EnesKlf07
Daimi Üye
- Tepki
- 487
- İsim
- Enes Kalfa
- Bisiklet
- Scott
1 seneyi geçen sürenin sonunda yeni bisikletime kavuştum. 2019 yılının Nisan ayında 4 senelik emektar speedster 40 modelini yenilemeye karar vermiştim. Bisiklet firmasında çalıştığım için gelecek olarak Scott siparişinin içine 2019 Scott Foil 20 modelini ekledik. Fakat stok ve sevkiyat sıkıntısı yüzünden foil elimize ulaşmadı. Bende 2020 leri beklemeye karar verdim. Yine aklımda foil modeli vardı. Fakat sonradan bu makineyi inceledim foil ile aynı fiyat olmasına rağmen 500 gr civarı daha hafifti ve dışarda kablo vs bulunmuyordu. Siparişe ekledik. Geldi gelecek derken Corana virüsü patlak verdi sevkiyat yine gecikti. En son Pazartesi günü sonunda elime ulaştı. Rüyalarıma giren bisiklete sonunda binme keyfini yaşadım. Makine tam anlamıyla mükemmel. Zaten rengi beni benden aldı ilk gördüğümde. İlk test sürüşünü de yaptığım bu sabah fotoğraf günü olarak ilan ettim. Alışma ve deneyim sürecini ilerleyen zamanlarda yine buradan aktaracağım. Düşünen ve almak isteyen varsa gerçekten çok güzel bir makine. Umarım herkes bir gün şu yaşadığım duyguları yaşar. Bir zamanlar sadece hayal olarak buraya fotoğraflarını koyduğum bu tarz bir bisiklete binmek benim için çok güzel bir duygu. Forumda ki Scott ailesine de buradan sevgiler.