Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2020 Scott Addict Rc 30

EnesKlf07

Daimi Üye
Tepki
487
İsim
Enes Kalfa
Bisiklet
Scott
1 seneyi geçen sürenin sonunda yeni bisikletime kavuştum. 2019 yılının Nisan ayında 4 senelik emektar speedster 40 modelini yenilemeye karar vermiştim. Bisiklet firmasında çalıştığım için gelecek olarak Scott siparişinin içine 2019 Scott Foil 20 modelini ekledik. Fakat stok ve sevkiyat sıkıntısı yüzünden foil elimize ulaşmadı. Bende 2020 leri beklemeye karar verdim. Yine aklımda foil modeli vardı. Fakat sonradan bu makineyi inceledim foil ile aynı fiyat olmasına rağmen 500 gr civarı daha hafifti ve dışarda kablo vs bulunmuyordu. Siparişe ekledik. Geldi gelecek derken Corana virüsü patlak verdi sevkiyat yine gecikti. En son Pazartesi günü sonunda elime ulaştı. Rüyalarıma giren bisiklete sonunda binme keyfini yaşadım. Makine tam anlamıyla mükemmel. Zaten rengi beni benden aldı ilk gördüğümde. İlk test sürüşünü de yaptığım bu sabah fotoğraf günü olarak ilan ettim. Alışma ve deneyim sürecini ilerleyen zamanlarda yine buradan aktaracağım. Düşünen ve almak isteyen varsa gerçekten çok güzel bir makine. Umarım herkes bir gün şu yaşadığım duyguları yaşar. Bir zamanlar sadece hayal olarak buraya fotoğraflarını koyduğum bu tarz bir bisiklete binmek benim için çok güzel bir duygu. Forumda ki Scott ailesine de buradan sevgiler.

Dosyalar

• IMG_0167.jpg
    1,9 MB · Okunma: 503
  • IMG_0174.jpg
    1,5 MB · Okunma: 358
  • IMG_0176.jpg
    2,5 MB · Okunma: 336
  • IMG_0207.jpg
    1,8 MB · Okunma: 340
Scudo
Allah kaza bela vermesin inşAllah maşAllah diyelim

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Öncelikle Maşallah harika görünüyor, Allah kaza bela vermesin. Bir Foil kullanıcısı olarak gerçekten merak ettiğim bir model olmuştu bu yeni model, izlenimlerinizi yazarsanız ilerleyen günlerde bizlerde faydalanırız :))

• Beğen
Merhaba,

Öncelikle güle güle kullanın.

Aero bike için beni bu aralar şeytan dürtüyor, çeşitli alternatiflere bakıyordum, addict rc'nin kadrosunun diğer aero bisikletler ile hemen hemen ayni seviyede olduğuna dair görüşler var incelemelerde ( teknik veriler nedir bilemiyorum ) o yüzden araya girip kafa karıştırıyor. Entegre kokpit çok çok iyi duruyor bisiklet üzerinde. Force etap modelini mıncıkladım biraz, vitesler de tamamen kablosuz olunca jilet gibi olmuş bisiklet. Benim baktığım RC 20'de aero jant yoktu, aero jantlar seçenek sunsalar ( bu durumda ya ağırlık artacak, ağırlığı düşük tutmak isteseler hafif aero jantlar çok pahalı ) ciddi şekilde aklımı çelecek.

Bir süre kullandıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırsınız umarım. Eger şansınız varsa, tecrübe ettiyseniz aero bisikletlere göre değerlendirme yapabilirseniz çok sevinirim.

Tekerinize taş değmesin.

• Beğen
(link)
İnceleme ve detaylı fotoğraflar var bakmak isteyenler için.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
maşallah kazasız belasız sürün:harika:

• Beğen
valla güle güle binin rengi çok güzel duruyor. jantları stok mu pek anlayamadım ama kötü olduğunu sanmıyorum.

• Beğen
Bana bir ipad ekranı borcunuz var, fotoları açınca ekran alev aldı sira...
maşallah güle güle kullanın kazasız belasız👍🏻

• Beğen
Ben foil kullanıp beğenmeyenlerdenim. Addict hep aklımın köşesinde kalmıştı, fakat bu RC'nin görüntüsü mükemmel, yol performansının da iyi ise tadından yenmez duruyor.

Konuyu dağıtmadan sorayım Foil de beğenmediğiniz ne oldu acaba benimde aklımın köşesinde kalan tek Scott modelidir foil. Onun dışında pek beğenmiyorum Scott modellerini.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Teşekkür ederim herkese. @trainspotting35 İlk sipariş elime ulaşsaydı foil sahibiydim şuanda. 2016 senesinden beri foil hayranıyım. Ama aynı fiyat olmasına karşın bu kadar fark olunca ve aero yapısında fazla fark olmayınca bu modeli tercih ettim. Pedal ve suluklar ile foilin fabrika ağırlığına denk gelmiş oldu şuanda. Fiyat farkı olmadan bu fark olunca ister istemez vazgeçmiş oldum foilden. İlerde ikramiye çıkarsa foil almadan durmam orası ayrı bir konu tabi, yeri ayrı foilin :koptum:

Allah kaza bela vermesin inşallah. Keşke eski addict çizgisinden vazgeçilmeseydi ben bir türlü ısınamadım su disc frenli modellere.😬

Kendisi takım arkadaşım olup, bisikleti canlı canlı görmüş biri olarak şunu söyleyebilirim. Bence Scott’ın ürettiği en zarif kadro olmuş. Hatları çok güzel. Hatta fotoğraflar, bisikletin güzelliğini tam olarak yansıtamamış bile diyebilirim. Renk oldukça kişisel bir şey olsa da bence çok güzel bir mavi tonu seçilmiş. Tubing aero olmasa da, drop arka maşası, gizli kablolaması ve ince alın borusuyla durduğu yerde bile hızlı gidiyor algısını çok iyi veriyor :)

Pazar günü ilk grup sürüşünde piyasaya çıkartacağız :) Takım puncherımıza hayırlı uğurlu olsun.

@EnesKlf07 hayırlı uğurlu olsun kardeşim.

Abiciğim bu nedir, çoluk çocuk var etrafımızda atmayın şöyle şeyler ya.

Şaka bir yana hayırlı olsun dostum. Kıskandım 😀

Güle güle kazası belasiz kullanın. Kablo gizleme olayı müthiş olmuş

Babamın asker arkadaşı ve ailesi Emirdağ'dan gelmişti İzmir'e bizi ziyarete. Şehirde gezerken Karşıyaka'ya geçmek için vapura bindik. 5 yaşlarında bir kızları vardı, adı Semiha. Sağa baktı, sola baktı ve o can alıcı soruyu sormuştu babama. "Amca bunun teteri nerde?" demişti.😅 Neyse, boşverin hikayeyi.😋
"Dayı bunun fitesi, freni nasıl çalışıyor" diyesim geldi.😆 Gerçekten çok hoş görünüyor. Normalde kara bisikletleri severim ama bu çok güzel.
---MaşAllah.😁 Altınızda eskisin.

Kendisi takım arkadaşım olup, bisikleti canlı canlı görmüş biri olarak şunu söyleyebilirim. Bence Scott’ın ürettiği en zarif kadro olmuş. Hatları çok güzel. Hatta fotoğraflar, bisikletin güzelliğini tam olarak yansıtamamış bile diyebilirim. Renk oldukça kişisel bir şey olsa da bence çok güzel bir mavi tonu seçilmiş. Tubing aero olmasa da, drop arka maşası, gizli kablolaması ve ince alın borusuyla durduğu yerde bile hızlı gidiyor algısını çok iyi veriyor :)

Pazar günü ilk grup sürüşünde piyasaya çıkartacağız :) Takım puncherımıza hayırlı uğurlu olsun.

öncelikle bisiklet hayırlısı olsun. ikinci olarak şu dönemde grup sürüşü yapmamanızı , yapıyorsanız da çeşitli mecralardan bunu duyurmamanızı rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: Theo3232
Hayırlı olsun, gerçekten bisiklet konusunda yeni bile olsam bu markanın hastası oldum desem yeridir.

Geri