Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2016'da Bianchi

2. el düşünmek istermisin. aynı fiyata daha iyisini bulabiliyorsun

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
Scudo
@chnkrmz
Teşekkür ederim 2.elden çok başım yandı şimdiye kadar düşünmüyorum

@Hastateker arada göz at gene sen. kimisi alıp kullanmadan satıyor. kimisi alıp bi iki kere kullanıp satıyor. kimiside çok kullanıyor ama temiz kullanıyor satıyor. kimiside haşat edip satıyor.
sen haşat edenlere denk gelmişsin.
2. el düşünmesende bisiklet alana kadar 2. el bisikletlere de bak derim.

2.el denk gelince iyi ve de hesaplı oluyor. Ama olumsuz yönde insanlarla yüz göz olmak istemiyorum. Insanların davranışları artık mallarını kakalama çalışmakmış gibi geliyor hoşuma gitmiyor. Teşekkür ederim yorumunu için

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
57300 dosyayı görüntüle
@wenomn nasıl burda üretilmiyor?
FB_IMG_1456965871494.jpg FB_IMG_1456965871494.jpg FB_IMG_1456965883882.jpg FB_IMG_1456965871494.jpg FB_IMG_1456965883882.jpg FB_IMG_1456965871494.jpg FB_IMG_1456965883882.jpg FB_IMG_1456965901005.jpg FB_IMG_1456965871494.jpg FB_IMG_1456965883882.jpg FB_IMG_1456965901005.jpg FB_IMG_1456965890835.jpgDaha resim isteyen olursa Pazar günü atarım Hatta daha da ileri gidip canlı yayın linki eklerim

Mobilde olduğumdan fotoğraflar fazla çıkıyor

Bu işi uzmanca yaptıklarının kanıdı.
Salcano fabrikası daha çok atolye gibi duruyordu gördüğüm fotoğraflarda hatta nasıl bu kadar çok üretim yapabiliyorlar diye şaşırmıştım :D

@Uykusuz007
O üretilenler lapierre kadro değil, değil mi? Fransa'da olan modelleri kullanıyoruz çünkü

Şuan ki bisikletimden önce yıllarca çelik kadrolu çift amortisörlü bir bianchi extreme kullandım.Binlerce km yaptığım halde bir kere bile beni üzmedi patlakları saymıyorum tabi ki:) Şunu söyleyebilirim milletin dediği değil senin ne düşündüğün en önemlisi,sen makinene ne kadar bakarsan o da seni aynı ölçüde üzmez,senin tadını kaçırmaz.;)

Herhangi bir markadan bir bisiklet alır kullanırsın ümit olur,salcano olur,carraro olur bunu tanrı yaratmıyor insan üretimi arkadaşlar.insanlarında hata payı olur şimdi bir model sorunlu diye hemen markayı çöpe at ve karala bu neyin kafası ya.

Marka değeri göreceli bir kavram, sanırım Bianchinin poblemi bu. Otomobil ile karşılaştırırsak bu markayı Fiat ile aynı konuma koyabiliriz. Uzun geçmişi kuvvetli referansları var ama ilk üçe veya beşe giremiyor bir türlü. Oysa pazarda atak davranmayı biliyor, yeni pazarlara ilk giren oyuncu olmaya çalışıyor. Ürünleri standartları tutturuyor , bir problemi yok, karlılık ok... Beğeneni var, fanatiği yok (tofaş kızlarını saymıyorum)...

@aknorl
Güzel benzetme :D tebrikler :D
Düşüncelerinize katılıyorum.
İnşallah slr600 ile bu yaza aranıza katılacağım

bende uzun süredir araştırıyorum. 100 lira daha arttırınca kron geliyo- 200 lira arttırınca sedona vs.. seçenek çok olunca bişey alamadım. en son fat bike alıcam diye konu açtım. onu alırsam bu seferde niye giant yada scott almadım diye kendimi yiyip bitiricem. kendimi de iyi bildiğim için en ucuz olanı seçicem yine sanırım. b-twinin dekatlonda 470 liraya 26 jantlı bir mtb modeli var onu alıcam galiba.. sorumu da sorayım sırası gelmişken :) marmara forum mağazasında var mıdır yoksa internet mağazalarından mı sipariş etmek gerekiyor ?

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
Dechatlon da rockrider 340 vardı herhalde. Uygun fiyatlı ama maşa ayarı yapılıyordu sadece kitleme özelliği yoktu.
Ben de ilk başlarda göz gezdirmiştim ama kitlemesiz maşa sıkıntı geldi bana.
Bir üstü olan modele bakabilirsiniz rr 500 herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: DKN
kron a bence bulaşma (bence).

Bianchi sanırım pazara ilk giren iyi markalardandı. Hatırlarım 90 ların başında siyahlı morlu kadrosuyla aspid serisi (yanılmıyorsam) hepimizi kendine hayran etmişti ve üst klasmanda yer aldığından hepimiz alamıyorduk maddi imkanlar belki de. Bir çoğumuz gazetelerin verdiği ithal markalara yönelirken diğerleri yerli üretimlere biniyorduk. Hatta çoğumuza vitesli dağ bisikleti hayaldi.dönemin bmx hayranlığı,ortadan kırılan bulgar malı kontrapedal bisikletleri varken mtb kavramı da neydi işte bunları bize Bianchi gösterdi.
Pek çok açıdan bize ilham sağladı kimine göre hala idoldür ve değişilmezdir.

kötü marka ayrıca artık türkiyede üretilsede tamamen yabancı sermayeli accell diye bir firmaya ait. yazık günah o kadar para verilmez. şimdi yeni bir marka çıkıyor tetra diye tamamen yerli sermaye o kıyasta bir bisiklet olacak.

@username_1987
Yorum yaptığınız için teşekkürler.
Markayı kötüleyen yorumlar önceden de vardı ben şahsımca merak ettiğim şey neye dayanarak markayı kötüediğiniz?
Bilinen bir sorunu mu var. Lanetli marka mı?
Ciddi anlamda olumsuzluklar varsa tabi ki de size hak veririm hatta diğer bianchi kullanıcılarıda verir.
Ama "Biamchi kötü; sebebi şu şu şu şu..." deseniz daha da güzel sonuçlar doğacaktır

• Beğen
Tepkiler: engin444
Geri