Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2015 salcano xrs030 tiagra sarı – siyah

@Saturn

Merhabalar,

Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. STI kolların durumu fabrikadan dediğiniz gibi çok önde geliyor.
Kurulum yapılırken yukarı aldırdım. Hatta sağ STI kolu çok hafif dışa doğru yönlendirildi. Nedeni sağ kolun sık kullanımına bağlı olarak rahat kullanmak.
 
Scudo
@Saturn Hayırlı olsun, kazasız kullan inşallah. Hemşehriymişiz, bende İzmit'liyim, Antalya'da yaşıyorum. İzmit bisiklet için zor şehirdir. Burada bir kaç kişi daha gördüm. Soracaktım fırsat olmadı. Hele de yol bisikleti ile İzmit'te çıkacak yol buluyor musunuz? Gerçi infoda Kocaeli diyor ama ben alışkanlıkla İzmit diyorum, belki de başka ilçedir. fren kollarına cevap gelmiş zaten. Ben rengi merak ettim. Satıcı yeşil rengi bana da çok övmüştü ama ben kafamda sarıyı çok önceden kesinleştirerek gitmiştim o yüzden bakmadım bile. Bir resim koyma şansın var mı?
 
@Saturn Renk güzelmiş. Rahmetli Kocaelispor'un renkleri. Boya dökülmesi olup olmadığına hiç dikkat etmemiştim. Akşam bir de ben bakayım.
 
Salcano XRS 030 2014 model kullanıyorum, yani bundan bir önceki kadroyu. Yeni kadroyu bilerek ve isteyerek almadım. Sebebi ise eskisinin bana daha çok hitap etmesidir. Ancak bende yerinde incelediğimde yeni kadroları, renklerini beğenmiştim. Kullanan tüm arkadaşlara kazasız, belasız sürüşler dilerim. Bence fiyat performans açısından çok güzel tercih yapmışlar.

http://i.imgur.com/M2MNeUd.jpg
 
(link)

2015 modelinin ikinci elini almayı düşünüyorum ben de. Pişman olur muyum bilmiyorum. Daha önce yol bisikleti kullanmadığım için uçuk rakamlar ödemek istemiyorum. Seversem kadroyu sabit tutup diğer parçalardan eskiyenleri yavaş yavaş yükseltmeyi düşünüyorum.
 
@bozcaa Aynısını ben kullanıyorum. Gayet güzel bir makinedir. Sporcu değilseniz ve ağırlık takıntınız yoksa düşünmeden alabilirsiniz.
 
Önceki bisikletim, bütçeye göre normal ama aslında daha üst düzey bir bisiklet sürünce aradaki farkı görüyorsunuz. Salcanoda biraz kuvvet uygulayınca veya yokuş çıkarken-inerken kadronun inanılmaz esnediğini hissediyorsunuz. Daha sonra satıp, üzerine ekleyip Specialized Allez Elite aldım. Aynı vites setine sahip olmasına rağmen kadronun farkını hissediyorsunuz. Alu kadro olmasına rağmen gayet rijit ve esnemiyor ayrıca estetik tasarım açısından da çok güzel.
 
@Ferhat Aksakal evet kesinlikle haklısınız. Bu bisikletten sonra Focus Alu kadro kullandım. Kuvveti iletmede salcano çok esnediği için kayıp yaşanıyordu. F/P olarak gayet yerinde ama biraz daha üst düzey markalar alınca farkını daha net görüyorsunuz.
 
Geri