Şaaak 6 sıfır atarsin olur. Ama evvela 2000000 a çıkması lazım.
düşünsenize hidrolik fren 105 setli specialized allez sprint 5000 tl olur o zaman. vay be hayali bile ne güzelBir sabah bakmışız dolar 2 lira.
Azeri kardeşlerimiz bile artık ülkemizden alışveriş ediyor.düşünsenize hidrolik fren 105 setli specialized allez sprint 5000 tl olur o zaman. vay be hayali bile ne güzel
Tadı çıkmaz o vakit. Az sabır.20 lira olunca 1 sıfır atsak olmaz mı?
Süt mamüllerine binen enflasyon basıncı ile karşılaştım bu akşam. Karni doymayan biri neden bisiklet alsın ki? Almasın.Öncelikle enflasyonun, dolaresin diyarı Türkiye'den tüm dünyaya selamlar.
Geçenlerde evde oturuyorum. Bir anda zil çaldı. Kalktım, kapıyı açtım sağa sola bakındım kimse gözükmüyor. Neyse içeri geçtim, laptop açıktı. Bir baktım o da ne, sokakta beslediğim kötü kedi şerefattin içeri usulca girmiş, oturmuş laptopun başına dolar/tl longluyo. Şerefsiz 10x long açmış kura. İyi para kaldırmış. Sonra dayanamamış, ben ona bakıyorum diye eksiklenmiş zaar, bana Ridley almış 4000 küsur dolara. Ne diyem sağlık olsun gelince öderiz dedim.Artık 2022 den beklentim kalmadı.
Süt mamüllerine binen enflasyon basıncı ile karşılaştım bu akşam. Karni doymayan biri neden bisiklet alsın ki? Almasın.
bir laboratuvar olarak patagonya. biri aşı dener, biri hap dener, biri ekönömih dener. negzel ortam.Kaybedecek neyimiz var ki, bir düşün hazine bakanımızın öyle mi?
Bir de böyle yazmışsın adamcağız başarısız oldum diye üzülecek sonra.
Hocam birkaç ekonomisti dinledim fed 0.25 faiz arttırabilir diyorlar. Gavurlar faiz arttırır biz azaltırsak işte siz o zaman görün işiSaat 10 da Fed in faiz artırımı durumu ve Tapering kararı açıklanacak. Tüm dünyada nefesler tutuldu.
Faiz artırımı gibi şahin bir açıklama dxy yi yükseltir ve dolar karşısındaki tüm para birimlerini ve riskli varlıkları yerin dibine sokar, dolar roketler.
Ben açıklama öncesi üzmeyecek miktarda tuvalet kağıdı alımı yaptım. Yatırım tavsiyesi mi evde tuvalet kağıdı yoksa almanız iyi olabilir. Yine de ytd
Bu fed başkanı Jerome Powell'ın tüyo verecek bir biraderi falan yok mudur 😁Saat 10 da Fed in faiz artırımı durumu ve Tapering kararı açıklanacak. Tüm dünyada nefesler tutuldu.
Faiz artırımı gibi şahin bir açıklama dxy yi yükseltir ve dolar karşısındaki tüm para birimlerini ve riskli varlıkları yerin dibine sokar, dolar roketler.
Ben açıklama öncesi üzmeyecek miktarda tuvalet kağıdı alımı yaptım. Yatırım tavsiyesi mi evde tuvalet kağıdı yoksa almanız iyi olabilir. Yine de ytd
70 günde 22.000 lira zamlandı. Her gün " İyi ki de ertelemeden aldım. Canım kendim" diye kendimi kendime övüyorumBisikletimi her gün 6 kat çıkarıp salona koyduğum görsellere gülünüyordu. 😅 2022 itibariyle yatak kenarına kilitleyeceğim. 18 ayda 2.300 TL zamlandı. Kullandıkça değerlenen çağdan korkmak lazım.
Hayırlı ,uğurlu olsun. Sonunda hayalindeki bisikleti alıyorsun. Günlük 500 km beklenti içine gireriz gayrı.Öncelikle enflasyonun, dolaresin diyarı Türkiye'den tüm dünyaya selamlar.
Geçenlerde evde oturuyorum. Bir anda zil çaldı. Kalktım, kapıyı açtım sağa sola bakındım kimse gözükmüyor. Neyse içeri geçtim, laptop açıktı. Bir baktım o da ne, sokakta beslediğim kötü kedi şerefattin içeri usulca girmiş, oturmuş laptopun başına dolar/tl longluyo. Şerefsiz 10x long açmış kura. İyi para kaldırmış. Sonra dayanamamış, ben ona bakıyorum diye eksiklenmiş zaar, bana Ridley almış 4000 küsur dolara. Ne diyem sağlık olsun gelince öderiz dedim.Artık 2022 den beklentim kalmadı.