Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2016 Mosso modelleri çıktı

2016 Mosso Modellerini Beğendiniz Mi?

• Evet

• Hayır

• İdare Eder

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Scudo
fiyatlar geçen deneye göre çok uçuk olmuş
baya zam yapmışlar

6500tl Mossoya verileceğine çok daha iyi marka alınabilir.

Ne yapmış bunlar böyle ya Kadronun içine pırlanta felan mı koymuşlar 1.460 olan bisikletim 2.340 lira olmuş yuh artık bilseydim 2 tane alırdım yedek dururdu o kadar para verceksem marka değeri yüksek bir bisiklet alırım. 1 senelik bisikletimi model yenilemek için değiştirmek istiyordum ama bu fiyatlarla tüm hevesim kaçtı değiştirsem bile bu marka olmaz herhalde.

• Beğen
Tepkiler: yihehe
@alpermtb
Malesef tüm firmalar için fiyat artışı olacak deniliyor. Carraro'dan haber bekliyordum, belirli modellerde %30 fiyat artışı olacakmış. Yabancı firmaları da göreceğiz daha...
Ahh istikrar ahhh...

Carraro'dan şöyle bir mesaj geldi... Bakalım fiyatlar nasıl olacak umarım Mosso kadar zam yapmamışlardır.
Salcano'dan daha haber yok.

Screenshot_2015-12-28-15-29-08.png

@Berke
Aynı soruyu ben de sordum bugün ve aynı cevabı aldım :) Katalog ne zaman gelecek dedim, "Bayilerde görebilirsiniz." dedi. "Bugün bayiniz Doruk Bisiklet'teydim, yeni kataloglar yok. Bari internette ne zaman modeller yayınlanacak?" diye sordum ve hala cevap bekliyorum :huhuu:

Bu arada Kadans Bisiklet'ten kötü haberi aldım, ciddi zamlı geliyor yeni modeller Carraro'dan. Babama 2015 Carraro Style Man alacağız birkaç gün içinde.

2016dabayilerden 2015 model bisiklet temin edilebilirmiyiz

@alpermtb eger istediginiz türde kadro boyunuza uygun bir bisiklet kalmış olursa alabilirsiniz ama şuan bile bayilerde sayılı bisiklet kalmış durumda.

• Beğen
Tepkiler: Helen
Cyclocross ya da yola geçme arifesindeydim, mosso'da araştırdığım bir marka idi.
Ta ki fiyatlar üzene kadar... :(

Bisiklet.com un yuuutup sayfasında yeni ürünlerden bazılarının videoları eklenmiş, ilginizi çekerse buyrunuz;

• Beğen
Arkadaşlar bisikletleri inceledim ve çok beğendim, fakat fiyatlar 2015'le kıyaslayınca çok pahalı gibi geliyor. Eğer diğer firmalar da fiyatları bu şekilde arttırırsa mosso yine makul fiyatlarda olacak gibi görünüyor.

• Beğen
@uguryilmaz144
Katiliyorum degerli meslektasim..Bence de Ultegrali olan carbonun tasarimi çok şık.. diger markalar da zam yapacaklar.. 6.500 TL gibi fiyati vardi sanirim gecen bakmistim.. jantlar haricinde sınıf atlatmislar.. bence diger markalardan da zamlar gelince makul seviyede olacak..

mosso da indirim çok yapıyorlar. liste fiyatı önemli değil bence

pahali olmasi umrumda degil valla 735 tca'mı alir yoluma bakarim ben arkadas. :) kendimi bisiklet alarak odullendirdikten sonra da bisikletime guzel bi jant ve lastik alarak odullendiririm tamam iste. :D

• Beğen
@enes dökmen ilk yol bisikletim olacagi icin sora sistemle baslayim diyorum, sonra tiagraya gecis yaparim diye dusunuyorum.

@enes dökmen 730 tca sora 1.960 tl iken 735 tca sora 2.730 tl olarak geliyo. bu fiyat farkinin sebebi kadroyu farkli boyayip masayi carbon yerine nano carbon yapmaksa cok anlamsiz. diger donanimlar ayni zaten.

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
Geri