Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2021 yılı için bisikletlerde zam beklentiniz

Vakıfın sıtesıne baktım gözüküyor orada. Accel bısıklette var anlaşmada. Gıdıp bankaya sormak lazım. Yarın sorayım durum neymiş

(link)
Bu kampanya duyurulduğunda 0.69 ile veriyorlardı. 1.44 ile sosyal hayata destek değil köstek olunur ancak :(

Scudo
Bu kampanya duyurulduğunda 0.69 ile veriyorlardı. 1.44 ile sosyal hayata destek değil köstek olunur ancak :(
Örnek tablo dıyor. Yazıda 0.55 yazıyor. Zaten öyle değilse hıc bı ıse yaramaz doğru

Örnek tablo dıyor. Yazıda 0.55 yazıyor. Zaten öyle değilse hıc bı ıse yaramaz doğru
Bu sistemle alırken bazı bisikletçilerin gönülsüzde olsa uyguladıkları iskontodan da yararlanamıyorsun tabi. Üstüne kredi faizi binince. Evkur'dan telefon almak gibi bir şey oluyor maalesef.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Bu sistemle alırken bazı bisikletçilerin gönülsüzde olsa uyguladıkları iskontodan da yararlanamıyorsun tabi. Üstüne kredi faizi binince. Evkur'dan telefon almak gibi bir şey oluyor maalesef.
iskonto dediğiniz markanın sitesinde yazan fiyatın altına inmeleri mi? genelde hep o fiyatın üzerinde oluyolar çünkü

iskonto dediğiniz markanın sitesinde yazan fiyatın altına inmeleri mi? genelde hep o fiyatın üzerinde oluyolar çünkü
Liste fiyatının üstüne çıkamazlar. Eylül ayında Carraro Sportive 330 almıştım ben. 4610,00 TL liste fiyatı üzerinden %5 indirim yaptılar ve 4380,00 TL'ye geldi. İskontoyu'da üretici belirliyor sanırım. Satıcı onun müsade ettiği sınırlar içerisinde inisiyatif kullanıyor.
Liste fiyatının üstüne çıkamazlar. Eylül ayında Carraro Sportive 330 almıştım ben. 4610,00 TL liste fiyatı üzerinden %5 indirim yaptılar ve 4380,00 TL'ye geldi. İskontoyu'da üretici belirliyor sanırım. Satıcı onun müsade ettiği sınırlar içerisinde inisiyatif kullanıyor.
Bu arada bu tamamen bir mantık yürütme:) tam olarak işleyiş nedir bilmiyorum net şekilde.

• Beğen
peki taksitte oluyor mu iskonto. ben bir defa n11 den aldım birindede eski model aldığım için bilmiyorum pek. n11 den aldığımda da indirmi n11 yapmış biz mağazadan satarsak o indirmi yapamayız demişlerdi :) n11 i aradan çekelim daha ucuza verin demiştim ben :D

peki taksitte oluyor mu iskonto. ben bir defa n11 den aldım birindede eski model aldığım için bilmiyorum pek. n11 den aldığımda da indirmi n11 yapmış biz mağazadan satarsak o indirmi yapamayız demişlerdi :) n11 i aradan çekelim daha ucuza verin demiştim ben :D
Bilmediğim yerden geldi soru😁 Taksitle bisiklet ne aldım ne de yakın çevremde birinin tecrübesine sahit oldum. Gidip canlı kanlı görüşülmek lazım bu kısmını

• Beğen
Bu tamamen şans ve satıcının o günkü moduna bağlı. Gravel i alırken piyasa fiyatının %20 altına nakit olarak almıştım. Fire 3.2 yi alırken de sadece 800 lira indrm yaptılar. Ödeme koşullarında ödemenin bir kısmını nakit bir kısmını kredi kartına taksit olacak şekilde ayarladılar. Fiyasanın durumu, satıcının o dönemki paraya olan ihtiyacı gibi unsurlar çok önemli etkenler. Şu and abayilerde bisiklet dahi bulmak imkansız gibiyken kimse bisikletin liste fyatının %20 altına bisiklet satmaz. Ama bakarsınız pandemi bitmiş, ikinci el pazarı bisiklet kaynıyor, bayiler sıfır bisiklet satamıyor o zaman şartlar biraz değişebilir.

Bu haberleri de duydum ya %40 5p zam iyi ki kışın almışım artık vbenim gravel g0 seniye 5700 filan olur ya da daha fazla alamazdım ozaman

@Bıyıkov bunları öğrendiğim iyi oldu. alacak olursam o zaman ankaraya gidip belirlediğim bisikletçileri dolaşmak olacak işim. yarnda şu kredi işini sorayım .

Evet zamları internet siteleride yapacak galiba reyonları kaptmaya başlamışlar mağazalar araştırdıgım bisikletler yok olmaya başlamiş seneye çıkarlar ortaya fiyatları farklı olarak

• Beğen
Valla bende korkumdan aldım bisikleti
şimdi %40 zammı duyunca iyiki almışım diyorum.
kıymetini bileyim kara kızın

• Beğen
Tepkiler: everhard
Bu başlık bize neyi anlatıyor? Eğer kenarda Türk Liranız varsa bir an evvel harcayın diye bağırıyor. Yoksa, sorunda yok.

Bu başlık bize neyi anlatıyor? Eğer kenarda Türk Liranız varsa bir an evvel harcayın diye bağırıyor. Yoksa, sorunda yok.
Nein Davuuut, bisiklet al bisiklet.
Alalım almasına da kendime göre alamam 60-61 veya üzeri kadro bulmak daha zor. 2 seçenek var birisi paranın döviz ve diğer her şey karşısında değer kaybedişini seyretmek veya bir montello fm1 sahibi gibi petkim'e yatırma @Muhammet Ağrı abi sen ne dersin ?
Çok alakalı değil ama sanki bu video gibi. En basit olarak bir çok yabancı sitede 1000 birim altı en iyi 20 yol, mtb, gravel diye sınıflandırdıkları bisikletlere biz hayran gözle bakabiliyoruz. Misal (link) Bisan Grand tour olmuş 8800 gibi idye uzar gider zaten elimizdekinin kıymetini bilip uygun getirince kaçırmamak lazım. Ofis arkadaşımın dediği gibi "mal her zaman alınmaz ama parayı az da olsa kazanırsın" Kendisini 65bine aldığı 2004 ford focus şuanda 75 bin lira ediyor sadece 4 ay geçti.

Alalım almasına da kendime göre alamam 60-61 veya üzeri kadro bulmak daha zor. 2 seçenek var birisi paranın döviz ve diğer her şey karşısında değer kaybedişini seyretmek veya bir montello fm1 sahibi gibi petkim'e yatırma @Muhammet Ağrı abi sen ne dersin ?
Çok alakalı değil ama sanki bu video gibi. En basit olarak bir çok yabancı sitede 1000 birim altı en iyi 20 yol, mtb, gravel diye sınıflandırdıkları bisikletlere biz hayran gözle bakabiliyoruz. Misal (link) Bisan Grand tour olmuş 8800 gibi idye uzar gider zaten elimizdekinin kıymetini bilip uygun getirince kaçırmamak lazım. Ofis arkadaşımın dediği gibi "mal her zaman alınmaz ama parayı az da olsa kazanırsın" Kendisini 65bine aldığı 2004 ford focus şuanda 75 bin lira ediyor sadece 4 ay geçti.
60 kadro peşindeysen bisiklet yerine basketbola falan mı yönlensen, hiçbir şey için geç değil :D

60 kadro peşindeysen bisiklet yerine basketbola falan mı yönlensen, hiçbir şey için geç değil :D
Ah keşke zamanında yönelseymişim ama hiç merakım olmadı futbol basketbol falan. Babamlar klasik Amerikan arabası parçası satıyordu otomotive mekanik çalışmaya sahip her şey daha cazip geldi. GEçti artık benim yaşında milli takımda ve nba oynayanlar var, 3.5 ay sonra 29 olacağım geçti yani.

Neyse tum bu konuşmalar üzerine bi Selda bağcan dinleyelım :)

• Beğen
Tepkiler: ordi ve everhard
Hayalimdeki ve insanların hayallerindeki bisikletleri zamdan muaf tutarsanız sevinirim üreticiler, aracılar.. Sesimi duymuşlardır umarım, çok amin. :harika:

Geri