Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2017 Scott Speedster 20 - İlk bakış

Arkadaşlar 2. Elde uygun temiz m beden speedstar 20 buldum. Boy 181cm iç bacak 84cm, m küçük gelir mi acaba?
Uzun yol düşünceniz varsa biraz ufak gelir sanırım. Yine de bu ölçüler konusunda uzman üyeler daha iyi bilir. Scott'ın ölçülerini bilmiyorum ama sizinle ölçülerimiz yakın.
Bende B'Twin var, L beden. Canyon bana M beden öneriyor. Ölçülere baktığımda B'Twin'de L bedendeyken Canyon'da M bedene denk geliyor.

Scudo
@Kaya42 muhtemelen küçük gelir. Scott kendi sitesinden ölçü tablosunu kontrol edebilirsin.

M beden S10 kullanıyorum. Sizin ölçülerinize bisiklet küçük kalır.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Arkadaşlar 2. Elde uygun temiz m beden speedstar 20 buldum. Boy 181cm iç bacak 84cm, m küçük gelir mi acaba?
Hocam küçük gelebilir. 183 boy, 82 iç bacak ölçüsü ile 56 kadro çok ideal geliyor. Speedster10. Bence 56 zorla. Deneme şansın varsa da denemeden alma.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Herkese selamlar, bende scott speedster 20 sahibiyim. Geçmiş sayfalarda fc-rs500 aynakol takılan bisiklet gördüm , yanılmıyorsam o bisiklet de tiagra 4700 serisine sahip. Bu aynakol 11 li sete uyumlu yazmışlar, tiagra 4700 ile kullanımda sıkıntı çıkıyor mu? Bilen kardeşlerimiz, abilerimiz cevaplarlarsa sevinirim.

Herkese selamlar, bende scott speedster 20 sahibiyim. Geçmiş sayfalarda fc-rs500 aynakol takılan bisiklet gördüm , yanılmıyorsam o bisiklet de tiagra 4700 serisine sahip. Bu aynakol 11 li sete uyumlu yazmışlar, tiagra 4700 ile kullanımda sıkıntı çıkıyor mu? Bilen kardeşlerimiz, abilerimiz cevaplarlarsa sevinirim.
O değişimi yapan benim. Aynakolda 10'lu 11'li konusu farketmiyor. Tiagra sete 11'li aynakol takabilirsiniz :harika:
(Hatta aynı set ve aynakol şu an başka bisikletimde çalışır durumda halen)

Tamamdır abi çok sevindim, 50-34 aynakolu 52-36 ile değiştirip rubleyi 11-34 ile değiştirmeyi düşünüyorum. teşekkürler
Abi bu arada 4700 aynakol ile rs-500 aynakol arasında ağırlık farkı var mı?

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba. 2017 Scott Speedster 20'de (fabrikadan 25 lastikle geliyor) 28 lastik kullanan oldu mu? Olduysa 28 lastikle kadro arasinda ne kadar mesafe kaldi, biraz tombul bir lastik de sigar mi?

Sanirim 2018 itibariyle 32'ye kadar destekliyor kadro fakat 2016-17 icin internetteki bilgiler celiskili. Bisikletimin uzerinde hala orjinal lastikleri duruyor ve degistirriken 28'e gecmeyi dusunuyorum, bu nedenle size danismak istedim. Tesekkurler.

2020 Scott spesteer kullanıyorum 28 takılı sıkıntı yok hatta 32 ye kadar destekliyor.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Geri