Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2016 Bahar Klasikleri

• Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç tarihi
Scudo
@Özgür R ya avatarını değiştirmişsin.. diyorum benim eküri nerde nerde nerde burdaymışsın.. zor tanıdım valla

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Özgür R @Serkan.ÇABAŞ duygulandırdınız beni 2009 WİGGO geldi aklıma; 2012 falan hikaye bu adam dönemin bütün dopelerinin tekerleğini bırakmıyordu 2009da hatta bir çoğunu da paçavra etmişti:komik::komik:

http://inrng.com/medias/TdF/wiggins/wigginstour2009a.jpg

@taner07

tekerleğini takip etse ne olacak. contadorun arkasında 6 dk fark yemiş dördüncü olmuş adam nasıl takip etmekse bu
o sene lance ve contador dopingli çıkmış sonradan ikinci sayılmış peh : )

@Serkan.ÇABAŞ hocam yarışı izlemediğin izlediysen de hatırlamadığını düşünüyorum bu laflarından sonra :komik::komik: Contador gibi son 10 yılın en iyi genel klasmancısı ve ondan önceki 10 senenin en iyi genel klasmancısı dopingle yarışıyor, Andy Shleck gibi bir yeteneğin arkasından hiç takım desteği almadan 2. olan bir pist bisikletçisini beğenmiyorsunuz :komik::komik:

2012'de ilk 10a giren adamları koysan 2009'daki çoğu takımda kendine yer bulamaz :koptum::koptum:

Belçikadaki saldırılar yüzünden yarınki dwars door vlaanderen iptal , ne desek boş hem kendi ülkemizde hem de belçikada olan son saldırılar umarım amacına ulaşamaz.

Not:bilgi kesin değilmiş ancak 4. Seviye güvenlik önlemi varmış belçikada bu seviyede açık organizasyonlara izin yokmuş.

Dwaars door Vlaanderen kadroları açıklanmaya başlandı, Valverde, Van Avaermaet,Tepstra, Gaviria, J. Stuvyen,C.Ewan,Pozzato,Moreno Hoffland gibi isimlr ön plana çıkıyor. Rota ise aşağıda ki gibi Kwaremont,Paterberg,,Nokereberg gibi sektörler mevcut, yavaştan taşlı yollara giriş yapalım,Nisan 10 'da ise paris-Rooubaix ile birişi yaparız.
60257 dosyayı görüntüle

bugun yapilan bombali saldirilar sonrasi yarislarin yapilip yapilmiyacagi buyuk bir soru isareti.

@taner07 ben direk wiggoyu savundum oysaki hatta senin laf soktuğunu düşünüp öyle demiştim.. yoksa 09 ile 12 arası katılım olarak tabiki kıyaslanmaz froome bile daha zor sarı mayo aldı wiggoya göre
beğenmemezlik değil yine diyim doping iması yaptın sandım ben

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Serkan.ÇABAŞ yok hocam yanlış anlamışız birbirmizi, Wigo adamdır :komik::komik:

Yakalanan terörist itirafçı olacağını söyleyince birer birer bombalar patladı bu sabah, uyuyan hücreler eylemlerini hızlandırdı Belçika çok kötü bir gün yaşıyor, umarım yarışları etkilemez bu olaylar...

organizasyonun 12h30 da yaptigi aciklamaya gore yarin ki yaris kosulacak.

• Beğen
@taner07

sizden ötürü efenim sizden ötürü.. hep doping hep doping bizde de istem dışı refleks gelişmiş direk gayri ihtiyarı böyle demeçler veriyoruz
halkı yanıltıyoruz sonra :p

bir cok yarisci Bruksel havalimaninin kapatilmasi dolayisi ve ucus iptalleri nedeni ile yarin ki yarisa kadrolarinin tam olmadiklarini acikladi

biraz sonra yapilacak olan toplanti sonrasi yarisin yapilip yapilamiyacagi belli olacak.

@Sinan Uyar nedir durum hocam sonuç çıkmadı mı ??

@taner07 yapılacak diye açıklama geldi ama son anda ertelenme ihtimali var bana göre ve giant-alpecin yarıştan çekildi.
(link)

• Beğen
Bakıyorum da bazı arkadaşlar velogamesi pek anlamamış, biraz yardımcı olayım;

Bisiklet İdman Yurdu; Bouhanni ve Swift'in bundan sonra klasiklere katılması beklenmiyor, değiştirmenizi öneririm :harika: Colbrelli de sadece Ghent ve Amstel'e katılacak.
Eser 360 BT: Bouhanni ve Swift'in bundan sonra klasiklere katılması beklenmiyor, değiştirmenizi öneririm :harika: Colbrelli de sadece Ghent ve Amstel'e katılacak.
Murat A: Swift ve Porte'u değiştirmelisiniz :harika::harika:
OrhCycling; Kennaugh'un Amstel'e kadar yarışması beklenmiyor :harika:
Kubilay Yavuz: Poels sadece Wallone'da yarışacak :harika: Valverde de sadece Wallone ve Liege'e katılacakmış.
Burak Kuruoglu; Froome'un klasiklerle işi olmaz. Valverde dediğim gibi Wallone'a kadar yarışmıyor, Rodriguez de Amstel'e kadar yarışmıyor :harika:
Ahmet Uzun: Dumoulin sadece Amstel'e katılacakmış :harika: Hansen de katılmıyor bu sene klasiklere :harika: Brambilla da sadece Wallone ve Liege'e katılacak.
X-Rayted: Rui Costa Amstel'e kadar yarışmıyor :harika:
Nurullah Memiş; Brambilla da sadece Wallone ve Liege'e katılacak, Alaphilippe Amstel'e kadar yarışmıyor.
Emrah: Dumoulin sadece Amstel'e katılacakmış, Porte klasiklere katılmıyor, Uran da sadece Liege'e katılacak :harika::harika:

Değişikliklerin bugünkü yarışa etki etmesi için 12:00'dan önce yapılması gerekiyor :harika::harika:

Ruis Costa takım değiştirmesi gerekli, Merida takımı ile bence hiç uyuşmadılar adam 2013 e kaçış üstadı adını aldı,Dünya şampyonluğu sonrası hiç bir hareketlilik yok.

Geri