Scudo Sports

2016'da Bianchi

Bende senin almak istediğin modelin bir altı olan
Bianchi SLR 400 var. Son iki aydır kullanıyorum, yaklaşık 500 km yaptım. Genel anlamda memnunum ,herhangi bir pişmanlığım yok.

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
Scudo
Neden bianchi Hakkında bu kadar olumsuz düşünceler belitirtiyorsunuz anlamadım öncelikle sebeblerini yazsanız anlaşılır olabilirdi yok ben kalite ararım diyorsanız herkes giant alsın o Zaman ömür boyu kadro garantisi de var

Bisikletin iyi olması sizin kullanım amacınıza hizmet ediyor olması demektir öncelikle kriterlerinizi belirleyip ona uygun bisiklet seçin belki de size uygun bisiklet bianchide de olabilir

• Beğen
ömür boyu kadro garantisi btwin de de var ben onun üstünde kadro kırılıp bana geçtikten sonra iade iade diye ağaca çıktıktan sonra bunların bir önemi yok.

marka (bence) : geri hizmetinin de iyi olmasına önem verin problem yaşamamak herkesin beklentisi ama ya yaşarsanız muhatap bulabilmek bu hangi markada varsa bence onu tercih edin.

@yaboga giant misal olarak söyledim tabi öncelikli olarak geri dönüş çok önemli markadan daha çok bayileri gezip bisiklet anladığına kanaat getirdiğiniz güvenilir bisikletçi varsa onu tercih etmek daha önemli

lapierre kullanıyorum ben de.Bianchi gibi değil accell satsa da yine fransız lapierre.Ben şimdiye kadar accell ile bir sıkıntı yaşamadım şu an kadro kulağı bekliyorum ve fikrim buna göre şekillenecek.Ancak yine de accell çalışan insanlar yerine Giant Türkiye, Delta bisiklet, aktif pedal gibi daha ciddi yerlerde muhattap olmak istiyorum.O yüzden sonraki bisikletimi lapierre düşünmüyorum artık.Almayı düşündüğünüz bianchi sizi yolda bırakmaz.Italyan olmayabilir ancak belli standartları var.Ben ancak önerilmiş zaten Triban'a bakardım.Ya da mumkunse tiagra donanımlı başka bi şey bulun.Audacio 400 benim ilk yol bisikletim.

Açtığım başlığa yorum yapan herkesin ellerine sağlık teşekkür ederim.
Dediklerinize birebir katılıyorum. Belli bir seviyeye ulaşmış bir markadan bahsediyoruz. Ben kendi açımdan söylemek istiyorum amacıma hizmet edebilecek modelleri var(yol bisikletleri için konuşuyorum). Fiyat uygunluğuda var ve de öğrenci için öncelikli bir şey.
Btwin listemde daha önceki mesajlarımda da belirtmiştim.
Ancak kadrodur tekerlektir kırılıp da bana saplandıktan sonra ya da benim düşmeme sebep olduktan sonra isterse milyarlarca tazminat ödensin bana benim için hiç bir şey ifade etmez. Ben gözümle gördüğümde bana güven verecek ve de amacıma uygun hizmet edecek bir bisiklet arıyorum.
Strelok adlı üye memnun olduğunu yazmış. Bunun bana güven vermesi gibi kötü yorum sahipleri de marka hakkımdaki güvenimi kırdı.
Neden Bianchi sıkıntılıda aynı fabrikadan çıkan "kardeş" marka olan Carraro da neden sıkıntı yok?
Eğer diyorsanız ki "Kardeşim alma alırsan ölürsün!" almam ama önemli bjr sebep göremedim...

dostum bianchi den korkma seni üzmez yarı yolda bırakmaz bende bianchi almayı düşünüyordum kendime uygun bulduğum kardeş firması carraro da buldum.. Çevremde bianchi kullananlar var 1-2 günlüğüne aldığım olmuştu gayet de sağlam ve tatmin edici.. Kötülenme sebebi f/p oranı olmaması pahalı olmasıydı ki bu sene bianchi fiyatlara zam vermiş de diğer firmalar kadar değil 2015 de salcanonun 1000₺ yazdığı bisikletler 1300-1400₺ olmuş bu sene fiyat performans olarak bianchi öne çıkabilir

• Beğen
Ben bianchi de karar kıldım eğer daha uygunu bulmazsam bu markayı şececeğim.
Hem belki de öncülük etmiş olurum ön yargıyı kırmaya :D

• Beğen
Tepkiler: roberock43
aldığın bayiye dikkat et o zaman hiç bir marka üzmez zaten seni :) şimdiden hayırlı olsun:)

• Beğen
kesinlikle bayi çok önemli en ufak sıkıntında bisikletle ilgili sorunun olduğunda muhatap olabileceğin güvenilir bir yer seçmelisin.

• Beğen
Bazı yorumlar sadece karalamk için atılmış ve kalmış gibi görünüyor. Ben iki yıl önce ilk bisikleti aldım. Carraro 225 hiç bir sıkıntı yaşamadım denebilir. lastik patlaklarını saymaz isek -ki bu da çok çok normal bir durum- sonra yine accell guruba ait olan lapierre sensium 100 aldım. şuan kullanıyorum. bir sıkıntısını görmedim. binmek isteyene hepsi bisiklet. alacağınız tavsiyelerde de kullanıcı tavsiyesi her zaman önemlidir. çevrenizde kullananlar ile görüşmek bir tur bisikletlerini kullanmak sizin fikrinizin gelişmesine sebep olacaktır. Tur sürüşlerinde 20 kg lık çelik bisiklet sürenlerde gördüm. Deneyerek dokunarak almanız verebileceğim en iyi tavsiyedir. Birde önemli olan aldığınız bisikletin servisinin bulunduğunuz ilde bulunması seçimde göz önünde bulundurulması gereken bir etkendir.

@bforummurat
El8mdeki carraro sifir bi alet. Duzeltene kadar canim cikti. Arka gobek degisti cant telleri degisti. Fren telleri degisti.
Ayni firmanin farkli urunlerinde de sayisiz sikinti yasayan bircok tanidigim var.
Bu adamlarin ulkeye getirdigi lapierre markali bisikletlerde bile sikinti var. Ona bile orijinalini sokup dandigini takiyorlar.
Alinmaz accellden bisey

@Kuzey Ege marka model nedir acaba sizin düzeltene kadar canınızı çıkaran bisikletin ?

@Kuzey Ege
Tüm lapierre modelleri fransız.Altında olan kod ile kayıtlı benim bisikletim lapierre'nin kendi sitesinde.

• Beğen
Hangi marka olursa olsun çok merak ediyorum herhalde adamlar uğraşmak istemiyor şu çamur at izi kalsıncılara açacaksın 1-2 dava bak bakalım neler oluyor.

@bforummurat
022 race

• Beğen
@Uptown Cyclist
Ben de bir sure lapierre kullandim da uretildiginden farkli bir aynakol gelmisti ve urun hataliydi. Degistirdiler ama bin kere ozur dilediler falan. Yazik, lapierre gibi asil mutevazi kaliteli bir marka hic oluyor bunlarin ellerinde.

@Kuzey Ege
Zaten dediğim gibi accell'in elinde olduğu için almayacağım.Yoksa markadan ve bisikletimden çok memnunum

Yorumlarından dolayı yorum sahiplerine teşekkür ederim.
Mennun olan kadar da mennun olmayan sayısı fazla anlaşılan. Carraro cr modellerinde sıkıntı yaşayanları okudum bu forumda. Hak da veriyorum gerçekten ama hala havada kalıyor siz de farkındasınızdır.
Forumda nefret edilen bisiklet markası başlıklı konuda bianchiden carrarodan nefret edenler olmuş. Şeklini renk kombinasyonlarını vs. sevmeyerek yazmışlar bu yorumlarını. Vende tabiki de Bianchinin artık "eski bianchi" olmayışını yazanlar da var.
"En güzel şey sizin olandır çünkü o sizindir" derler hiç karşılaştınız mı bilmem ama.
Bianchiye antipatim de oluştu sempatim de.
İnşallah yaza bisikletimi tanıtmak nasip olur bu forumda. Pişman olmamak için okumaya devam...
Herkese bol pedallamalar keyifli günler dilerim ;)

Geri