Superevo
Daimi Üye
- Tepki
- 327
- İsim
- Arif
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bu sıkıntılar biraz da pandemi ile ilgili. Bir yıldır uzakdoğudaki fabrikalar düzenli çalışamadı ve bu nedenle talepleri karşılayamıyorlar.Mosso üretime çıksa alacaz zam falan bakmayacaz. Ama ortada bisiklet yok , zamlı fiyatlar var
geçenlerde shimanoda artış var diye bi arkadaş yazmıştı. emin misiniz incelediniz mi fiyatlarıBu sıkıntılar biraz da pandemi ile ilgili. Bir yıldır uzakdoğudaki fabrikalar düzenli çalışamadı ve bu nedenle talepleri karşılayamıyorlar.
Şu an bütün dünyada bisiklet yokluğu yaşanıyor. Ama bu üretim sıkıntısına rağmen dünyada bisiklet ve parça fiyatları artmadı. Sadece bizde arttı. Konunun sebebine gelirsek, Silivri soğuktur şimdi.
Sadece yeni serilerde artış var ama ufak oranlarda. Bizdeki kadar değil.geçenlerde shimanoda artış var diye bi arkadaş yazmıştı. emin misiniz incelediniz mi fiyatları
Sadece yeni serilerde artış var ama ufak oranlarda. Bizdeki kadar değil.
İkinci elde alsan fiyatlar yüksek insanlar gelen zamlara göre de ikinci el fiyatı belirliyor.İkinci el alalım diyorum ya ilime uzak yada bilgisizlik var seçemiyoruz. Sıfır alalım diyorum fiyatlar uçtu gidiyor bulamıyorum. konuşayım diyorum hemen silivri diye hatırlatıyorsunuz Ben ne yapıcam ?
Anlık biriyle daha görüşüyordur, teklif ettiğin fiyata göre dönüş süresi olur genelde hocamO da olmuyor. kadro boyu uyan bir bisiklet buldum herşey tamam. son mesajı aynen şu şekilde attım. ".......Bey bisikletinizi çok beğendim. fiyat indiriminiz de güzel biraz daha inerseniz çok mutlu olurum. İnmezseniz de canınız sağolsun ben almak istiyorum. Bir bisikletçide buluşalım bakımlarını yapıp alacağım" cevap yok görüldü aldım sadece. Ayrıca ikinci mesajı da attım vaz mı geçtiniz diye ona da cevap yok
Fiyatı ben teklif etmedim ki. İndirim yapar mısınız dedim son ........ olur dedi. bende tamam dedim gerçekten aklım almadı. 1-2 gün daha beklemede kalayım ama 4 gün olduAnlık biriyle daha görüşüyordur, teklif ettiğin fiyata göre dönüş süresi olur genelde hocam
Öyle diyorsun da üretici yedek parçayı alırken 3 dolara aldı diyelim dolar düştü 1.50 lere sen fiyat düşürürmüsün =) Bu ülkede bir ürünün fiyatı yükseldiyse geri inmez. iniyorsada bilgi ya kaliteden çalar yada gramdanBence mecburen dusurecekler bisiklet fiyatlarini. Dolar artti fiyatlar artti. Her nedense maliyetlere daha yansimadan satis fiyatina yansidi. e dolar dustu niye dusurmuyosunuz, cunku dolar artacak. ahaha. Faizler belli. Alim gucu belli kur belli. Yine diyorum mecburen dusurecekler bence.1500 avroluk bisiklete 2100 avro istemek nerde gorulmus. Azcik sabredin abiler su sacma fiyatlardan almayin da bisiklet satan abilerimizle orta yolda bulusalim. Biz de zaten guc bela biriktirdigimiz parayla tamam 1500 avroya degil belki ama 1600 avro civari alalim bisikletleri.
şöyle düşün. dolar 7 iken satıcı bisikleti 6000 e aldı 10 tane ve bunları sattı 8000'e. dolar 9 oldu ve satıcı 8000 den tekrar alacak. bu adamın hiç bir zararı yemesi içmesi olmaması lazım kendisi tekrar sermaye koyarak alması için. dolar düşse bile ülkede enflasyonun olmadığı yıl yok o yüzden düşüsün uzun sürmesi lazım yada enflasyonun 0 olması lazım en azından. diğer türlü ileriye dönük zamlar gelir sürekli. son 3-4 yıl bambaşka tabi eskiden bu kadar sert değildiBence mecburen dusurecekler bisiklet fiyatlarini. Dolar artti fiyatlar artti. Her nedense maliyetlere daha yansimadan satis fiyatina yansidi. e dolar dustu niye dusurmuyosunuz, cunku dolar artacak. ahaha. Faizler belli. Alim gucu belli kur belli. Yine diyorum mecburen dusurecekler bence.1500 avroluk bisiklete 2100 avro istemek nerde gorulmus. Azcik sabredin abiler su sacma fiyatlardan almayin da bisiklet satan abilerimizle orta yolda bulusalim. Biz de zaten guc bela biriktirdigimiz parayla tamam 1500 avroya degil belki ama 1600 avro civari alalim bisikletleri.