Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2017 Scott Speedster 20 - İlk bakış

@Yusufmnts
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Reelde 110 120 psi basabiliyor mu?Renk uyumu güzel olmuş.Çakar lambası da iş görüyorsa bir taşla üç kuş vurmuşsunuz.
Bataryası da şarj edilebiliyorsa harika ötesi.

Scudo
@hamlet2006 Çakar lambası da iş görüyorsa bir taşla üç kuş vurmuşsunuz.

Rica ederim. Lastiklerim yeterli basınca ulaştığı halde kolaylıkla basmaya devam ediyor hiç şüpheniz olmasın.
Aynen dediğiniz gibi renk uyumu, gücü ve lambası da hoşuma gittiği için aldım. Mümkün olduğu kadar yüksek psi basan bir pompa edinmekte fayda var.

@Yusufmnts Peki çakar lambanın enerjisi bittiğinde ne oluyor?Sarj edilebiliyor mu?Yoksa değiştiriliyor mu?Ya da hiçbirşey yapılamayıp atıl mı kalacak?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@lercan2000 Bu yağmurlu havalarda üzerindeki lastikler ile sakın sürüş yapmayı denemeyin. Allah korusun.

• Beğen
Tepkiler: lercan2000
@lercan2000Doğru diyorsun hocam diğer bisikletten kalandı güzel birşey alacagim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@lercan2000Birde bana bisiklet saati saran arkadaşlar var mi ?bike computer orta halli birsey

@FatihKaRa
Güzel günlerde kullanın. Hoşuma giden bir bisiklet. Berk zaten tüm detaylarıyla anlatıyor, paylaşıyor. Size de çok faydası dokunacaktır.

Bu arada gps'li km saati isterseniz markette bir ilanım var, incelemenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Karabas
Sarı renge sahip olan scottun gravel 2017 modeli haliyle bıraz daha kalın lastik hacmine sahip 700*28 olmalı

• Beğen
@FatihKaRa Bir önceki sene olunca 105 set siyah siyah göz alıyor hemen :) Güle güle kullanın :harika:
Jantlarda değişmiş sizin, baya hafiflemiştir. Tartma imkanınız oldumu acaba?

• Beğen
@FatihKaRaHayırlı olsun kaskınızı nereden aldiniz

Bugün yağmurlu sürüşten sonra özellikle tektro arka fren pabucum çok hızlı bir şekilde eridi.
Siz de böyle bir durumla karşılaştınızmı?15159546025981049650142.jpg pedin kalınlığı 0.4 cm

@BerkEvren
Hic begenmedim. Hollandali zengin esnaf bisikleti gibi olmuş hıhh piyuvvvv ( gishanç mod : On )

Geri