Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2015 Bahar Klasikleri

Scudo
Degenkolb aldi

EQS'in genc bisikletcisi kacmayarak buyuk hata yapti. Degenkolb ile sprint finishine girmek gibi taktik hatayi nasil yaptilar bilmiyorum. Hatta genc EQS'liye one gec beraber calisalim dediginde EQS'linin kafa sallayip yardim etmemesi. Wiggins ise 30km kala kacti ama yalniz kaldi. Son 100km kala kendi takimindan kimse yardim etmedigi gibi kactigi zaman da kimse onunla beraber calismadi. Herkesin atak yaptigi acayip bi yaristi. Basim dondu vallahi

Degenkolb yada Sagan diye tahmin etmiştim ama çok güzel şekilde haketti Degenkolb. Etixx de herkes keendine çalışıyor sanki kafalar karışık.

Degenkolb o kadar zorlu bir yarıştan sonra muazzam güçlü bir sprint ile bitirdi. O kadar güçlü ki ağır çekimde sprinte başladığında arka tekerlek resmen güçten sağa-sola kaydı.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Ahmet Onur Çakmak

Almanca Eurosport' tan seyrettim. Yorumcularin zevkli ve degerli yorumlari ile mest oldum. En güzel yorumu, gurup stadyuma girince Jens Voigt yapti; " Dege gezinti yapar gibi kazanacak!" Ve neticede de Degenkolb rahatca kazandi. Jens Voigt bu isi iyi biliyor, herkesi iyi taniyor... :)

Ayrica sagan icin ayri parantez acmak lazim. Bagirsak problemi, buyuk ihtiyacini gidermek icin durmasi ve hatta bisikletini degistirmesine ragmen yarisi birakmadi

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Hasan Saylık

Sagan'ın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmiyor. Kimin bedduasını aldı bilmem ama adam Thinkoff a geldi daha iyi takım arkadaşları vs.. için lakin talihsizlikler peşini bırakmıyor.

Müthiş bir son 30 km müthiş bir sprint müthiş bir degenkolb vardı bugün. Ama asıl günün adamı herşeye rağmen yarışı bırakmayan Sagan'dı. Seni çok seviyoruz Paris - Roubaix.

@Ahmet Onur Çakmak

aynen ya, bu arkadaşlara laf anlatmakta çok zorluk çekiyoruz. dün sabah 08.30 da başlayan turumuz, 23.30'da eve dönüşümüzle sona erdi ve taş, çakıl, çamur, asfalt, kaldırıma inmeler, binmeler, çukurlara girmeler çıkmalar, bisiklet taş gibi, yıllardır taş gibi. ne jantta ne lastikte ne de göbeklerde hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar

@MehmetAliB.

bu ne hız yahu, dakikalar oldu yarış biteli :) :)

@MehmetAliB.

inşallah kardeşim.

keyifli bir yarıştı :) Caner, Sarper ve Berkem beylerin ağızlarına sağlık, sağ olsunlar 4 saat su gibi akıp geçti. hemzemin geçit kapandıktan sonra son geçen bisikletçi resmen yüreğimi ağzıma getirtti. Saganın yaşadığı talihsizlikler, ufak kazalar, pavelerin yarattığı titreşimler, sürekli yapılan ataklar, son 2 km. , veledromdaki sprint. herşeyiyle güzel bir paris-roubaix'ydi... yalnız, keşke biraz da yağmur yağsaydı :( Degenkolb'ü tebrik ederim...

Geri