Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2015 Bahar Klasikleri

@Kaan Özçelik Fdrag formülünde ki A ve C degerleri icin daha net bir rakam olsa formül cok daha tutarli olur. Boyle olursa A ve C değerleri sinirlarda alirsak Fdrag i 4 kat farkli bulabiliriz.

Edit: Ortalama bir değer veya karşılaştırma yapmak için gayet yeterli bunda bende hemfikirim.

Scudo
Zamana karşı olayı biraz aslında teknik ve gelişme meselesi. Cancellara ve Martin kaslı ve kalınlar fakat ince Froome, Contador, Wiggins de çok iyi zamana karşıcılar. TT olayı dediğim gibi biraz teknik ve o alanda çalışmaya bağlı. Her zamana karşıcı iyi yokuşçu olur diyemeyiz Martin iyi çıktığı yokuşlar vardır ama Cancellaranın kısa yokuşlar haricinde hiç etkisi yoktur neredeyse sprinterler kadar geridedir tabi onlardan da bir kaç adım öndedir.

Bugün büyük gün, bugün bisiklet sürmeden olmaz.

CCX2ZtKUAAAOiuN.jpg

Yarışı beklemekten bisiklete çıkamadım. Efsaneler olmasa da senede bir gün olan bu yarış kaçmaz. Sabırsız bekleyiş sürüyor.

İlk bir saatin 50 km ortalama hızla geçildiği yarışta 9 kişi 10 dakikaya yakın farkla kaçıyorlar..İlk sektöre 30 km'den az kaldı..

Yayın başlıyor.Herkese iyi seyirler..:)

https://pbs.twimg.com/media/CCYttq2W4AA-OVh.jpg

Yol bisikleti kirilircilar, bozuk yolda gidemezciler, lastik patlarcilar keske bi kere roubaix yarisi izlese. Kaldirimlardan nasil iniyolar nasil toprak tas sektorlerde ne ortalama tutturuyorlar. Bu yarisin birincisinin prestiji ayri da bu tempoda bu yarisi kosabilen her sporcunun yeri ayri.

Yarış nasil gidiyor gençleeer?

Keyifli izlemeler hepinize :) iş yerinden bildiriyorum :(

Tren gecti hemzemin kapandi. TGV gecti yarista :D yalniz yarisi yavaslattilar arkadakilerin gelmesi icin. Cok sacmaydi

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Henzemin gecisindeki olay neydi oyle ya durdumasalar olay cikardi.

Millet enerji jellerini yemeye başladı:D
Tren geçeceği zaman grubun ikiye bölünmesi çok komikti. Allahtan hızlı trenmiş.

• Beğen
Kaskın faydalarına bir örnek daha..Kafanıza hemzemin geçit bariyeri düşebilir :)

(link)

Bu arada geçen hızlı tren değilmiş. Bu sene klasikleri baltalamaya çalışan Shimano treniymiş :D

https://pbs.twimg.com/media/CCZMoyZW8AAFfxZ.jpg:large

G. Thomas ne durumda? En son kaza yaptıktan sonra devam etmişti ama iyi gözükmüyordu. Yarışı bıraktı mı?

Kaçan grup yakalandiktan sonra bireysel ataklar bekliyorum, Sagan'dan bu sefer erken atak bekliyorum, hep taktik hata yapiyor saglik durumu iyiyse şansını denemeli. Sprint finishine kalirsa en büyük favorim A.Kristoff.
Greipel zorlayacak gibi bir şeyler deniyor ara ara.
Bir de Etixx Quick Step takim olarak her zaman iyi, onlardan birileri de kazanabilir.

• Beğen
Geri