Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

Scudo
TL'den Bir veya iki sıfır atılırsa evet 2 olur en fazla.

Öncelikle enflasyonun, dolaresin diyarı Türkiye'den tüm dünyaya selamlar.
Geçenlerde evde oturuyorum. Bir anda zil çaldı. Kalktım, kapıyı açtım sağa sola bakındım kimse gözükmüyor. Neyse içeri geçtim, laptop açıktı. Bir baktım o da ne, sokakta beslediğim kötü kedi şerefattin içeri usulca girmiş, oturmuş laptopun başına dolar/tl longluyo. Şerefsiz 10x long açmış kura. İyi para kaldırmış. Sonra dayanamamış, ben ona bakıyorum diye eksiklenmiş zaar, bana Ridley almış 4000 küsur dolara. Ne diyem sağlık olsun gelince öderiz dedim.Artık 2022 den beklentim kalmadı.

Geçenlerde evde oturuyorum. Bir anda zil çaldı. Kalktım, kapıyı açtım sağa sola bakındım kimse gözükmüyor. Neyse içeri geçtim, laptop açıktı. Bir baktım o da ne, sokakta beslediğim kötü kedi şerefattin içeri usulca girmiş, oturmuş laptopun başına dolar/tl longluyo. Şerefsiz 10x long açmış kura. İyi para kaldırmış. Sonra dayanamamış, ben ona bakıyorum diye eksiklenmiş zaar, bana Ridley almış 4000 küsur dolara. Ne diyem sağlık olsun gelince öderiz dedim.Artık 2022 den beklentim kalmadı.
Süt mamüllerine binen enflasyon basıncı ile karşılaştım bu akşam. Karni doymayan biri neden bisiklet alsın ki? Almasın.

Süt mamüllerine binen enflasyon basıncı ile karşılaştım bu akşam. Karni doymayan biri neden bisiklet alsın ki? Almasın.

Kaybedecek neyimiz var ki, bir düşün hazine bakanımızın öyle mi?:okyrm:
Bir de böyle yazmışsın adamcağız başarısız oldum diye üzülecek sonra. :krktm:

Kaybedecek neyimiz var ki, bir düşün hazine bakanımızın öyle mi?:okyrm:
Bir de böyle yazmışsın adamcağız başarısız oldum diye üzülecek sonra. :krktm:
bir laboratuvar olarak patagonya. biri aşı dener, biri hap dener, biri ekönömih dener. negzel ortam.

Saat 10 da Fed in faiz artırımı durumu ve Tapering kararı açıklanacak. Tüm dünyada nefesler tutuldu.
Faiz artırımı gibi şahin bir açıklama dxy yi yükseltir ve dolar karşısındaki tüm para birimlerini ve riskli varlıkları yerin dibine sokar, dolar roketler.
Ben açıklama öncesi üzmeyecek miktarda tuvalet kağıdı alımı yaptım. Yatırım tavsiyesi mi evde tuvalet kağıdı yoksa almanız iyi olabilir. Yine de ytd

Saat 10 da Fed in faiz artırımı durumu ve Tapering kararı açıklanacak. Tüm dünyada nefesler tutuldu.
Faiz artırımı gibi şahin bir açıklama dxy yi yükseltir ve dolar karşısındaki tüm para birimlerini ve riskli varlıkları yerin dibine sokar, dolar roketler.
Ben açıklama öncesi üzmeyecek miktarda tuvalet kağıdı alımı yaptım. Yatırım tavsiyesi mi evde tuvalet kağıdı yoksa almanız iyi olabilir. Yine de ytd
Hocam birkaç ekonomisti dinledim fed 0.25 faiz arttırabilir diyorlar. Gavurlar faiz arttırır biz azaltırsak işte siz o zaman görün işi
Bu fed başkanı Jerome Powell'ın tüyo verecek bir biraderi falan yok mudur 😁

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
Bisikletimi her gün 6 kat çıkarıp salona koyduğum görsellere gülünüyordu. 😅 2022 itibariyle yatak kenarına kilitleyeceğim. 18 ayda 2.300 TL zamlandı. Kullandıkça değerlenen çağdan korkmak lazım.

Bisikletimi her gün 6 kat çıkarıp salona koyduğum görsellere gülünüyordu. 😅 2022 itibariyle yatak kenarına kilitleyeceğim. 18 ayda 2.300 TL zamlandı. Kullandıkça değerlenen çağdan korkmak lazım.
70 günde 22.000 lira zamlandı. Her gün " İyi ki de ertelemeden aldım. Canım kendim" diye kendimi kendime övüyorum :)

@Burak Altaç Elimdeki telefona 1 günde 4bin TL zam geldi 🥺 Neye ihtiyacımız varsa o an alalım, saat başı zam geliyor. Elimdeki tüm ürünleri pamuklara sarıyorum. 🥲

Hayırlı ,uğurlu olsun. Sonunda hayalindeki bisikleti alıyorsun. Günlük 500 km beklenti içine gireriz gayrı. :harika:

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
Carraro race 062 fiyatlarına bakıyorum 12 -15 bin ₺ rakamlar doğrumu acep 6 bine aldıydım. ELLAM gayrı jantlarını alamam herhalde 😔 iyiki almışım ama bu zamanda bisiklet almaya çalışanlar adına çok üzücü...

Bisiklete binmeye bile korkar oldum, lastikler eskimeye baslamis, bir cift lastik alayim desem ki gunluk ise gidis gelis 30 km kullaniyorum, dandik birsey alamam, cifti ortalama bin tl..
Yazin 550 liraya aldigim alivio aynakol su an 1200 lira civari, gözüm gibi bakmaya basladim kendisine.
Sanirim bir single speed toplayip ise onunla gidip gelicem, en azindan zincirmis, aynakolmus, rubleymis derdi olmaz, cunku su an bu üçünü degistirmeye kalksan en az 2bin tl tutar. Single speed'de boyle bir dert yok.
Eve varmadan onceki 700 metrelik yokusu da yuruyerek cikariz, naapalim?

Geri