. koltuğuma uzanıp, hem dinleneceğim hem de yarışı keyifle seyredeceğim pazar günü boyunca. umarım Türkiye genelinde elektrikler kesilmez yine :) yorumlarınızı keyifle okuyorum, hepinize teşekkür ediyorum değerli arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@erphan Sarper ve Berkem beylerin (Veloturk) yarışları vardı bugün .Muhtemelen yarın olmazlar ekranda

Caner ile İnan anlatır ikisi de müsait şu an yarış için, belki Sarper abi yetişirse yarış sonrası gelebilir. Zaten son 30 km önemli.

@Korel Tuncan Yarışı bitirmiş hepsi. Derece olarak 17000 kişinin katıldığı bir yarışta ilk 5000'e girseler başarı olur. :p

Yarınki yarış için güzel bir link paylaşayım.Tüm takımların kadroları, ilk 15e girebilecek muhtemel kişiler, yarışa katılanların ronde karneleri gibi bilgiler var
(link)

Geri