Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2015 Bahar Klasikleri

@Fırat Y.
Klasiklerde bazı segmentler takım araçları giremeyecek kadar dar. O ellerinde jantla duran arkadaşlar tam olarak takım aracının giremediği yerlerde bir sorun olursa diye var. Bazen motorlu da olabiliyor

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
Scudo
Onlar seyirci olmaması lazım, arnavut taşlı yokuşlar sonrası lastiği patlayanlar yokuş sonuna kadar dayanıyor ve o kısımda yedek tekerleğini ihtiyacıv arsa alıyor. @Fırat Y.

Hatta bazı dar yokuşlarda Giro da böyle yokuşlar daha fazla var dar yollar orda da yedek tekerleri motorsikletlere veriyorlar @Fırat Y.

Dünden bir foto, yağmur sonrası bir sektörün durumu, hafta sonu şenliğe hazır olun,eğer tekrar yağmur yağmazsa ,bu çamurun etkileri kolay gitmeyecektir. Eğer yağmur, çamur olursa da sürpriz bir kazanan çıkabilir.
12483 dosyayı görüntüle

offf ya forumda takıla takıla yol bisikleti aldık, şimdi de yol yarışlarına sardırdık son 3 yılın paris-roubaix yarışını seyrettim bu yılı bekliyorum, yol bisikleti lobisi düş yakamdan artık, karbon kadro aldıramayacaksın bana :mad:
bu arada bu insanlık dışı parkurda yarıştırdıkları yetmiyormuş gibi bir de taştan kupa veriyorlar
fransızlara sesleniyorum; insanlık onuruna biraz saygı lütfen nedir bu ya :agla:

Bugün (1.HC) Scheldeprijs klasiği koşuluyor. Son 3 yılın şampiyonu Kittel yok. Sagan,Kristoff,Viviani,Renshaw,Guardini gibi isimler yarışıyor.

Yarışı bu linkten takip ediyorum şimdilik kesinti olmadı :)

(link)

Şu an Eurosport'ta yayınlanan yarış hangisidir ve bu bisikletçilerin bisikletleri eline alarak çıktığı yokuş nedir öyle? :) Geçen yıl ve bu yıl epey yarış izledim ancak böylesini görmedim! o_O

@Hüseyin Kara Eurosport'ta yayınlanan yarış Bask Turu 3. etabı..

Son km'de büyük kazanın yaşandığı Scheldeprijs klasiğini ise Alexander Kristoff kazandı..

https://pbs.twimg.com/media/CCFBagWVIAAbqvW.png:large

@Özgür R Teşekkürler bilgilendirme için. :harika: Çok ilginç bir yarış ve bisikletçilerin yürüyerek çıktıkları yokuş bir daha geçilecekmiş. Daha önce izlememiş olanlara ilginç gelecektir. ;)

Ulan ne kaza olmuş be. Giro 2014 izlerken zamana karşı etabında garmin dağılmıştı. O zaman böyle tepki vermiştim..

Millet Pari-Rube ne zaman? yayınlar hakkında bana bilgi verebilecek biri var mı?

@Onur Ali İmren
hakikaten dehşet bi kaza olmuş :( umarım hepsi iyi durumdalardır. paris-raubeix yarışı 12 nisan pazar günü, ama eurosporttaki naklen yayının saat kaçta başlayacağını bilmiyorum. sabırsızlıkla bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Wiggo. Tarafımızı belli edelim. :p

https://keyassets.timeincuk.net/inspirewp/live/wp-content/uploads/sites/2/2015/02/WATSON_00003758-174.jpg

Wiggins bi röportajda ''3 tdf birinciliği mi yoksa 1 paris-roubaix mi ''sorusuna Paris-roubaix demiş geçen aylarda.
Geçen seneki performansı çok iyiydi taşlar üzerinde. Bence de pazar büyük favori. Cancellara ,boonen yok ama iyi rakipleri var.(Stybar,Van marke vs..) bunu da unutmamalı !!güzel yarış olacak.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Geri